- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.761
Darısı başına tatlım. Sen çok istiyorsun kız
ben hayalet gibiyim aranızda yaa neden kimse görmüyo beniii
dinlenmeye gidiyorum bennn artık yarın görüşürüzzz biraz canım sıkkın bugünnn kuşumun 4 tane yumurtası vardıı biri çıktı ama iki tanesi boş çıktıı ona canım sıkıdlı yaa inşallah geriye kalan bir tane doludur
hoşgeldinizzzzzzzz.....:124::124::124::124: biz geldükkkkkkkkkkk :124::124::124::124:
iyiyiz didoşum,fatamayı avatar sahibi yaptım da .... bak senin de doğru düzgün bi avatarın yok,çok kızdmmmmm...Kızlar ne yapıyorsunuz ne kaynatıyosunuzz ???
Çok çene az iş yapmışsınız bugün okuyamadım her şeyi :))
ben hayalet gibiyim aranızda yaa neden kimse görmüyo beniii
dinlenmeye gidiyorum bennn artık yarın görüşürüzzz biraz canım sıkkın bugünnn kuşumun 4 tane yumurtası vardıı biri çıktı ama iki tanesi boş çıktıı ona canım sıkıdlı yaa inşallah geriye kalan bir tane doludur
fatmam ay avatar çok güzel ya, senin de öle maviş bi oğlun olsun inşallah.
didoşummm benim küçükken çok sevdiğim bi muhabbet kuşum vardı, ama sebepsiz yere kaybettik onu,sonra evde beslemeye küstüm. dışarda gördüm mü seviyom, mıncırıyom da. eve kendime alamıyom. inşallah diğer yumoş doludur.
pufff bitsin artık bugünn
Cok konusmussunuz sero ne kadar anlati bilmem ama 2 kutu cekmeceli bile benim keyif duskunune yetmedibisey almadim kuzuma gelecek ay netlescek diye ama bir ay boyunca cinlilere inat kizcem diye sevcem bir hafta ileriydi sipam resimler net degil koymuyorum o yuzden telden zor yaziyom p.tesi detaylar
kızlar ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları
kızçen hayırlı olsun iremimmm...
ama ama %90 demiş dr.
Cok konusmussunuz sero ne kadar anlati bilmem ama 2 kutu cekmeceli bile benim keyif duskunune yetmedibisey almadim kuzuma gelecek ay netlescek diye ama bir ay boyunca cinlilere inat kizcem diye sevcem bir hafta ileriydi sipam resimler net degil koymuyorum o yuzden telden zor yaziyom p.tesi detaylar
sırf cinsiyet için eşinle başka bir dr gitmeyi düşünmüyon mu kuzu bir ay nasıl dayancan...
Bilmem esim gelsinbide ama hic dusunmedim ....
Bebeğiniz bu günlerde favori pozisyonuna geçecek.
Gunaydin teyzoslarrrr bende tembel kizcemi aldim geldimmm
Bu arada fitos konuyu kapatmisin ama su dunku konunuz varya rahim yetmezligimi ne benim doktor usg ye bakarken hep kontrol ediyo rahim tikali aciklik yok suyun iyi kesede kan yok falsn diyo dedigin o heralde bakiyordur senin ki de bence ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?