- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.141
iyi gidiyodu iki gündür şurup içiyorum...ben şurup içme özürlü olduğum için iki gündrü midem fena bulanıyo...
ne şurubu bu tatlım kan ilacı filan mı
kabızlık için kuzu...içem dedim dr verdi düzelsin bağırsaklarım..ama beni yamulttu..
ayy valla doğal şeylerle gidermeye çalışıyorum incir kivi filan idare ediyorum sende fayda etmiyor mu canımcım
Günaydın gacılar bacılar ve kuzular...
günaydın kızlarrrr ve kuzucukları
günaydın fıstıklar ve bebikoları
günaydın canım hoşgeldin...günaydın annişkolarrrrrrr veee kuzucuklarııı
ay ne bileyim incir kilo aldırmaya başladı ...gerçi hamileyiz alcaz ama hiç alışkın değilim kilo almaya bu şekilde dün tartıda 78i gördüm aile hekimliğinde yuh dedim kendi kendime...nere gisiom ben yaww..
günaydın canım hoşgeldin...
yavrum bi tane incirden bişi olmaz heralde alıcaz saçmala kuzum bende 79u gördüm tartıda 90a kadar sınır verdim kendime bi incir ye bi dilim ekmeğini kess mesela
günaydın annişkolarrrrrrr veee kuzucuklarııı
rekor bendemi yahuuu ben 2 gündür götürüyom valla bu gidişle doktorun tatrısı beni 90+ göterir
Günaydın herkescikleree minicik bebişlereee
Kızlar bende karın ağrısıyla uğraşıyorum yaa nedir bu ağrıı nerden çıktı anlamadım iki gündür var adet ağrısını andırıyorr
yavrum bi tane incirden bişi olmaz heralde alıcaz saçmala kuzum bende 79u gördüm tartıda 90a kadar sınır verdim kendime bi incir ye bi dilim ekmeğini kess mesela
rekor bendemi yahuuu ben 2 gündür götürüyom valla bu gidişle doktorun tatrısı beni 90+ göterir
ne bilem kuzu ya dün tartıda 78i görünce şok oldum...en fazla 75i gördüm bu yaşıma kadar o da diğer hamilelikte...78i görünce yüz ifadem değişti..
Kızlar bende karın ağrısıyla uğraşıyorum yaa nedir bu ağrıı nerden çıktı anlamadım iki gündür var adet ağrısını andırıyorr
günaydın tosunum ve tosunukızım biz zaten kilolu hamile kaldık ne bekliyoruz normal bunlar
günaydın didoşumm karın kasların geriliyor ondan olmasın bebekimm yada üşüttün mü acabaaa
kaçla başladın sen kuzum veririz bebeğim sen yararlı şeylerden vazgeçme ekmeği hamur işini şekeri tatlıyı azalt madem bu kadar rahatsız olursan
günaydın tosunum ve tosunukızım biz zaten kilolu hamile kaldık ne bekliyoruz normal bunlar
günaydın didoşumm karın kasların geriliyor ondan olmasın bebekimm yada üşüttün mü acabaaa
Ben de anlamadım ki ftoşum yaa yerlerde halı yok benim çıplak ayakla da bassııyorum ya ondan oluyo ya da bilmiyorum iştee 15 gündür böyle geziyorum 2 gündür karın ağrım var
Ben de anlamadım ki ftoşum yaa yerlerde halı yok benim çıplak ayakla da bassııyorum ya ondan oluyo ya da bilmiyorum iştee 15 gündür böyle geziyorum 2 gündür karın ağrım var
doktordaki kayıtlarda 73.9 ile kalmışım sonra ki gidişimde 72.3e düşmüşüm...daha sonrakinde 75..4 tüm...dün de aile hekimliğinde çıktım 78
terlik tak ayağına kuzum üşütme kendini de bebekini de
hemen hemen aynı başlamışız bak üzülme ben senden öndeyim veririz merak etme
kuzu sen üşütmüşsünnn ayaklarını sıcak ttutt kuzum benimmm
iwiitttt oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunummm
kuzu sıcak tut ayaklarını terliksiz basma yerlere çorap da giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?