- Konu Sahibi antidepresif
-
Günaydın hatunlar
Bir süredir giremiyorum. Dersler, iş, ev, roman çalışmam derken topiği bayağı ihmal etmişimNasılsınız, neler yapıyorsunuz. Umutcum, gamyoncu ve diğer günü yaklaşanlar belirtiniz var mı? Ben bugün doktora gideceğim. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı bakacağız. Aslında hiç ümidim yok. Bir dolu kist müjdesiyle döneceğimden eminim. Çünkü bir haftadır yoğun sancılarım var. Sonucu yazarım yine.
Öpüyorum hepinizi. Yeni gelen arkadaşlara da gönül dolusu merhabalar.
Not: Haftasonu listemiz güncellenecektir.
herkese günaydın merhabalar
seni uykucu hatun nerdesin sen akşamdan beri geliyorum yoksun
sonrada bana gelip hava atıyosun
kız 7de kalkktım ne uykusu basım agrıodu uyutmadı benisonra iş güç derken ancak vakit buldum simdi de bel agrısı cekıyorum puff
ay canım kıyamam sana
belinin ağrısı inşallah düşündüğümüz şeydendir
ayy valla bu ay pek ümitli degılım ama belli olmazsen napıosun nasılsın
Günaydın hatunlar
Bir süredir giremiyorum. Dersler, iş, ev, roman çalışmam derken topiği bayağı ihmal etmişimNasılsınız, neler yapıyorsunuz. Umutcum, gamyoncu ve diğer günü yaklaşanlar belirtiniz var mı? Ben bugün doktora gideceğim. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı bakacağız. Aslında hiç ümidim yok. Bir dolu kist müjdesiyle döneceğimden eminim. Çünkü bir haftadır yoğun sancılarım var. Sonucu yazarım yine.
Öpüyorum hepinizi. Yeni gelen arkadaşlara da gönül dolusu merhabalar.
Not: Haftasonu listemiz güncellenecektir.
Nerelerdesin sen yaaa ... görüsemez olduk.. dedim ne yoğun bi kadın
valla belirti denilcek suan için sadece bel ağrım var.. henüz bska bisey yok.. gün sayıyorum.. ins gelmezler
şafakk 6
antidepresif ve gamyoncu sizin nasıl gidiyor giremez oldum bnde bu topiğe, topik topik derkene, yolumu sasırmısım bi baktımkine
merhaba ben sizin peşinizden geleceğim adetim dün bitti dün başladık çalışmaya sizden güzel haberler alayım sonra sizlere güzel haberler veririm inşlallah
yaw iki arkadas gelmisti bana onlar varken burayada bakamadım çay flhn derken..
sudemerve yine göremedim seni
dktor ne söyledi girince bize bildir olur mu?:26:
artidepresif.. ugruyorum cnm, topik topik koşturuyorum valla, bıkacaklar yakında benden, bu çok dertli diye
hadı canım hayırlısıyla olacak :26:iyi çalışmalar size
teşekkür ederim incir kürümü bal tarçın çöretotumu ihml etmiyorum inşallah
ben bu topikteki herkes için cok dua ediyorum evlat hasreti olanlar basta olmak üzere allah herkesin gönlünden geceni versin ya
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
ye tatlıyı çıkar hakkıyı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?