Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Doktor bunu al demedi zaten nemlendirici falanda kullanabilirsin suan dedi, biz altinda dahil herseyimizi kendimiz yaptik tek yapmadigimiz rahmetli kp sayesinde evimiz simdi kismetse cati katimiz biterse onu da kendimiz yapiyoz kv yide basimiza cikartcaz en guzeli basini sokcak bir evin olduktan sonra hersey oluyo

Dun doktorun dedigini esime dedim , doktor dediki hic bu kadar keyifli kiz gormedim dedi esimde ayni sen gibi anasi kilikli dedi bugun esimin dilinden konusyon

haksız mıyım ama fuli?????
kıza soran yok... kızım gönlün kimde? diye.....

o gönlünün istediğine varır anası ne derse desin

Oyle deme fulim benim tembelim kizarda harekete gecer diye bi umut salliyom ama tik yok

kızzz ben en çok yanaklarını merak ediyom nasıldı anlat hele

Cok seksi babamiz kiskanc giydirmez dun cok tatli bir kumas gordum ama net degil cinsiyet diye alamadim ama renkleri belirdim yorgon yapcam kizima ondan

ahahahah bizim babamızda giydirmezdi emin ol

ayyyyyy Allaaahhhhımmmmmmmmmmm....nasıl güzel bişey bu böleeeeee....

seninki dün 2 kutu çikolatadan sonra oh beeeee,ne zmandır bu anı bekliyodum,teşekkür ederim anne,deyip keyif yaptı herhalde.....

çok dadlu çokkkk

bana da herhangi bi nemlendirici işini görür demişti,ben de bebe yağı kullanmıştım ama işe yaramadı,sonuçta,kozmetik tarzı kremleri kullanmasak daha iyi,sen ben ce dediğimi,dr.una danış al,faydasını görürsün... eeeee armut dibine düşer deseydin...

o gönlünün istediğine varır anası ne derse desin

kızzz ben en çok yanaklarını merak ediyom nasıldı anlat hele

ahahahah bizim babamızda giydirmezdi emin ol

çok dadlu çokkkk

demi ama fuliiiiii

Ck guzel fulin yaaaaa, istiyorum istiyorum istihorummmmm, ya jansin baby nin galiba reklami varya seni ilk gordugumde anlamistim beni nasi koruyup kolluyacagini diye basliyo iyiki benim annemsin dige bitiyo onada bayilyom

Ck guzel fulin yaaaaa, istiyorum istiyorum istihorummmmm, ya jansin baby nin galiba reklami varya seni ilk gordugumde anlamistim beni nasi koruyup kolluyacagini diye basliyo iyiki benim annemsin dige bitiyo onada bayilyom

kuzu bende ağlayarak okudum vallaaa evet o reklamda çok duygulu geliyo bana sağlıcakla kavuşsak meleklerimizeee

gayet fit ve güzelsin şekercimmmmm paşa da pek dadlu duruyoo
mersi şekerim,o senin güzl bakan gözlerin......

kuzu bende ağlayarak okudum vallaaa evet o reklamda çok duygulu geliyo bana sağlıcakla kavuşsak meleklerimizeee
ama gerçekten çok güzel bi yazıymış fuli......

o reklamı da ilk izlediğimde bitmiştim zaten....

ay bu sıpalar çok tatlı yaaaaaaa

Fulim amuda kalkmis el ense keyif yapiyodu yanaklar dombikti burnu zor gorunyodu sonra babasina cekip buyumezse burubda bana benziyo ama resimleri parca parca cekti galiba neresi ben anlamadin hic biseye benzemiyo boyunu olctugu resinde ta gorunuyodu ama bu sefer hic net degil babasina bile atmadim jnan , boy 109.7 mm 173 te gr 16.6 gorunyodu bir hafta takmis ama gubuyle uyumlu dedi yine anlasilan boylu olacak hem amcasi hem dayisi boylu zaten

Fitosum nasallah cok tatlisiniz bu arada betada34cikmis ya erkege donecek yada fitos gibi yine alt ust ettim teoriyi doktor bana 2 li guzel cikti 3 lu yaptirip kafamizi bulandirmayalim dedi bende yapilnadin diycektim zaten ....

oy maşşallahh benim meleğimeee kurban olsun teyzesi yanaklarına kızzz daha doğmadan görmeden nasılda seviliyolar anaları gibi maşşallah ona maşşallahhhh totosunu yanağınını budunu yesin teyzesi

Fitosum nasallah cok tatlisiniz bu arada betada34cikmis ya erkege donecek yada fitos gibi yine alt ust ettim teoriyi doktor bana 2 li guzel cikti 3 lu yaptirip kafamizi bulandirmayalim dedi bende yapilnadin diycektim zaten ....

tşkler cnmmmm..
benim de beta 75 çıkmıştı:86::86:

yaşasın teorileri yıkan bizzzzzz

ben de 3,lü yaptırmadım,hiiiiççççç gerek yok.... ikiliyi bile hiç takmadım,öylesine yaptırdım....

oy maşşallahh benim meleğimeee kurban olsun teyzesi yanaklarına kızzz daha doğmadan görmeden nasılda seviliyolar anaları gibi maşşallah ona maşşallahhhh totosunu yanağınını budunu yesin teyzesi

Bu zamana kadar es de dahil hic bisey bu kadar mest etmiyo insani boyle salak bir gulumseme dojtor durmadan orasini burasini anlatsin istiyorsun yerim onun agzini burnunu yaaa rabbim esi benzeri olmayan bisey nasip etmis sukurler olsun ki bende sizin pasalarinizi affetmem opmelere doyamam onlari bacim cok datlular kurban olduklarim gozlerim doldu sevdigimi hayal ederken

dolmazmı kız gözlerinnn ben kendi bebeğimi hayal ediyorum birde yanına sizlerinkini ay nasıl güzel bi mutlulukkkkk rabbime binlerce kez sükürler olsunnnn

Biliyom senin yuksek ciktigini itiraf ediyom ben teori icin yaptirdim ama tutmadi gelecek ay donmezse donersede ilk 11 de ayirin bebisimin yerini sol forvet benim sipam

Biliyom senin yuksek ciktigini itiraf ediyom ben teori icin yaptirdim ama tutmadi gelecek ay donmezse donersede ilk 11 de ayirin bebisimin yerini sol forvet benim sipam

ben ilk erkek demiştim senin için,ama dün sen dr. a giderken içimden kız geçti....
kızdır o bence kızlar biraz daha tembel oluyo bildiğim,erkekler çok hareketli oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…