- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.781
ben gidiyorum kuzular...kendinize iyi bakın bana da dua edin
bu arada iremim,kızçen hayırlı olsun,topiği renklendirdi.... mavilerden geçilmiyodu,etti 2 kızımızzzzzzz......
ama bi teyze olarak uyarayım çok üşengeç senin bu kız,evde kalır benden sölemesi...gerçi serap kapmış hemen ama sero da ne kaynana olur heeeee....
noldu kıskanççç
gelinim olcak o benim gelinim...
günayydın paşa ve paşanın annesiiiiii.....günaydın annişler kızçelerrrr oğluşlarrrr nassınız bakemmm
benim başım halen ağrıyo artık minoset içtim kahvaltıdan sonra yoksa bunun sonu koma ben biliyorum
günayydın paşa ve paşanın annesiiiiii.....
ah kıyamam canım ya.... geçmedi demek hala....
benim başım ağrıdığında sıcak havalarda,soğuk suyun altına tutarım iyi gelir ama tabi herkese fayda eder mi bilmem....
Anladim canim , sabah esimde ayni sen gibi yazmis hala uyuyonuz mu tembel kizimla tembel anasi diyegünaydın tembel kızçe ve anası......
bakıyodur ben de öyle düşünüyorum cnm,zaten benim dr. ben sormadan bişey söylemiyo,bildiğim kadarıyla soruyorum,suyum nasıl plasenta nasıl,boyu kilosu kaç falan diye... uzun uzun bakıp inceliyo ölçüm yapıyo ama ben sormasam sadece bebek gayet sağlıklı deyip gönderiyo... ben de bakıyodur diye düşünüyorum sonuçta 16 haftalık düşük yaptım ve bunu biliyolar...
bu arada iremim,kızçen hayırlı olsun,topiği renklendirdi.... mavilerden geçilmiyodu,etti 2 kızımızzzzzzz......
ama bi teyze olarak uyarayım çok üşengeç senin bu kız,evde kalır benden sölemesi...gerçi serap kapmış hemen ama sero da ne kaynana olur heeeee....
benim başım halen ağrıyo artık minoset içtim kahvaltıdan sonra yoksa bunun sonu koma ben biliyorum
Gunaydin valide sultan su dun yazmidtim burun egzersizini denesene belki ise yarar gecmis olsun canim ben usutur sem ve kisin ayazda kakirsam olur migren agrim ki benim cok sik olmadigi halde dayanamam lodos carpti galiba senide ins cabucak gecer... .
anladım cnm benimmmm... onun da çaresi karanlık sessiz odada uyku sanırım ama o da nerdeeeeeeeekuzu migren var bende öyle soğuk suya tuttum mu kuruyana kadar komaya sokar
Anladim canim , sabah esimde ayni sen gibi yazmis hala uyuyonuz mu tembel kizimla tembel anasi diyesukur benim doktora hic bisey dormama gerek kalmadan diyor , bu arada elancyl prevention vergetures diye bisey tavsiye etti catlak icin ama erken 6. Ayda kullanman lazim anca o zaman gerilir cildin dedi, zaten bacaklar kasiniyo gobek degil dedim kilo aldiysan oda kadinti yapar dedi bende bacaktan sistim zaten bu arada bir ayda 3 kilo almisim toplamda 4200 ettim ..........
Sagol tatlim ama tembel oldugu icin yinede net degil , ama bir ay kizim diye sevecem sonra pipili bile olsanetlessin anasi cimri baslik parasini kim cok verirse ona satarim kizi
anladım cnm benimmmm... onun da çaresi karanlık sessiz odada uyku sanırım ama o da nerdeeeeeeee
oh maşallah sen de benim gibi 4. ayda 3 kilo almışsın,sanırım bu 4.ay böyle oluyo,bu ayı 2 ile kapatcak gibiyim ama bakalım inşallah.... bu hafta yarımdan fazla almamam lazım bunun için...
benim çatlaklarım çok kötü oluşuyo demiştim yakaşıntıdan ölüyodum resmen,bana dr. madecassol diye bi merhem verdi,mucize krem diyorum ben buna,şuan hiç kaşınmıyorum desem yeridir,ve oluşan çatlak gibi olan kızarıklıkları bile geçirdi,çok hesaplı ayrıca....
ben doktorunuza sorun derim bunu,gerçekten çok işe yaradı inşallah sonuna kadar da böyle devam eder...
ayrıca ekim annlerinde bi arkadaş demişti eşi eczacıymış,pahalı kremlere hiç gerek yok en iyi çatlak kremi madecassol diye yazmıştı...
babasına sormak lazım senin kızın,o anasını alırken başlık parası vermiş mi?
biz başlık değil ev veriyoz,ama arabalarını da kız tarafı alcak,şartımız bu..
Belki gecen ay bir anda cok kilo aldigin icinde kasinmis olabilirsin ben cok yemedigimi dusunuyodum ara ogun bile yok sayilir meyve yiyom yersem ama beni bir pilav bir makarna etti boyle tahmin etmistim cok bu ay diye , kremi almadim bende 50 lira nette baktim seninki kac lira bana nemlendirici kullanabilirsun suan kadinan kuruyan yerine dedi zaten kasintim azakdi ,
Bu arada bak kizima tembel kim alir dedin ona cevap yazmamisim bu tembellikle anasi evde kalmadiysa oda kalmaz talibi cokbizimkilerde erkek cok esim tarafinda 5 torundan biri kiz kaynanama dun djyom ne hissediyon diye direk kiz olsun dedi bu arada esim arabayi istemeden evle geldi bana araba falan al demediler kizim bir tik ileri hem ev ister hem baslik parasi ceyizi neyle yapcaz yoksa
Belki gecen ay bir anda cok kilo aldigin icinde kasinmis olabilirsin ben cok yemedigimi dusunuyodum ara ogun bile yok sayilir meyve yiyom yersem ama beni bir pilav bir makarna etti boyle tahmin etmistim cok bu ay diye , kremi almadim bende 50 lira nette baktim seninki kac lira bana nemlendirici kullanabilirsun suan kadinan kuruyan yerine dedi zaten kasintim azakdi ,
Bu arada bak kizima tembel kim alir dedin ona cevap yazmamisim bu tembellikle anasi evde kalmadiysa oda kalmaz talibi cokbizimkilerde erkek cok esim tarafinda 5 torundan biri kiz kaynanama dun djyom ne hissediyon diye direk kiz olsun dedi bu arada esim arabayi istemeden evle geldi bana araba falan al demediler kizim bir tik ileri hem ev ister hem baslik parasi ceyizi neyle yapcaz yoksa
Allah ikinizide ne netmesin emiiiii bu kafayla güldürdünüz beniii
Allah ikinizide ne netmesin emiiiii bu kafayla güldürdünüz beniii
ayyyyyy Allaaahhhhımmmmmmmmmmm....nasıl güzel bişey bu böleeeeee....
Oyle deme fulim benim tembelim kizarda harekete gecer diye bi umut salliyom ama tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?