Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bizim doktor çok planlı programlı valla, hiç atlamıyor bi şeyi cin gibi. tüm randevuları kendi ayarlıyo.
büyük ihtimal dedi, tabi belli olmaz yine. ama benim şeker pembesi tütü hayallerim başka bahara kalcak galiba

bak şimdi arkadasının fotosu haberini duyunca benimki kıpraştı heyecanla bekliyo kuzum arkadasını haberin ola ballı lokmasııı
dr. sen anca 4,5 veya 5. ayda hissedebilirsin dedi. karnının içinde bilye kayıyo veya gaz hareketi oluyo gibi olur dedi kıpraşsın benim böcekim de artıkkk

bu arada kilo almamışım kızlar hatta yarım kilo düşük bile çıktım. ilk 3 ayı kilosuz kapattım. bakalım önümüzdeki aylar nasıl olucak

oyy yerim ben o tosunu

ay kurban olurum yok mu yeni fotosu maşallah yaa bende çok özledimmmoğlumu demekki bi tosun daha gelecek
teşekkürler Fatma tezesi. 5-6 tane fotosu var ama 1 tanesi net sadece o da ilk çekebildiği, sonra kıpraşıp durdu kesin demedi aramızda kalsın dedi biz o yüzden bekliyoz şimdilik daha oğluşum falan diye sevmiyoz, bebeişlikte daha, kısmetse 1 ay sonra terfi edecek tam anlamıyla tosunluğa
fırsatım olursa veya akşama kesin telden yüklücem canım, oda kalabalık benim erkekler falan var, çekemedim tele

yerim ben senin tosununu taklalarda atıp artistlikler mi yapmış anasına kurban olsunlar ona yaw maşallah burdan hareketsizlere duyrulur
tişekkür ederiz teyzesii... senin kızzz pek bi nazik ayol (daha başka bi şey demiyom, kızmasın teyzesine)
kızlar başka bürodaydım , şimdide acıktık yemeğe gidiyoruz afiyet olsun teyzoşlar

afiyet olsun canım.
benim kocam kahvaltı ısmarladı bana sabah, o yüzden pek karnım acıkmadı daha, biraz daha bekleyip bi şeyler atıştırcam öylesine

unutmadan ekleyim...
şimdi içtiğim vitaminler bitince kalsiyum ve magnezyuma başla dedi. kürtajdan sonra elimde kalan kalsiyum ve magnom ilaçları vardı, suda eriyen tablet şeklinde, bi sonraki randevuya kadar da onları bitircem.
bi de demir hapına başlattı. ilaç kullanma talimatı falan da verdi..

ben onun nazikliğini doğunca görcem .......

Eki Görüntüle 723508 Eki Görüntüle 723509

teyzelerim beni mi özeldiii dedi kuşummmmm resim çektik bizdeee

maşallah o paşayaaa güzel bir göbüşün var fulicimm benimki kadar var

tubişşşş senin bebiş aynı bunun gibi desene :) En harektli seninki çıktı şimdilik artık ilerde tekmeleri düşünemiyorum E tembeller kız hareketliler oğlan oluyo Ense kalınlığı da güzelmiş maşallahh sağlıklılıdır o annesiii şimdi bekle dur 24 haziranıı

tubişimm o ilaç kullanma talimatı da nedir ne söyledi doktorr bizde bilelimm bilinçlenelim teyzesiii

teşekkürederiz didoş teyzesiiii benim paşam daha şimdiden senin göbüş kadarsa hep diyorum senin haftana gelince ne olucaz kimbilir

ama ben tombulum yaaa bu cüsseye normal demekk sen zayıfsın 25 haftada benim göbüşüm var sende ben tombikim 16 haftada var bu göbüş

diyom size doğuma vinçle gidicem die

akşama bakarım artık yegenime olsun biz bekleriz bebiş deriz ona
bende size göbüş çektim ama net değildi yüklemedim o yüzden

olsun o kadarcık anne payı da dimi :)) herkes benim göbeğime çok büyük diyo moralimi bozuyolar yaa

olsun o kadarcık anne payı da dimi :)) herkes benim göbeğime çok büyük diyo moralimi bozuyolar yaa

yawrummm 7 aylık oldunuz neresi çok büyüdü çocuk içeride nasıl rahat etsin büyüycek tabi sen takma kimseyi kafana bitanem benimmm kurban olsunla o göbüşünede içindeki paşaya

yerler onun totosunu...ölçüm temiz çıkmış canım hadi bi paşa daha yolda desene...

Eki Görüntüle 723508 Eki Görüntüle 723509

teyzelerim beni mi özeldiii dedi kuşummmmm resim çektik bizdeee

maşallah kuzuya ve sana

beni ne götürür acep

Eki Görüntüle 723628

yine çekemedim çok kalabalıktı lavabo biraz önce çektiğimi koydum

bak bende kıskanıp koycam şimdi göbükümü....maşallah canım sana da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…