- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.841
hayırlısı kuzu alan değişikliği gibi bişey mi? iyi araştır yavru...sonra pişman olma...
dün 3 öğrencim vardı ama en haşarı öğrenciler...tüm sınıfa yeter anlayacağın...biride gelse aynı oluyo hepsi de gelse aynı...
Alan değişikliği değil de canım teknik öğretmenlere mühendislikten fark derslerini veriyorlar ve mühendis diploması alıyorsun. benim fakülte de türkiye de tek olduğu için teknik öğretmenlik kısmıyla ilgili belirsizlikler var sıkıntı orda yani
neyse yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz biticek rahatlıcaksın
aynen iki kişiyiz ama eşim 5 kişinin kıyafet değiştirmesine denk gelir kıyafet değiştirmesi...
Alan değişikliği değil de canım teknik öğretmenlere mühendislikten fark derslerini veriyorlar ve mühendis diploması alıyorsun. benim fakülte de türkiye de tek olduğu için teknik öğretmenlik kısmıyla ilgili belirsizlikler var sıkıntı orda yani
allah kolaylık versin canım biz haftasonu toptan yapıyoruz tüm ütüleri aslında senin yaptığın daha ii birikmeden birikmeden yapmak
bilgi alabileceğin yer yok mu kuzu...osym.yi arasan bilgi vermezler mi?gerçi oradakilerin de kendilerine hayırları yok...
allah kolaylık versin canım biz haftasonu toptan yapıyoruz tüm ütüleri aslında senin yaptığın daha ii birikmeden birikmeden yapmak
felaket tellallığı yapmak istememde öyle ince kararlar almıyolar canım , ben yökte olduğum halde daire başkanıyla çok cebelleştiğimi bilirim eğitim bilimleride sadece eğitim fakültesi yazmayalım tef var ttef var esef var onlarda girsin bizlerde aldık eğitim dersi diye ama üniler hep bildiğini okurdu...
yök ü arayacağım daa iremin de dediği gibi kimse net bir şey bilmiyor kii...
fatmiş naparsın nasılsın kuzu?
sen beni iyi anlarsın canım :) başvuru yapabiliyoruz ama yök ten teknik öğretmen belgesi almak mı gerekiyormuş öyle bir şeyler varr bunun için sırf ankara yolu görünmesin bana bu halimle nasıl giderim bir belge için
yök ü arayacağım daa iremin de dediği gibi kimse net bir şey bilmiyor kii...
fatmiş naparsın nasılsın kuzu?
sen beni iyi anlarsın canım :) başvuru yapabiliyoruz ama yök ten teknik öğretmen belgesi almak mı gerekiyormuş öyle bir şeyler varr bunun için sırf ankara yolu görünmesin bana bu halimle nasıl giderim bir belge için
günaydın kızlar ve minik yavrular............
didoşun ki alan değişikliği değil ek diploma ama galiba :44::44::44:
neşen yerinde bakıyommm...neye borçluyuz bu neşeyi...
senceeeeeeeeee??????
bugün büyük günnnnnn
yarım nöbet tuttum canım, gece yarısı kocam aldı eve gittim. tam nöbetten önce ortamı tanıyayım diye alıştırma yaptım yani..anammmm nöbetin mi vardı senin akşam....hoşgeldin toparla işlerini de gel bekliyoz...beni de ütülerim bekliyo...
günaydın canım nöbetten sonra geç gelme durumu yok mu canım yaa
öğrencilerin gelmiyodur heralde daha rahatsındır
biliyom kuzu biliyom...
bende dünden beri araştırıyorum dört boyutlu var mı diye?
bi tane buldum herhalde...sıra geldi randevu almaya...bir kesinleştireyim...hemen alcam randevumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?