• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın :3::3::3::3: hayırlı cumalar çok yorgunum ama bugün cuma benim hala umudum var :24::24::24::24:

fulim çok tatlı magnetlerin ne hamarat gacısın yaw :54::54::54::54:

günaydınnn hatunlar nasılsınız...
ben yine yoğunum dicem yuh diceniz bana :30:
oda arkadaşım izinli dicem bilenler bi yuh daha çekecek :30:
neyse, muhasebeye gidip gelcem ondan sonra buralardayım :34:

huuu huuu selamlar paşamın teyzoşlarııııı:3::3::3::3::3::3:
uzun zamandır yokum malum bu süre zarfında bir sürü can sıkıcı olay atlattık tekrardan buraya yazıp hatırlamak biee istemiyorum..neyse artık evdeyim işigücü burdan idare edicm :21::21::21:
herkesler iyidir inşallah yalnız topiğimiz cok sessiz kalmıs herkes kendi anne grubunda sanırım:ssz:
bundan sonra elimden geldiğince burdayıım:10::10:

Hoşgeldinn topiğin anasıııı ve paşasııı seni merak ettik gözümüz yollarda kaldıı yeniden bizimle olmana sevindim .
Görmeyeli senin Emre paşa da büyümüş maşallah annesi:nazar::nazar:

canımm nerelerdesin senn??? geri dönmene sevindim ben de tatilde olduğum için her gün uğramaya çalışıyorum buraya.. bu arada oğluşunun ismine karar vermiş olmana çok sevindim ben de oğlumun adını emre çok istemiştim ama benbim kocam saolsun ilk bebeğimde bana isim konusunda çok zorluklar yaşattığı için koyamadım.. neyse hayırlşısı olsun..ben de bugün doktora gidiyorum cinsiyetini öğrencem inşallah.. 9.10 da devlet hastanesinde randevum var inşallah öğrenirim de akşam tekrar özele gitmek zorunda kalmam bakalım heyecanlıyımm....

kızlarrrr herkese günaydınnn nasılsınız biliyosunuzki bugün benim en güzel günüm hem bebişimin cinsiyetini öğrencewm inşallah hem de oğluşumun doğum günüü.. gelince yazarım hemen.. öznur teyzesi kuzucuklarını ve sizleri öpüyorrr görüşürüzz

Öznurrr günaydınnn hadi bakalım güzel haberlerle gell bakalım senin bebişin cinsiyeti ne kız geliyorsa eğer topiğimize ne mutlu bizee :)Paşalara kız lazımm dimiiii :))

günaydın :3::3::3::3: hayırlı cumalar çok yorgunum ama bugün cuma benim hala umudum var :24::24::24::24:

fulim çok tatlı magnetlerin ne hamarat gacısın yaw :54::54::54::54:

Günaydın iremmm sen nasptın kızına isim bulabildin miii???

günaydın annişler topik hareketlenmiş topiğin anası anticiğimde gelmişş bundan sonra hep beraber oluruz inşallahhh

Günaydın fatmişşşş

günaydınnn hatunlar nasılsınız...
ben yine yoğunum dicem yuh diceniz bana :30:
oda arkadaşım izinli dicem bilenler bi yuh daha çekecek :30:
neyse, muhasebeye gidip gelcem ondan sonra buralardayım :34:

Yuhlarla başlayan günden günaydınnnlarrr:1::1::1: AT şu yoğunluğu bacımmm hadi gari herkes tüm iş sana yüklemişşşş:47::47::47:

günaydın canım nasıl olalım artık her gün bir tarfaımız ağırır oldu...hamilemiyiz nedir anlamadım ki :9::9:

üzülme kuzu beklediğinden yüksek geldiyse vardır bunda da bir hayır...ben asla kadro alamam bu puanla dediğim sene kadro aldım...çok tuhaf ama rabbim ne zaman ol diyorsa o zaman oluveriyo...sen nasılsın minnakın nasıl... gerçi pek minnaklıkları kalmadı artık..

geliyoz da siz olmuyonuz :63::63:

kız hamilelerin nöbet şeyleri değişti senin haberin yok mu? artık bir bayan hamile olduğunu raporla ispatladığı andan itibaren nöbetten muaf oluyo...kullansana onu..neden hem sana hem kuzuna eziyet çektiriyon..:22:

canım 24. haftada nöbetten düşülüyor burda, dr.um da o zaman nöbetten düşme raporunu veriyo.
benim çalıştığım yatılı kurum nöbet konusunda çok sıkıntılı şimdilik idare ediyorum. bi de zıtlaşırsam normal izinleri kullanmakta arıza çıkartıyolar.

huuu huuu selamlar paşamın teyzoşlarııııı:3::3::3::3::3::3:
uzun zamandır yokum malum bu süre zarfında bir sürü can sıkıcı olay atlattık tekrardan buraya yazıp hatırlamak biee istemiyorum..neyse artık evdeyim işigücü burdan idare edicm :21::21::21:
herkesler iyidir inşallah yalnız topiğimiz cok sessiz kalmıs herkes kendi anne grubunda sanırım:ssz:
bundan sonra elimden geldiğince burdayıım:10::10:
kübraaaaaa çikicem kulakalarını kıssss çatlattın meraktan bizi :52::52::52:
ama olsun Emre'nle mutlu sağlıklı olmana sevindim bacım.
topik çok hareketsiz kaldı maalesef. ama toplaşıyoz yine ben çokmutlu oldum :16::16::16::16:

Hoşgeldinn topiğin anasıııı ve paşasııı seni merak ettik gözümüz yollarda kaldıı yeniden bizimle olmana sevindim .
Görmeyeli senin Emre paşa da büyümüş maşallah annesi:nazar::nazar:

Öznurrr günaydınnn hadi bakalım güzel haberlerle gell bakalım senin bebişin cinsiyeti ne kız geliyorsa eğer topiğimize ne mutlu bizee :)Paşalara kız lazımm dimiiii :))

Günaydın iremmm sen nasptın kızına isim bulabildin miii???

Günaydın fatmişşşş

Yuhlarla başlayan günden günaydınnnlarrr:1::1::1: AT şu yoğunluğu bacımmm hadi gari herkes tüm iş sana yüklemişşşş:47::47::47:

günaydın didoşum. sorma, yıllık izne çıkanlar belimizi çok büktü burda. 2-3 kişi çok yoruluyoz. az daha sıkıcam dişimi. sonra nazın gözüne gözüne vurcam ben de :34::34::34:

fuliiiimmmm hamarat hatun hoşgeldinnn, nasılsın bakemmm...
magnetler çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım.
bak stres yapıp da bi daha hem kendi tansiyonunu hem bebeğinkini hoplatma :20::20::20:

günaydın umudun anası yok tatlım benim kız hala isimsiz , ben reyyan olsun diyom kocam ahsen bu arada bu isimlere taktık :9::9::9::9:

:)) daha kırk fikir değiştirirsiniz siz en iyisi ya kura çekin ya da oylamaya sunun isimleri :))

Bu arada bizim oğlanın ismine de muhalefet çıkıyo kimisi hasan ı beğenmiyo kimisi umut u beğenmiyo şurda kalmış 1 ay yeniden isim mi düşünecem ben :47:

:)) daha kırk fikir değiştirirsiniz siz en iyisi ya kura çekin ya da oylamaya sunun isimleri :))

Bu arada bizim oğlanın ismine de muhalefet çıkıyo kimisi hasan ı beğenmiyo kimisi umut u beğenmiyo şurda kalmış 1 ay yeniden isim mi düşünecem ben :47:

amannnn o yorumlar bitmez zaten, biz kesinleşene kadar hiçbir şey sölemiyoz kimseye. kesinleşince bu budur diyip sıyrılcaz işin içinden :19:

amannnn o yorumlar bitmez zaten, biz kesinleşene kadar hiçbir şey sölemiyoz kimseye. kesinleşince bu budur diyip sıyrılcaz işin içinden :19:

biz de kesinleştirdik dedik ama ne biliyim pek beğenilmedi sanırım. Hasan ı mecburi koyuyoruz e yanına da her isim uymuyoooo ne yapalımm yanii dimi :))

bu arada bizim oğlanın ismine de muhalefet çıkıyo kimisi hasan ı beğenmiyo kimisi umut u beğenmiyo şurda kalmış 1 ay yeniden isim mi düşünecem ben :47:

hiç oylamaya sunamam valla , ben koycam ismi kurra da çekmem onun ismi belli de benim haberim yok sadece :9::9::9: önemli olan sizin beğenmeniz kim oluyolarda beğenmiyolar kır bacaklarını ver ellerine otursunlar oturdukları yerde :47::47::47::47:

tubişimm senin arkadaşın nasıl memur ya ki sende memursun sözleşmeli olsan eziyo desem anlıcam sen bi gün bile gitmemezlik yapmadın

günaydın iremikooo.
Benim oğlan da isimsiz kaldı. Babası hala kararsız. Seymen kesin gibi ama belli olmaz :1: Neyse nüfus müdürlüğüne kadar yolu var isim işinin :9:

valla bizimde durum öyle cezası olmasa belki dahada bekler ha :1::1::1: Dün eşim uflayıp pufladı ikimizin orta yolu bulamayınca ne koycaz bu kızın ismi diyo bende ikimizin anasının ismini birlikte dedim aha bu olsun diye önce gülüyo sonrada yok yok oda olmaz diyo :9::9::9::9:

kızlar ya siz biliyorsunuzdurr.. memurlukta bir yıl dolmadan rapor alınabiliyor mu?? hani senelik 40 gün mü ne rapor alma hakkı var ya bir yıl dolmadan oonu kullanabiliyor muyuz??

kızlar ya siz biliyorsunuzdurr.. Memurlukta bir yıl dolmadan rapor alınabiliyor mu?? Hani senelik 40 gün mü ne rapor alma hakkı var ya bir yıl dolmadan oonu kullanabiliyor muyuz??

kullanırsın sağlık bu sonuçta , 7 günden sonrası maaşına yansır , 40 günden sonrada heyet raporu olarak alabiliyorsun , ama oda kalkacakmış galiba sınırsız olacakmış :34:

kullanırsın sağlık bu sonuçta , 7 günden sonrası maaşına yansır , 40 günden sonrada heyet raporu olarak alabiliyorsun , ama oda kalkacakmış galiba sınırsız olacakmış :34:

7 günden sonra maaşına yansır derken kesiliyor mu yanii?? Gerçi önemli değil kessinler :) Olur da atanırsam diye hesap yapmaya başladım da şimdiden :1::1::1:

Back
X