Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzum bitanemmm seni nasıl görmez oluruzzzz bebikom benimmmmm

uy kuşununda minnoşlarımı oldu seninnnn

:124::124::124::124: biz geldükkkkkkkkkkk :124::124::124::124:
hoşgeldinizzzzzzzz.....
Kızlar ne yapıyorsunuz ne kaynatıyosunuzz ???
Çok çene az iş yapmışsınız bugün okuyamadım her şeyi :))
iyiyiz didoşum,fatamayı avatar sahibi yaptım da .... bak senin de doğru düzgün bi avatarın yok,çok kızdmmmmm... hemen sende 2775. sayfadan bi avatar seçiyosun kendine...

görmzmiyiz kuzum benim işim vardı da azcık...

kuşların için de üzüzlme kuzum...
inşallah diğeri de doludur... hem bak ne güzel bi tane yavrunuz olmuş...

fatmam ay avatar çok güzel ya, senin de öle maviş bi oğlun olsun inşallah.
didoşummm benim küçükken çok sevdiğim bi muhabbet kuşum vardı, ama sebepsiz yere kaybettik onu,sonra evde beslemeye küstüm. dışarda gördüm mü seviyom, mıncırıyom da. eve kendime alamıyom. inşallah diğer yumoş doludur.

pufff bitsin artık bugünn

bencede artık bitsin bugün

Cok konusmussunuz sero ne kadar anlati bilmem ama 2 kutu cekmeceli bile benim keyif duskunune yetmedi bisey almadim kuzuma gelecek ay netlescek diye ama bir ay boyunca cinlilere inat kizcem diye sevcem bir hafta ileriydi sipam resimler net degil koymuyorum o yuzden telden zor yaziyom p.tesi detaylar

kızlar ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları

kızçen hayırlı olsun iremimmm...
ama ama %90 demiş dr.

sırf cinsiyet için eşinle başka bir dr gitmeyi düşünmüyon mu kuzu bir ay nasıl dayancan...

Gunaydin teyzoslarrrr bende tembel kizcemi aldim geldimmm

Bu arada fitos konuyu kapatmisin ama su dunku konunuz varya rahim yetmezligimi ne benim doktor usg ye bakarken hep kontrol ediyo rahim tikali aciklik yok suyun iyi kesede kan yok falsn diyo dedigin o heralde bakiyordur senin ki de bence ..........

günaydın tembel kızçe ve anası......

bakıyodur ben de öyle düşünüyorum cnm,zaten benim dr. ben sormadan bişey söylemiyo,bildiğim kadarıyla soruyorum,suyum nasıl plasenta nasıl,boyu kilosu kaç falan diye... uzun uzun bakıp inceliyo ölçüm yapıyo ama ben sormasam sadece bebek gayet sağlıklı deyip gönderiyo... ben de bakıyodur diye düşünüyorum sonuçta 16 haftalık düşük yaptım ve bunu biliyolar...

bu arada iremim,kızçen hayırlı olsun,topiği renklendirdi.... mavilerden geçilmiyodu,etti 2 kızımızzzzzzz......

ama bi teyze olarak uyarayım çok üşengeç senin bu kız,evde kalır benden sölemesi... gerçi serap kapmış hemen ama sero da ne kaynana olur heeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…