- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.481
ya ben netten bebek için anı defterlerine bakıyorummm yarın netleşsin ona göre bişey alıp yazmaya başlıcam zaten resimleri var usg ve göbüş
biz düğünde kendimiz yapmıştık anı defterimizi yapabileceğimiz bişeye 50 tl vermek istememiştim hhemde kendim uğraşarak anlamlı olsun istemiştim
nasıl yaptın kızzz bende yarın diyorum renk belli olsun netleşsin ona göre süslerim yada ona uygun alırım
nasıl yaptın kızzz bende yarın diyorum renk belli olsun netleşsin ona göre süslerim yada ona uygun alırım
ben hiç hem albümlü hem anı defterli görmedim koy bakıyım bir resim nası bişey .................
sayfaları renkli defterler varya ajanda gibi onu önce güneşlik beyaz kumaşla kapladık silikonla yapıştırdık sonra eşimle benim nişan fotomuzu kapağa yapıştırdık üstünüde tülle kapadık incik boncukl cicekle süsledik sende bebk konseptine uygun bişeyler yapabilirsin tüyler süsler bebk figürleri erkekse mavi kumaşla kaplayabilirsin
evet çok hoş ollmuş bende yapabiirim böyle becerilerim vardır gelinliğin altına converse süsledim ve ben kına davetiyemi kendim yapmıştım süslü süslüübunuda yapabilirimmm
kuzu bende görmedim ben yapcam işte hem yazıcam hem resimleri koyucamsanırım serap yapıo ondan örnek alabiliriz
evet yarından sonra bakarım bende güzel hoş bi defter ve kaplama işi ile ben bu işi çözerimm
bende gelinliğin altına converse yapmıştım kendime çok güzel olmuşlardıı
fitoşş senin kan değeri de gayet güzell sen ne yiyorsun sana da soralımm
maşallahh serapp bu kan değerini ben normal hayatımda hiç görmedim 12 lerde sürünüyo benim değerler tabi şimdi 11.9 a düşmüş ve ilaç tedavisi hemenn..
o şekerli suyu içmek bana zor gelmiştii ilk bardak iyi gidiyo da 3. de zorlanıyosun artıkk benimle birlikte 2 kadın daha vardı onlar lıkır lıkır içtiler ben sona kalmıştımBir de o şekerli sudan sonra 2 saat daha bir şey yiyip içmiyosun yaa sıkıntı orada... Gözünüzü korkutmak gibi olmsın tabi belki siz kolay içersiniz
iremm akşam yatağını görürsün artıkk bakalım memnun kalacak mısın
Kızlar biz geldik oğluşumlaa öğlen yemeğinde babamız da vardıı yorulduk şimdii dinlenmeye geçiyoruzz sonra yine dersss
ben istediğim rengi bir ilke bebe nin sitesinde buldum orda daha uygun , birde pierre cardin bebe diye bir site de vardı , ama renk kesin değilse başka sitelerede bak daha uygunada bulabilirsin ,
yaaaaa kuzu şaka maka büyüdük be yaaaaa...
ben de öyle oluyom ama saatim gelince işte,onn haricinde çok sıkıntı yok...
internette araştırsana süper şeyler var keçeden yapmışlar isim yazmışlar çok güzeller yaparsın tabi yeterki zaman ayıralım
bizde mamamızı yiyip geldikkkkkkkkkkkkkk
afiyet olsun yarasın kuzuya canım hoşgeldin bende kantine bir uğradım çıktım..sanki accık doydum gibi..
ne yedin kız oğlun tepikler şimdi doyunca
5 ay olmadık kuzu ya dört buçuk ay olduk biz...:44::44::44::44::44:
afiyet olsun yarasın kuzuya canım hoşgeldin bende kantine bir uğradım çıktım..sanki accık doydum gibi..
kuzu bende görmedim ben yapcam işte hem yazıcam hem resimleri koyucamSanırım serap yapıo ondan örnek alabiliriz
Evet yarından sonra bakarım bende güzel hoş bi defter ve kaplama işi ile ben bu işi çözerimm
Bende gelinliğin altına converse yapmıştım kendime çok güzel olmuşlardıı
çerez yolladım mideye...yok anacım benim oğlan uyuşuk tepikleyip mepiklemez....
kız nasıl 5 aylık olmadın 20 haftalıksın işte
sizde hoşgeldiniz bebeğimmm bende söylemesi ayıp öküz gibi yedim anca doydum şu son 3 gündür kesin kg almışımdır ama kaç orası bilinmez
renk konusunda karar veremedik kuzu bakalım hele bi...
kız nasıl 5 aylık olmadın 20 haftalıksın işte
Sizde hoşgeldiniz bebeğimmm bende söylemesi ayıp öküz gibi yedim anca doydum şu son 3 gündür kesin kg almışımdır ama kaç orası bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?