Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet evet sana demiştim ben önceki dönemler için tecrübem olmadığı için bir yorum yapamıyorum çatlamadan sonra devam etmezdim testlere ama beklenen regl tarihimden 3-4 gün önce bi denerdim aynı gün içinde sıvı alımına dikkat etmeden yine reglden 3 gün önce pik gördüm farklı saatlerde yine deyince daha da koyulaşmıştı tabi benim tecrübem bu herkeste farklı olabilir dediğim gibi bende burada okumuştum deneyince bende de doğru çıktı
Hayırlı olsun sağlıklı alın kucağınıza. Beta 28 çıktığında yumurtlamadan ne kadar geçmişti benimde dün akşam 13 çıktı dpo 10 da tedirginim düşük olduğu için
İnşallah aslında geçen sene yaşadığım kimyasaldan dolayı böyleyim onda ovulasyon yapmamıştım regle 4 gün kala 17 di 2 gün sonra 9 sonra 4 de düştü kanamam oldu bu durum beni tedirgin ediyor
Merhaba hanımlar
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz
Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarak marmelad01
beni etiketleyebilirsiniz