Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebişler çok soğuk ağrım var ve yoğunum arada okuyup kapatıyorum yanlış anlaşılmasın çipçilek sonucu bekliyorum canım yeni gelen arkadaslarda hoşgelmişler anticiğimin bası geçmedi daha herhalde bir an önce toparlanalım bak topiğimize nazar değiyo

evt kızlar en kısa zamanda bekliyorum tam kadro yoklama yapcam

canlar benim 3-4 gündür kasık ve bel ağrım var öyle ki zamanı olsa adet olcam derim öyle bi rahatsızlık ama adetim 3 ocakta yumurtamı büyüyor ondan mı oluyor anlamadım birde bugun affınıza sığınarak söylüyorum peçetede yapış yapış bi akıntı gördüm anlamadığım şey acaba yumurtlamadan öncemi oluyor bu akıntı yoksa yumurta çatlıcağı zamanmı bileniniz varmı o f ne karışık işler bunlar bıktım valla her ay her ay yaa

ben anneme gidiyorum sonundaaa
ERKEN ÇIKIYORUM BEN ÖPTÜM SİZİ

güle güle git güle güle gel canımmm ellerinden öperim anneninnnn anneler kutsaldır...

canım muhtemelen yumurtladın bu gunleri iyi değerlendir benimde ağrım çok henüz akıntım gelmedi eli kulağındadır diyorum siz bu gunleri değerlendirin verimli geçsin inşallah batın batmasın 3 ocakta

saol canım benim inş öyledir yanlış hatırlamıyorsam seninle bat tarihimiz aynıydı umarım bu ay gelmezler batasıcalar

kimsecikler kalmamış ben tek başıma geziniyorum buralarda herkes nerde yahuuu ben bu listeyi bulamadım hangi sayfadaydı güzel haber verebilcek bize umut olabilcek yüzümüzü güldürecek kimse yokmu halaaa,
bu arada rahatsızlık geçiren herkese çoookk geçmiş olsun çabuk toparlayıp gelin,acil bekleniyosunuz haberiniz olsun

Son düzenleme:
saol canım benim inş öyledir yanlış hatırlamıyorsam seninle bat tarihimiz aynıydı umarım bu ay gelmezler batasıcalar

evet cnm aynı batasıcalar batamazlar inşallahhhhhh

evet cnm h.sonu moduna girdi topik

kuzucuklar bende kaçtımmmm işlerimi topliyim çıkmadan h.sonu ziyaret etmeye çalışırımmmm hepinize bolll ekşınlllıııııııı haftasonlarııı

öpüyorum kocamannnnn

canım ya bende evlendikten sonra bıraktım işi ankaraya geldim,çalışıcam diye çocuk istemedim ilk 1,5 yıl ,işte bulmadım malesefff ,bende keşke şimdi çocuk yapsaydım şimdiye büyürdü ya ,inan şimdi bende bunalımdayım evde oturmaktan gına geldi,okadar çok cevrem arkadaşım vardıki bekarken mükemmeldi hayatım ve işim ,şimdi burda yanlızım ,ama çok şükür kocam çok iyi

kızlar bugun doktora gittim progesteron baktı 2.12 cıkmış bu ne demek birazdan doktora gidicem tekrar ama merak ettim çok

canım ya bende gidicem pazartesi progesteron baktırmaya ,yumurtlayabiliyormuymuşum ona bakacak ,yumurtlama testi,offfffffffffff nelerle uğraşıyoruz yarabbim ya

Son düzenleme:
canım ya bende gidicem pazartesi progesteron baktırmaya ,yumurtlayabiliyormuymuşum ona bakacak ,yumurtlama testi,offfffffffffff nelerle uğraşıyoruz yarabbim ya
hayırlısı canım bende gittim doktora işte bişe demedi pek adet düzensizligin var ya ou gösteriyo dedi :18: anlamadım bişe valla bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…