Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sizi de geçirirler yan alana canım...ben artık herşey bekliyorum eğitim alanında...seni benim alana atarlar beni senin alana..

Atandıktan sonra her türlü geçişi yaparlar.. Çok alakasız bölümleri teknoloji tasarım öğretmeni yaptılar(işletme öğretmeni gibi) bizi de atasalardı iyi olacaktıı...
Bu konulara çok gıcığımm tahmin edersin ruh halimii neyse ki bu son olur inşallah

Aaa kabızlık yaptığını bilmiyordum. Ama başka türlü içemiyorum ki. Biraz dışarda bekletip içeyim bari o zaman. Sağol uyarı için örtmenim

okullara uyarı geldiği için biliyoruz canım 15 dakika beklet ve soğuk süt gaz sancısı yapar...o yüzden bazı okullarda geçen sene karın ağrısı ile şikayetler çıkmıştı hatırlarsan..

oh maşallah canımm... benim branş bilgisayar öğretmenliği malesefff..

hehehh topu bana attın dimiiii
ben kitapları filan aldımm bugün başladım canım.
hihihihihihiiii evet yakaladım hemen....... şaka bi yana da baya az kalmış be cnm 7 hafta dedin.....

oyyyy ben hep öğretmen olmayı istemişimdir ama olmadı... nasip değilmiş,gerçi kısa bi süre kekeme eğitmenliği yaptım ama kısa sürdü o da.. çok ta zevkliydi... severim ben eğitici,öğretici işleri...

aaa bende kamu mezunuyum konuşmuşmuydukk hatırlamıyorumm ama biz bu sene a kadrodan giriyoruz ben a kadroya çalışmam zaten seneye b kadrodan girerizzz

aaa bilmyodum ben cnm... nerden mezunsun?
ben de çalışamam a kadroya cnm... hoş çalışsamda bişey değişmez ya, a nın nerdeyse hepsinde mülakat da var... mülakat demek torpil demek malesef o da bizde yok...
arkadaşım 1 sene boyunca afedersin köpek gbi çalıştı dersneye gitti kendini ona adadı resmen... güzel de puan aldı ama iş mülakata gelince kalıyo.... en iyisi hiç bulaşmamak..

Bence sen daha iyi yaparsın çünkü öğretmensin, çocuk psikolojisinden daha iyi anlarsın. Çok baskıcı olmadan, ikna ederek olmazsa cebren ve hile ile o ıspanak yenecek anam dedin miydi tamamdır:))

çok şükür eşimde bende yemek seçmeyiz...ben sadece yeşil mercimeği yiyemem..

ayyy ıspanak deme bana çok seviyom ben şu otu ya...ohhhh yanında da bolca yoğurt...

anladım canım eşimde ülser yok zaten kronik gastrit , bu arada en son gittiğinde çölyak hastası olma ihtimalin var dikkat et demişler Yeme alışkanlığı hep değişti buğday arpa yulaf herşey çıktı mısır ekmeği tüketiyo sadece makarna bulgur yemiyo ben napcam herifle bilmem ona ayrı kendime ayrı yapıyom .............

o işletme öğretmenlerine ben bile gıcığım öğretmen olma derdim olmadığı halde bizi bir sene atamadılar esefleri atadılardı ticaret lisesine

alan sınavı size de vurdu mu kuzu...geçende arkadaş aradı da...tarihten bazı konuları çıkartıp yeni konular eklemişler dedi..bilgin var mı bilmiyorum haberin olsun...

akşama ne yapacanız kızlarr bana fikir verinn.. demin bahsettiğimiz ayran aşından var biraz içine semiz otu katıp çorba niyetine yeriz yanına ne yapsam kii??

seni benim kuzuların arasına koyayım bir dakika bile durmazsın çantanı bile almadan kaçarsın...

Canım benim eşim 14 yıl önce iyi dereceyle Teknik eğitim fak. Makine öğretmenliğini bitirdi. Ama o zaman çıkan yasayla imamhatiplerin önü kapansın diye bütün meslek liselerini harcadılar ve kat sayı meselesi yüzünden end. mes. liselerine kayıtlar durdu. Doğal olarak teknik öğretmen atamaları da 1-2 yi geçmedi. Zaten kadrolar zamanında iş bulamayan mühendislerce işgal edilmişti.Dolayısıyla eşim 97 aldığı sınavdan eli boş döndü. O da soğudu sınavlardan ve kendi işini kurdu neticede zor şartlarda ama dereceyle makine öğretmenliğini bitirip fırıncı oldu:) Yani senin ruh halini az çok anlıyorum..

Son düzenleme:

dikkat et kuzu çölyaka...tahlil yapmadan nasıl anlamışlar çölyak olduğunu...

kocaeli üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi ben bi kere 77 aldım olmadı son kpssde 73 aldım tabi doğal olarak yine olmadı en doğuyu yazmadığım için. benim tek eksiğim matematik bebekle zor olacak ama seneye evde olucam apartmanda matematik dersi veren bi kız var bebek uyurken ondan ders alsam diyorum belki alırım bi 80-85 o zaman atama beklerimm,
sen nerden mezunsun

o işletme öğretmenlerine ben bile gıcığım öğretmen olma derdim olmadığı halde bizi bir sene atamadılar esefleri atadılardı ticaret lisesine

bizi derkenn sen necisin??? Esefliyim bende ama işletme değilim

alan sınavı size de vurdu mu kuzu...geçende arkadaş aradı da...tarihten bazı konuları çıkartıp yeni konular eklemişler dedi..bilgin var mı bilmiyorum haberin olsun...

Alan bize yok canımm olsa çok saçma olurdu zaten.. Soru formatları konu dağılımları değişti.. türkçe mat ales tarzında olacak. tarih ve vtandaşlıkta da konular değişti biraz sınava 2-3 ay kala böle bir değişiklik yaptılar yaa sonumuz hayrolur inşallah

tecrübe ile sabittir kabız yaptığı
ben de bilmiyodum ve ben de soğuk içiyodum....artık içmem....
akşama ne yapacanız kızlarr bana fikir verinn.. demin bahsettiğimiz ayran aşından var biraz içine semiz otu katıp çorba niyetine yeriz yanına ne yapsam kii??
ben de aynı şeyi düşünüyorum ama kıymalı patates yemeği yapasım var sanki....benim de o çorbadan var... musakka da olabilir...
taze fasulye hafta sonu yedik,bezelye yapabilirsin..zeytinyağlı dolma yap ben de geleyim yemeye...
seni benim kuzuların arasına koyayım bir dakika bile durmazsın çantanı bile almadan kaçarsın...

valla onu hiç denemedim kuzu ama 40 yaşında öğrencilerim vardı kekeme okulunda... çocuktan beterler emin ol...

Canım ne güzel bölüm okumuşsun, neden alçak dallarda gözün. Daha yaşın çok genç. Orayı kazanıp okuduğuna göre iyi bir puan alma kapasiten zaten var. Bence hedefini yüksek tut. Kymakamlık sınavlarına gir mesela. Ben çok istemiştim kamu okuyup kaymakam olmayı. Kolay değil biliyorum kaymakam olmak, ama müadele etmeye değer. Keşke okusaydım kamu. Şimdi uzaktan eğitim ile İstanbul Tarih okuyorum. Hedefim akademik kariyer nasipse tabi. 40 yaşından sonra öğretmen olacağım:)))

allah kolaylık vere kuzu son ayda getiripte bunu yapmaları saçlamalıktı zaten...gerçi neyimiz düzgün ki..alan sınavı da saçmalık oldu..birine var birine yok ...benim en çok merak ettiğim bizde de varmış...bizde neyi soracaklar alanla ilgili...

ben de bilmiyodum ve ben de soğuk içiyodum....artık içmem....

valla onu hiç denemedim kuzu ama 40 yaşında öğrencilerim vardı kekeme okulunda... çocuktan beterler emin ol...

bize yani okullara uyarı geliyor canım..ve biz eğer çocuğun birinde rahatsızlık olursa sınıf genelinde e okula bilgiler giriyoruz...ve her gelen notta bu uyarılar bulunur ve bizlerinde bunları çocuklara hatırlatmaları istenilir..gerçi ben 15 dakika vermiyorum...

geçen sene büyüklerle de uğraştım canım okuma yazma kursunda...
ama inan küçükler daha bi bilmiş oluyolar ve ter totondan çıkıyo resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…