- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.161
doktordaki kayıtlarda 73.9 ile kalmışım sonra ki gidişimde 72.3e düşmüşüm...daha sonrakinde 75..4 tüm...dün de aile hekimliğinde çıktım 78
kuzu sen üşütmüşsünnn ayaklarını sıcak ttutt kuzum benimmm
iwiitttt oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunummm
kuzu sıcak tut ayaklarını terliksiz basma yerlere çorap da giy
serapcım sen kendine sıkıntı yapma bu kiloyu bak 73.9 ile hamile kalmışsın şu an 78 sin 5 ayda 4 kilo gayet normal. Ben 6 ayda 7 kilo aldım ve bunun 5 kilosunu son bir ayda aldım. Genele bakınca normal ama bundan sonrası için kontrollü gitmek gerekiyor.İllaki hamilelikte hiç görmediğimiz kiloları göreceğizz ama sonra veririz sonrasında vermiyorsak kendimize kızarız artık
Fulimm yaa benim ayaklar problemli sıcağa geldikçe davul gibi oluyorlar o yüzden çorap filan giymiyorum ama terliğe dikkat edeyim biraz paşa oğlum hasta olmasın.
Kızlar ben kaçarrr dersinn başına bizim ders tekrardan zorunlu olmuş bir ümit alımları artırırlar diye gaza geldim
Görüşürüzzz
kız fuli 100 kilo oluomuşuzz ama bebekler 2 kilo bunu konuşmuştuk ya hep gülüyorum aklıma geldikçeee
serapcım sen kendine sıkıntı yapma bu kiloyu bak 73.9 ile hamile kalmışsın şu an 78 sin 5 ayda 4 kilo gayet normal. Ben 6 ayda 7 kilo aldım ve bunun 5 kilosunu son bir ayda aldım. Genele bakınca normal ama bundan sonrası için kontrollü gitmek gerekiyor.İllaki hamilelikte hiç görmediğimiz kiloları göreceğizz ama sonra veririz sonrasında vermiyorsak kendimize kızarız artık
Fulimm yaa benim ayaklar problemli sıcağa geldikçe davul gibi oluyorlar o yüzden çorap filan giymiyorum ama terliğe dikkat edeyim biraz paşa oğlum hasta olmasın.
Kızlar ben kaçarrr dersinn başına bizim ders tekrardan zorunlu olmuş bir ümit alımları artırırlar diye gaza geldim
Görüşürüzzz
Niye kimse yok
kızlar iyice el ayak çekti bizden
uykum var benim yaaaa sizin yokmuuuu gülücükte daha gelmedi
Fatmik hava çok basık içim daraldı
evet ya nedir bu yağacak gibi ama kapkara insanın içi kötü oluyor
Eki Görüntüle 723508 Eki Görüntüle 723509
teyzelerim beni mi özeldiii dedi kuşummmmm resim çektik bizdeee
teyzoşlar nasılsınızzzzz...
artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var
doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağa bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım, ebem çok şekerr bi bayan
bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumumuz olucakönümüzdeki ay netleştiririm dedi.
24 haziranda randevumuz var.
13 ağustosta da ayrıntılı ultrason için gün verdi.
işte böleeeeee
senin kuşunu yirim bennnn....
akşama arkadaşı da fotosunu koycak, elimizde bi sürü resim var ama bizim kıpraşık bi poz vermeditek bi düzgün var onu da akşama yüklücem, şimdi oda kalabalık çekemem
Eki Görüntüle 723508 Eki Görüntüle 723509
teyzelerim beni mi özeldiii dedi kuşummmmm resim çektik bizdeee
Artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var
Doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. Bizde keyifle bebişimizi seyrettik. Kafası bi sağa bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
Sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım, ebem çok şekerr bi bayan
Bu arada dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumumuz olucakönümüzdeki ay netleştiririm dedi.
Işte böleeeeee
benim bakanım diye demiyom bayağı kadınlar için bi şeyler yapıyo, bakanlar kurulunun da yolunu açacak bu izin için...
artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var
doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağa bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım, ebem çok şekerr bi bayan
bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumumuz olucakönümüzdeki ay netleştiririm dedi.
işte böleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?