- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.961
kocaeli üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi ben bi kere 77 aldım olmadı son kpssde 73 aldım tabi doğal olarak yine olmadı en doğuyu yazmadığım için. benim tek eksiğim matematik bebekle zor olacak ama seneye evde olucam apartmanda matematik dersi veren bi kız var bebek uyurken ondan ders alsam diyorum belki alırım bi 80-85 o zaman atama beklerimm,
sen nerden mezunsun
Canım benim eşim 14 yıl önce iyi dereceyle Teknik eğitim fak. Makine öğretmenliğini bitirdi. Ama o zaman çıkan yasayla imamhatiplerin önü kapansın diye bütün meslek liselerini harcadılar ve kat sayı meselesi yüzünden end. mes. liselerine kayıtlar durdu. Doğal olarak teknik öğretmen atamaları da 1-2 yi geçmedi. Zaten kadrolar zamanında iş bulamayan mühendislerce işgal edilmişti.Dolayısıyla eşim 97 aldığı sınavdan eli boş döndü. O da soğudu sınavlardan ve kendi işini kurdu neticede zor şartlarda ama dereceyle makine öğretmenliğini bitirip fırıncı oldu:) Yani senin ruh halini az çok anlıyorum..
bulgur pilavı yap..yoğurtlu şeyi de cacık niyetine yersiniz
ben de bilmiyodum ve ben de soğuk içiyodum....artık içmem....
ben de aynı şeyi düşünüyorum ama kıymalı patates yemeği yapasım var sanki....benim de o çorbadan var... musakka da olabilir...
taze fasulye hafta sonu yedik,bezelye yapabilirsin..zeytinyağlı dolma yap ben de geleyim yemeye...
valla onu hiç denemedim kuzu ama 40 yaşında öğrencilerim vardı kekeme okulunda... çocuktan beterler emin ol...
bize yani okullara uyarı geliyor canım..ve biz eğer çocuğun birinde rahatsızlık olursa sınıf genelinde e okula bilgiler giriyoruz...ve her gelen notta bu uyarılar bulunur ve bizlerinde bunları çocuklara hatırlatmaları istenilir..gerçi ben 15 dakika vermiyorum...
geçen sene büyüklerle de uğraştım canım okuma yazma kursunda...
ama inan küçükler daha bi bilmiş oluyolar ve ter totondan çıkıyo resmen.
akşama ne yapacanız kızlarr bana fikir verinn.. Demin bahsettiğimiz ayran aşından var biraz içine semiz otu katıp çorba niyetine yeriz yanına ne yapsam kii??
dikkat et kuzu çölyaka...tahlil yapmadan nasıl anlamışlar çölyak olduğunu...
bizi derkenn sen necisin??? Esefliyim bende ama işletme değilim
Alan bize yok canımm olsa çok saçma olurdu zaten.. Soru formatları konu dağılımları değişti.. Türkçe mat ales tarzında olacak. Tarih ve vtandaşlıkta da konular değişti biraz sınava 2-3 ay kala böle bir değişiklik yaptılar yaa sonumuz hayrolur inşallah
hem sağlıklı folik asit bakımından bulgurda fazlaymış biligine...hem de basit..yoğrutta kalsiyum deposu maşallah...evet beğendim menüyüü süpersin
ben etli taze fasulye yaptım bebiş için ette kattım , yanına pilav cacık olacak ..........
test yaptılar endoskopi yaptırdı geçen ay kan değerlerine göre yok ama sınırda demiş dikkat et 6 ay sonra testi tekrarla ............
ben ttef diycem , kız teflisindir diye nası atmışım bendeBen muhasebe finansman öğretmenliği mezunuyum
canım benim eşim 14 yıl önce iyi dereceyle teknik eğitim fak. Makine öğretmenliğini bitirdi. Ama o zaman çıkan yasayla imamhatiplerin önü kapansın diye bütün meslek liselerini harcadılar ve kat sayı meselesi yüzünden end. Mes. Liselerine kayıtlar durdu. Doğal olarak teknik öğretmen atamaları da 1-2 yi geçmedi. Zaten kadrolar zamanında iş bulamayan mühendislerce işgal edilmişti.dolayısıyla eşim 97 aldığı sınavdan eli boş döndü. O da soğudu sınavlardan ve kendi işini kurdu neticede zor şartlarda ama dereceyle makine öğretmenliğini bitirip fırıncı oldu:) yani senin ruh halini az çok anlıyorum..
dikkat edin kuzu aşırı tüketmesin buğday ürünlerini..
yok canım tamamen kesti mısır ekmeği yapıyoz yemeklerdede diyorum ya makarna bulgur kalktı bir pirinç yapıyorum pilav türü için ..........
ben etli taze fasulye yaptım bebiş için ette kattım , yanına pilav cacık olacak ..........
test yaptılar endoskopi yaptırdı geçen ay kan değerlerine göre yok ama sınırda demiş dikkat et 6 ay sonra testi tekrarla ............
ben ttef diycem , kız teflisindir diye nası atmışım bendeBen muhasebe finansman öğretmenliği mezunuyum
tamamen çıkmış dememişler canım...tümden mi kes demişler tahıl ürünlerini..
afiyet olsun canım taze fasülyenin açılışını yapmadım henüz :)
kız sende o şanssız muahsebe finansçılardansın ha öğretmen olmayı istesen de zaten çok zorlarmış seni iyiki uğraşmamışsın
herif kesti korktu birazda o değil ben ne yedirceğimi iyice şaştım normaldede az yerdi şimdi ne yiyeceği de belli değil haşlayıp patates veriyom sıkışınca
patates tek kurtuluş mu? Iyi ki o serbest kuzu..çoğu diyetlerde o yasaktır...
ne için yasak çölyak için mi , ben görmedim biraz araştrdım ama ..............
yok kuzu çölyak için demedim şekeri olanlara yasaklıyolar çoğu listede de oluyo nişastasından dolayı o yüzden yazdıydım..
eşimde o tür sıkıntılar yok şükür, sadece acı tüketmiyo artık bazı şeyleri yiyince rahatsız olduğunu keşfetti sabahları domates salatalık falan doğrardım yemiyo artık şişiriyo diye mesela keşfettiği şeyleri kesti anlıycağın ....
herif kesti korktu birazda o değil ben ne yedirceğimi iyice şaştım normaldede az yerdi şimdi ne yiyeceği de belli değil haşlayıp patates veriyom sıkışınca
ben ilk kazandığımda herkes atanıyodu benim bölüm tek hala tekmi bilmem atanmama şansı yoktu yani ama son 2 sene önce işletmecileri vermişler bizde sıfırdı atama sonra utanmadılar hiç atanmadığımız sene 2. öğretimini açtılar sırf para için işte , sonra 3 te biri atanıyodu ben başka alternatiflere yelken açtım , çok şükür rabbime bir yerden kapım kapansa bir taraftan hep açıldı
bak bunu duymamıştım hiç, ilk fırsatta deniycem. içinde sarımsak olan her şey güzeldir bana zaten. ama az koyarım benim eşimin de gastrit var midesinde, hassas yani.Sero bende tubiş gibi biliyorum doğumu kolaylaştırıyo hurma, sen başka bir alternatif bul bence
Bu arada tarifler uçuşuyo bende haftasonu çerkes sosu yaptım biliyomusunuz bilmiyorum ama ben bayıldım ben aklıma geldikçe 2 gündür ekmeğe sürüyorum ister kahvaltı olarak ister meze olarak tüketin
Işte tarifi :
Ben fırında közledim 3 patlıcan 3 kırmızı biber 5 domates , havuçları küçük küçük haşladım , közlenenler havuç 15 dal falan maydanoz bir baş sarımsak rondodan geçiriyorsun , tencerede yarım çay bardağı ben az attım eşimin mide rahatsızlığından isterseniz çok atın pul biber ekleyip kaynatıyon az suyunu çektiriyon sonrada istersen fatoş gibi kavanozla konserve edip uzun zaman sonra ye yada ben gibi hemen tüketBu arada bu ölçülerle yarım kiloluk kavanoz oluyo
akşama ne yapacanız kızlarr bana fikir verinn.. demin bahsettiğimiz ayran aşından var biraz içine semiz otu katıp çorba niyetine yeriz yanına ne yapsam kii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?