- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.461
Selam gebişler nasılsınız bakalım,?
Biz sükür iyiyiz biraz telaşlıyız bu ara,ondan yazamadım,didoşum beni sormuşsun anca yazabildim,salı doktora gittik... Bi problem yoktu şükür ama oğluşum 2 haftada sadece 210 gr almış 1750 gr olmuş,ben daha cok beki3odum,gerci neden fazla bekliyosam anlamadım,doğru düzgün yemek yiyemedim bu 2 haftada,hiç dikkat etmedim,süt yumurta yoğurt cok ihmal ettim,sulu yemek hiç canım istemedi,tabi haliyle paşam da cok almamış... Biraz canm sıkıldı ama şükür sağlığı yerinde ya,artık bol bol yemeye karar verdim,herkesin son aylarda iştahı açılır benim sıcaklardan canm bişey istemiyoama artık istesemde istemesemde tıkcam ağzıma...
neyse salı günü paşamın babaannesi,arabamızı aldı,cok içimize sindi,sunny baby travel sistem montana bebek arabası...
Bugün de benim annemler geldi,oyun parkını,yatağını,uyku setini,cantamızı,bana pijama falan aldılar...akşam üstü gelicek yatağımız... Cok mutluyuz,oğlusum hissetti galiba,mağazada araba alırkende beşik alırken de tekmeleyip durdu....:)
Selam gebişler nasılsınız bakalım,?
Biz sükür iyiyiz biraz telaşlıyız bu ara,ondan yazamadım,didoşum beni sormuşsun anca yazabildim,salı doktora gittik... Bi problem yoktu şükür ama oğluşum 2 haftada sadece 210 gr almış 1750 gr olmuş,ben daha cok beki3odum,gerci neden fazla bekliyosam anlamadım,doğru düzgün yemek yiyemedim bu 2 haftada,hiç dikkat etmedim,süt yumurta yoğurt cok ihmal ettim,sulu yemek hiç canım istemedi,tabi haliyle paşam da cok almamış... Biraz canm sıkıldı ama şükür sağlığı yerinde ya,artık bol bol yemeye karar verdim,herkesin son aylarda iştahı açılır benim sıcaklardan canm bişey istemiyoama artık istesemde istemesemde tıkcam ağzıma...
neyse salı günü paşamın babaannesi,arabamızı aldı,cok içimize sindi,sunny baby travel sistem montana bebek arabası...
Bugün de benim annemler geldi,oyun parkını,yatağını,uyku setini,cantamızı,bana pijama falan aldılar...akşam üstü gelicek yatağımız... Cok mutluyuz,oğlusum hissetti galiba,mağazada araba alırkende beşik alırken de tekmeleyip durdu....:)
teşekkür ederiz teyzesi,hepimiz cicilerimizi güle güle kullanalım insallah...evewt canm şimdi dank etti artık,gelip gecip atıştırıyorum bişeyler oğluşum için... Artık kilo almayı da hiç takmıyorum battı balık yan gider,almışm alacağım kadar oğlum için bir 5 kilo fazla alayım nolurki dimi ama...bu arada dr.dün doğum normal görünüyo şimdilik dedi,ama tabi catı muayenesi yapmadan bişey diyemeyiz,eylül sonu ortalaarında bakarız dedi...hoşgeldin fitoşumm alışveriş telaşları tatlı telaşlarr olsun be kuzum . Alp paşa için hazırlık yapmak lazım zaten.. Aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah. Şimdi o yatağı kurup uyku setini vs yerleştirince oyy ne tatlı olur yaa gelir gider seversin artık.
Alp paşayı annesi iyi beslememiş ki nasıl kilo alsın annesii ama artık dediğin gibi zaten az zamanın kaldı bol bol ye çeşitli vitamin alsın oğluş. Sıcaklardan mıdır başka şeyden midir bilmem de benimde eskisi gibi iştahım yok meyve yiyorum bol bol yemek de pek yemiyorum desem yeridir .
bu yavrucaklar eşyaları alınırken hissediyo canım ya biz de alırken arabasını beşiğini filan çok tekmelemişti yavrum :)
teşekkürler kuzzum,valla görüşemiyoruz,nerelerdesin ekim annelerinde mi takılıyon yoksa?fitoşum maşallah oğluna görüşemez olduk canım yeni cicileriniz hayırlı olsun maşallahhh
kızlar biz geldikkk ama kimseickler uğramamış sayfayaa
Ben söylediğim gibi Ankaradayım...
doktor muayenemiz de güzel geçti ama oğluşum tahmin ettiğim kadar kilo almamış. 2750 gram 48 cm olmuş.. doktor kilosu normal dedi ama ben en az 3 kilo olmıştır diyorum üzüldüm gibi oldu .. şimdilik normal doğum görünüyor dedi. bebek daha yerleşmemiş. kafası aşağıda ama bu yerleşmiş anlamında değil dedi.. sanırım bizim oğlan erken doğmayacak
nst de de sancı çıkmıyor zatenn ben bir an önce doğsun istiyodum.
dün çok duygusaldım kızlar yaa hem evimden ayrılıyor olmak hem kuşlarımdan ayrılıyor olmak hepsi üst üste geldi yol boyu ağladım. sonra hastanede bir kadın doğuma giriyordu annesi babası herkes başındaydı fotoğraf filan çekiniyolardı onu gördüm bi posta da öyle ağladım..
benden haberler böyleee
günaydın annişlerrrrr
gülücüküm fitoşummm maşşallah oğluşuna aldıklarınıza güle güle kullansın alp paşaaaa
didoşummm oğluşunun kgside kendininde maşşallahı var sıkma canını duygusal anne kıyamam sana ben anacığının yanında gitmişsin ohhh miss gibi umut paşanında heran süprizi olabilir sana ayyy çok heyecanlııı
iremiommm sorma bende dün bi heves bekledim ama tatile girmiş sansıma tükürim dedimne zaman başlar bilmiyorum o yüzden ben dün hepsiburada.com dan aldım göğüs pompasını e bebekle aynı fiyattı yanındada göğüs pedi hediyeliydi e bebeğe para kazandırmıycam ya hepsiburadadan aldım aslında beklerdimde ben işten ayrılınca kredi kartına borcum olsun istemiyorum o yüzden aldım bu ay sonu ödemiş olurum onu da daha da bi beşik kaldı
kızlar ya off pufff hasta gibiyim kaç gündür yorgunluğumu atamadım sanırım.. şu yatak yorgan işi canımı sıkıyo benim zaten babannemiz kılını kıpırdatmıyor ne bir tane yelek örmüş ne de oğlanın yastığını yorganını yapmışIyiki uyku seti almışım ona güvenip de almasaydım şu an sıkışacaktım yaniii Torun torun derler ama sonra kıllarını kıpırdatmazlar ya sinir oluyom yaaaaaa
günaydın annişlerrrrr
gülücüküm fitoşummm maşşallah oğluşuna aldıklarınıza güle güle kullansın alp paşaaaa
didoşummm oğluşunun kgside kendininde maşşallahı var sıkma canını duygusal anne kıyamam sana ben anacığının yanında gitmişsin ohhh miss gibi umut paşanında heran süprizi olabilir sana ayyy çok heyecanlııı
iremiommm sorma bende dün bi heves bekledim ama tatile girmiş sansıma tükürim dedimne zaman başlar bilmiyorum o yüzden ben dün hepsiburada.com dan aldım göğüs pompasını e bebekle aynı fiyattı yanındada göğüs pedi hediyeliydi e bebeğe para kazandırmıycam ya hepsiburadadan aldım aslında beklerdimde ben işten ayrılınca kredi kartına borcum olsun istemiyorum o yüzden aldım bu ay sonu ödemiş olurum onu da daha da bi beşik kaldı
50 kağıt fazladan harcadın neyse hayırlı olsun sana , ben basit bir kaç şeyim kaldı, eylül sonuna kesin başlar yeni sezonda program diye ben beklemeye karar verdim açıkçası , ama 150 tl olacak şekilde alacaklarımı bile listemiştim şuan liste bana ben ona bakıyom
bu arada annanemiz yatak yorgan işimize başlamız bizimde hayırlısıyla tek derdimiz evin işleri kaldı oda bitseydi hayırlısıyla , ayrıca kızımın şansına galiba doğalgazımızda gelecek bu sene, soba kurmama gerek kalmayacak galiba
kızlar ya off pufff hasta gibiyim kaç gündür yorgunluğumu atamadım sanırım.. şu yatak yorgan işi canımı sıkıyo benim zaten babannemiz kılını kıpırdatmıyor ne bir tane yelek örmüş ne de oğlanın yastığını yorganını yapmışiyiki uyku seti almışım ona güvenip de almasaydım şu an sıkışacaktım yaniii torun torun derler ama sonra kıllarını kıpırdatmazlar ya sinir oluyom yaaaaaa
50 kağıt fazladan harcadın neyse hayırlı olsun sana , ben basit bir kaç şeyim kaldı, eylül sonuna kesin başlar yeni sezonda program diye ben beklemeye karar verdim açıkçası , ama 150 tl olacak şekilde alacaklarımı bile listemiştim şuan liste bana ben ona bakıyom
bu arada annanemiz yatak yorgan işimize başlamız bizimde hayırlısıyla tek derdimiz evin işleri kaldı oda bitseydi hayırlısıyla , ayrıca kızımın şansına galiba doğalgazımızda gelecek bu sene, soba kurmama gerek kalmayacak galiba
kızlar ya off pufff hasta gibiyim kaç gündür yorgunluğumu atamadım sanırım.. şu yatak yorgan işi canımı sıkıyo benim zaten babannemiz kılını kıpırdatmıyor ne bir tane yelek örmüş ne de oğlanın yastığını yorganını yapmışiyiki uyku seti almışım ona güvenip de almasaydım şu an sıkışacaktım yaniii torun torun derler ama sonra kıllarını kıpırdatmazlar ya sinir oluyom yaaaaaa
bu arada bende perşembe ya da cuma doktora gideceğim bakalım hastane nasıl doktorlar nasıl bir görmüş olacağım. internetten randevu alayım dedim ama tee 27 ağustosa kadar dolu görünüyo sabah erkenden gidip sıra bekliycezözel hastanenin gözünü seveyim ya of burda biraz sıkıntılı olacak gibi muayene işi ya hadi hayırlısı olsun
size hayranım kızlar benden geridesiniz maşallah bebişlerin eşyalarını bitirdinizzz
selamlar güzel gebişlerim benimkimse yok yine ben geldiğimde kimseye denk gelemiyorum:26:
bu sıcaklar benı mahvetti her yerim de döküntüler olustu sıcaktan dus fln kesmiyor artık benibiraz havalar serinlese de rahat etsek ama rabbimin işinede karısılmaz mide yanmalarım son sürat gidiyor gaviscon fayda etmiyor onu anladm rennie iyi gelio diolar doktora bir sorucm bakalım
didoşum hayırlısıyla ankaraya gitmişsin çok şükür kaynanı takma kafaya bazı modeller öyle oluyor benimkide aynı cinsten artık bıraktm takmayıiki iğne alsa onuda yarın öbür gün burnumdan getirir böyle uzak dursn en iyisi bence
fuliiii hatun siz alışverişi bitirmişsinz bizde daha dogru dürüst bişey yok haftaya 30 agustosta eşim izindeyken cıkıp herbişeyi alıcz Allah nasip ederse
bu arada ayaklarım şişmeye basladı sanki evde oturmakta yaramıyor bana halbuki tuzlu yemiyorum fazla kilo da almadım ama olacagı var demekki neyse kızceler herkese iyi haftalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?