Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayy valla doğal şeylerle gidermeye çalışıyorum incir kivi filan idare ediyorum sende fayda etmiyor mu canımcım

ay ne bileyim incir kilo aldırmaya başladı ...gerçi hamileyiz alcaz ama hiç alışkın değilim kilo almaya bu şekilde dün tartıda 78i gördüm aile hekimliğinde yuh dedim kendi kendime...nere gisiom ben yaww..

yavrum bi tane incirden bişi olmaz heralde alıcaz saçmala kuzum bende 79u gördüm tartıda 90a kadar sınır verdim kendime bi incir ye bi dilim ekmeğini kess mesela

Günaydın herkescikleree minicik bebişlereee

Kızlar bende karın ağrısıyla uğraşıyorum yaa nedir bu ağrıı nerden çıktı anlamadım iki gündür var adet ağrısını andırıyorr

günaydın annişkolarrrrrrr veee kuzucuklarııı

rekor bendemi yahuuu ben 2 gündür götürüyom valla bu gidişle doktorun tatrısı beni 90+ göterir

günaydın tosunum ve tosunu kızım biz zaten kilolu hamile kaldık ne bekliyoruz normal bunlar

Kızlar bende karın ağrısıyla uğraşıyorum yaa nedir bu ağrıı nerden çıktı anlamadım iki gündür var adet ağrısını andırıyorr

günaydın didoşumm karın kasların geriliyor ondan olmasın bebekimm yada üşüttün mü acabaaa

yavrum bi tane incirden bişi olmaz heralde alıcaz saçmala kuzum bende 79u gördüm tartıda 90a kadar sınır verdim kendime bi incir ye bi dilim ekmeğini kess mesela

ne bilem kuzu ya dün tartıda 78i görünce şok oldum...en fazla 75i gördüm bu yaşıma kadar o da diğer hamilelikte...78i görünce yüz ifadem değişti..

ne bilem kuzu ya dün tartıda 78i görünce şok oldum...en fazla 75i gördüm bu yaşıma kadar o da diğer hamilelikte...78i görünce yüz ifadem değişti..

kaçla başladın sen kuzum veririz bebeğim sen yararlı şeylerden vazgeçme ekmeği hamur işini şekeri tatlıyı azalt madem bu kadar rahatsız olursan

günaydın canım..üzme kendini geçen haftada ben çektim ve bir gün yattım yatakta çıkmadan...adet gününü hesapla adet gününe denk gelmiyorsa üşütmüşsündür kuzu ayaklarını sıcak tut..

günaydın tosunum ve tosunu kızım biz zaten kilolu hamile kaldık ne bekliyoruz normal bunlar

günaydın didoşumm karın kasların geriliyor ondan olmasın bebekimm yada üşüttün mü acabaaa

Ben de anlamadım ki ftoşum yaa yerlerde halı yok benim çıplak ayakla da bassııyorum ya ondan oluyo ya da bilmiyorum iştee 15 gündür böyle geziyorum 2 gündür karın ağrım var

kaçla başladın sen kuzum veririz bebeğim sen yararlı şeylerden vazgeçme ekmeği hamur işini şekeri tatlıyı azalt madem bu kadar rahatsız olursan

doktordaki kayıtlarda 73.9 ile kalmışım sonra ki gidişimde 72.3e düşmüşüm...daha sonrakinde 75..4 tüm...dün de aile hekimliğinde çıktım 78

kuzu sen üşütmüşsünnn ayaklarını sıcak ttutt kuzum benimmm

iwiitttt oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunummm

Ben de anlamadım ki ftoşum yaa yerlerde halı yok benim çıplak ayakla da bassııyorum ya ondan oluyo ya da bilmiyorum iştee 15 gündür böyle geziyorum 2 gündür karın ağrım var

kuzu sıcak tut ayaklarını terliksiz basma yerlere çorap da giy

terlik tak ayağına kuzum üşütme kendini de bebekini de

doktordaki kayıtlarda 73.9 ile kalmışım sonra ki gidişimde 72.3e düşmüşüm...daha sonrakinde 75..4 tüm...dün de aile hekimliğinde çıktım 78

hemen hemen aynı başlamışız bak üzülme ben senden öndeyim veririz merak etme

kuzu sen üşütmüşsünnn ayaklarını sıcak ttutt kuzum benimmm

iwiitttt oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunummm

kuzu sıcak tut ayaklarını terliksiz basma yerlere çorap da giy

kız fuli 100 kilo oluomuşuzz ama bebekler 2 kilo bunu konuşmuştuk ya hep gülüyorum aklıma geldikçeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…