- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.921
Ay canim yaa, 5 ay olmus ne guzelay ben almışım bi kaç bişi hala gözümüzde eskimedi arada çıkarıp giyiyorum 5 ay oldu malum biz evleneli
ay canim yaa, 5 ay olmus ne guzelBizim nerdeyse 10 yil olacak Insan nasil gectigini anlamiyor bile Tadini cikarin
evt ya ben 5 ayı anlamadım bile nasıl geçti daha gelinlik üzerimdeydi
bebişler çok soğuk ağrım var ve yoğunum arada okuyup kapatıyorum yanlış anlaşılmasın çipçilek sonucu bekliyorum canım yeni gelen arkadaslarda hoşgelmişler anticiğimin bası geçmedi daha herhalde bir an önce toparlanalım bak topiğimize nazar değiyo
evt kızlar en kısa zamanda bekliyorum tam kadro yoklama yapcam
tamam bitanem ben buralardayım zaten cuma ya masam biraz karışık onunla ilgileniyorum
ben anneme gidiyorum sonundaaa
ERKEN ÇIKIYORUM BEN ÖPTÜM SİZİ
canlar benim 3-4 gündür kasık ve bel ağrım var öyle ki zamanı olsa adet olcam derim öyle bi rahatsızlık ama adetim 3 ocakta yumurtamı büyüyor ondan mı oluyor anlamadım birde bugun affınıza sığınarak söylüyorum peçetede yapış yapış bi akıntı gördüm anlamadığım şey acaba yumurtlamadan öncemi oluyor bu akıntı yoksa yumurta çatlıcağı zamanmı bileniniz varmı o f ne karışık işler bunlar bıktım valla her ay her ay yaa
güle güle git güle güle gel canımmm ellerinden öperim anneninnnn anneler kutsaldır...
canım muhtemelen yumurtladın bu gunleri iyi değerlendir benimde ağrım çok henüz akıntım gelmedi eli kulağındadır diyorum siz bu gunleri değerlendirin verimli geçsin inşallah batın batmasın 3 ocakta
saol canım benim inş öyledir yanlış hatırlamıyorsam seninle bat tarihimiz aynıydı umarım bu ay gelmezler batasıcalar
kimsecikler kalmamış ben tek başıma geziniyorum buralardaherkes nerde yahuuu ben bu listeyi bulamadım hangi sayfadaydı güzel haber verebilcek bize umut olabilcek yüzümüzü güldürecek kimse yokmu halaaa,
bu arada rahatsızlık geçiren herkese çoookk geçmiş olsun çabuk toparlayıp gelin,acil bekleniyosunuz haberiniz olsun
evet cnm aynı batasıcalar batamazlar inşallahhhhhh
evet cnm h.sonu moduna girdi topik
evet girmişler kimse olmuyo zaten hafta sonu bende dahil giremiyorum pek benim koca evde oluyo :)) inş batamasınlar da bu ay biz galip gelelim nanik yaparız
kuzucuklar bende kaçtımmmm işlerimi topliyim çıkmadan h.sonu ziyaret etmeye çalışırımmmm hepinize bolll ekşınlllıııııııı haftasonlarııı
öpüyorum kocamannnnn
kendi rızanla mı bıraktın bilmiyom ama evde oturmak çok zor tatlım. ben evlendikten sonra taşındığım şehirde iş bulamadım. 2 yıl evde oturdum. e bi de gurbet. son zamanlar bunalımdaydım. o bunalım halimle bebek de istemedim. ahhh benim kafammmm olsaydı şimdiye büyürdü ammaa geçti artıkk...
kızlar bugun doktora gittim progesteron baktı 2.12 cıkmış bu ne demek birazdan doktora gidicem tekrar ama merak ettim çok
hayırlısı canım bende gittim doktora işte bişe demedi pek adet düzensizligin var ya ou gösteriyo dedi :18: anlamadım bişe valla bendecanım ya bende gidicem pazartesi progesteron baktırmaya ,yumurtlayabiliyormuymuşum ona bakacak ,yumurtlama testi,offfffffffffff nelerle uğraşıyoruz yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?