- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.941
sizi de geçirirler yan alana canım...ben artık herşey bekliyorum eğitim alanında...seni benim alana atarlar beni senin alana..
Aaa kabızlık yaptığını bilmiyordum. Ama başka türlü içemiyorum ki. Biraz dışarda bekletip içeyim bari o zaman. Sağol uyarı için örtmenim
hihihihihihiiiioh maşallah canımm... benim branş bilgisayar öğretmenliği malesefff..
hehehh topu bana attın dimiiii
ben kitapları filan aldımm bugün başladım canım.
oyyyy ben hep öğretmen olmayı istemişimdir ama olmadı... nasip değilmiş,gerçi kısa bi süre kekeme eğitmenliği yaptım ama kısa sürdü o da.. çok ta zevkliydi... severim ben eğitici,öğretici işleri...şimdi de fındık kırıp bi yandan da götürüyom...az sonra çıkcam dışarı 7 yıldır görüşmediğim arkadaşla buluşcaz....
canım ben sınıf öğretmeniyim...bıcırlarla uğraşıyom...
aaa bende kamu mezunuyum konuşmuşmuydukk hatırlamıyorumm ama biz bu sene a kadrodan giriyoruz ben a kadroya çalışmam zaten seneye b kadrodan girerizzz
Bence sen daha iyi yaparsın çünkü öğretmensin, çocuk psikolojisinden daha iyi anlarsın. Çok baskıcı olmadan, ikna ederek olmazsa cebren ve hile ile o ıspanak yenecek anam dedin miydi tamamdır:))
tadıda çok güzel inan, ben her sosu yemem, patlıcanıda yemekte tüketmem nadir ama bu pişince çok güzel oldu yaw ........
bende soğuk süt gaz yapar diye biliyorum hiç duymamıştım .............
kuzu ülser olan mideye patlıcan iyi gelmez bu bir ve domates fazla tüketme derler bu iki...eşin ilaçlardan dolayı farketmemiştir kuzu..ben şimdi ilaçta içemiyorum...geçenlerde bir bardak çay içem dedim okulda...midemde hemen bi ekşime peşine sızı oldu...durum farklı anlayacağın..hamiş olduğumuz için ilaç kullanamıyoruz o yüzden dediydim..
atandıktan sonra her türlü geçişi yaparlar.. çok alakasız bölümleri teknoloji tasarım öğretmeni yaptılar(işletme öğretmeni gibi) bizi de atasalardı iyi olacaktıı...
Bu konulara çok gıcığımm tahmin edersin ruh halimiiNeyse ki bu son olur inşallah
Atandıktan sonra her türlü geçişi yaparlar.. Çok alakasız bölümleri teknoloji tasarım öğretmeni yaptılar(işletme öğretmeni gibi) bizi de atasalardı iyi olacaktıı...
Bu konulara çok gıcığımm tahmin edersin ruh halimiineyse ki bu son olur inşallah
oyyyy ben hep öğretmen olmayı istemişimdir ama olmadı... nasip değilmiş,gerçi kısa bi süre kekeme eğitmenliği yaptım ama kısa sürdü o da.. çok ta zevkliydi... severim ben eğitici,öğretici işleri....
Atandıktan sonra her türlü geçişi yaparlar.. Çok alakasız bölümleri teknoloji tasarım öğretmeni yaptılar(işletme öğretmeni gibi) bizi de atasalardı iyi olacaktıı...
Bu konulara çok gıcığımm tahmin edersin ruh halimiineyse ki bu son olur inşallah
anladım canım eşimde ülser yok zaten kronik gastrit , bu arada en son gittiğinde çölyak hastası olma ihtimalin var dikkat et demişlerYeme alışkanlığı hep değişti buğday arpa yulaf herşey çıktı mısır ekmeği tüketiyo sadece makarna bulgur yemiyo ben napcam herifle bilmem ona ayrı kendime ayrı yapıyom .............
akşama ne yapacanız kızlarr bana fikir verinn.. demin bahsettiğimiz ayran aşından var biraz içine semiz otu katıp çorba niyetine yeriz yanına ne yapsam kii??
hihihihihihiiiievet yakaladım hemen....... şaka bi yana da baya az kalmış be cnm 7 hafta dedin.....
oyyyy ben hep öğretmen olmayı istemişimdir ama olmadı... nasip değilmiş,gerçi kısa bi süre kekeme eğitmenliği yaptım ama kısa sürdü o da.. çok ta zevkliydi... severim ben eğitici,öğretici işleri...
aaa bilmyodum ben cnm... nerden mezunsun?
ben de çalışamam a kadroya cnm... hoş çalışsamda bişey değişmez ya, a nın nerdeyse hepsinde mülakat da var... mülakat demek torpil demek malesef o da bizde yok...
arkadaşım 1 sene boyunca afedersin köpek gbi çalıştı dersneye gitti kendini ona adadı resmen... güzel de puan aldı ama iş mülakata gelince kalıyo.... en iyisi hiç bulaşmamak..
o işletme öğretmenlerine ben bile gıcığım öğretmen olma derdim olmadığı halde bizi bir sene atamadılar esefleri atadılardı ticaret lisesine
alan sınavı size de vurdu mu kuzu...geçende arkadaş aradı da...tarihten bazı konuları çıkartıp yeni konular eklemişler dedi..bilgin var mı bilmiyorum haberin olsun...
ben de bilmiyodum ve ben de soğuk içiyodum....artık içmem....tecrübe ile sabittir kabız yaptığı
ben de aynı şeyi düşünüyorum ama kıymalı patates yemeği yapasım var sanki....benim de o çorbadan var... musakka da olabilir...akşama ne yapacanız kızlarr bana fikir verinn.. demin bahsettiğimiz ayran aşından var biraz içine semiz otu katıp çorba niyetine yeriz yanına ne yapsam kii??
seni benim kuzuların arasına koyayım bir dakika bile durmazsın çantanı bile almadan kaçarsın...
kocaeli üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi ben bi kere 77 aldım olmadı son kpssde 73 aldım tabi doğal olarak yine olmadı en doğuyu yazmadığım için. benim tek eksiğim matematik bebekle zor olacak ama seneye evde olucam apartmanda matematik dersi veren bi kız var bebek uyurken ondan ders alsam diyorum belki alırım bi 80-85 o zaman atama beklerimm,
sen nerden mezunsun
Alan bize yok canımm olsa çok saçma olurdu zaten.. Soru formatları konu dağılımları değişti.. türkçe mat ales tarzında olacak. tarih ve vtandaşlıkta da konular değişti biraz sınava 2-3 ay kala böle bir değişiklik yaptılar yaa sonumuz hayrolur inşallah
ben de bilmiyodum ve ben de soğuk içiyodum....artık içmem....
valla onu hiç denemedim kuzu ama 40 yaşında öğrencilerim vardı kekeme okulunda... çocuktan beterler emin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?