- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.761
canımdaha önceden adet gecikmesi yaşıyor muydun:44::44::44:
eğer yaşamıyorsan test alıp yapabilirsin hemen çıkar çünkü 3 gün geçmiş
ben diğer hamileliğimde 1 gün geçince yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm seninde görmen dileğiylee
Heveslerini diziyor insanın boğazına. Sonra bir gün ışığı gösterip yeniden atıyor zifiri karanlıklara. Çocukken yaraladığım dizlerimin acısını büyük zannederdim. Çocukken büyüyünce geçecek zannederdim.. Koşar adım büyümeye çalışırken, yaralarımın katlana katlana, çoğala çoğala benimle sürüklendiğini, sağa sola çarpa çarpa koştuğumu çok sonraları farkettim.. İçimdeki yaşama sevincini tüketmeden küçücük yüreğimdeki o çocukça sevgiyi yitirmeden yürümeye çalıştım sonraları. Zamanla ayaklarıma batan camları hissetmemeyi, can kırıklarını içine atmayı öğretti hayat! Bir elimle yıldızlara uzanırken diğer elimle okyanuslara dokunmak istedim. Çoğu zaman başardığımı sandığım o yıldızlar hep tutunmama ramak kala kaydı ellerimden. Okyanuslarda yunusları gördüğüm zamanlarım oldu, birlikte yüzdüğüm anlarda.. ama hiçbirarada kalamadık..
Yenilendim zamanla, bazen umutsuzluğa kapıldım. Ama içimdeki o kocaman sevgi hiç eksilmedi..
.. Kocaman bir gülümseyişim vardı benim çocukluğumdan kalan. Yine yüzümde aynı tebessüm..
06/07/11
flyktyr
çokkk güzel anlatmışsın canım gerçekten yüreğine kalemine sağlık ben çok beğendim
heveslerini diziyor insanın boğazına. Sonra bir gün ışığı gösterip yeniden atıyor zifiri karanlıklara. çocukken yaraladığım dizlerimin acısını büyük zannederdim. çocukken büyüyünce geçecek zannederdim.. Koşar adım büyümeye çalışırken, yaralarımın katlana katlana, çoğala çoğala benimle sürüklendiğini, sağa sola çarpa çarpa koştuğumu çok sonraları farkettim.. Içimdeki yaşama sevincini tüketmeden küçücük yüreğimdeki o çocukça sevgiyi yitirmeden yürümeye çalıştım sonraları. Zamanla ayaklarıma batan camları hissetmemeyi, can kırıklarını içine atmayı öğretti hayat! Bir elimle yıldızlara uzanırken diğer elimle okyanuslara dokunmak istedim. çoğu zaman başardığımı sandığım o yıldızlar hep tutunmama ramak kala kaydı ellerimden. Okyanuslarda yunusları gördüğüm zamanlarım oldu, birlikte yüzdüğüm anlarda.. Ama hiçbirarada kalamadık..
yenilendim zamanla, bazen umutsuzluğa kapıldım. Ama içimdeki o kocaman sevgi hiç eksilmedi..
.. Kocaman bir gülümseyişim vardı benim çocukluğumdan kalan. Yine yüzümde aynı tebessüm..
06/07/11
flyktyr
çok güzelmiş eline sağlık
teşekkürederim arkadasımm ay ben yine duygusala bağladımm
ay dağıt bu havayı umut gelsinde spor yaptırsın size
teşekkürederim canım bazen canımın acısını bazen de yüreğimdeki koca sevgiyi böyle kaleme almadan yapamıyorum inan hafifletiyor insanı geriye dönüp baktığındaysa hislerimin ne kadar da gerçek olduğunu yansıtıyor bana
bence hiç bırakma canım böyle yüreğinden süzülüp de kağıda dökmeyi, insanı rahatlatmaz mı hiç bazen hiç kimseyle konuşamadığın duygular köpürür yüreğinde o anda kağıt kalem nasıl güzel bir kurtarıcıdır... Bende çok yaparım, yazarım yazarım bir bakmışım almış başını gitmişim ama içimdekiler de gitmiş :))
evet yaaa hadi bir kii üçççç :124::124::124::124:
hop bir iki üç hop bir iki üç
ama çok hızlı bir giriş oldu bu canım :))Aha da düştüm :)) Ehe
aman dikkat çok sallama göbeğini düşürürsün bebeğini
aman diyeyim :) düşmesin göbek mi bebek mi neyseDaha ne olduğu da belli değil zavallımın
kızzzlar anti nereye kayboldu kiii :26::26::26:
böyle şarkı varya o yüzden yazdım düşmesin allah korusun bebişlerimizi önce nasip etsin ve sonra korusun
evet mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?