- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.661
yoğum günler geçirmişsin canım hoşgeldinn.. daha doğum yapan yok bundan sonra yavaş yavaş başlar galiba.. ben batmana döndüm.. söylediğimde sen burda mıydın bilmiiyorum ama benim bebişim paşa değil bi prensesmişDD bende haberler böyle iştee
kızlarrr günaydın geldiğimden beri temizlik yap yap yap bitmedi diyodumki bugün bitti galiba halılarımı falan yerleştirdim artık.. şimdi oğluşumun çişiyle uğraşıyorum mmaşşallah bugün düne göre biraz daha iyi inşaallah böyle devam eder...ayın 6 sında doktora gidiyorum.. bişey sorcaktım bu doppler taraması oluyomuş organ taramasıymış galiba kaçıncı haftalarda giriliyodu hatırlayan var mııı
kızlar nasılsınız benim tatlı yiğenlerim nasıl ben ÖZGÜRLÜKKKK die bağırmak istiyorum yaklasık 1 haftadır koca ofiste tek bilgisayarla bütün herkes mikmikmikmik benim bilgisayarda sunu bi yapayım bunu bi işleyeyim şu projeye bi bakalım fenalık geldi şükür az önce herşey normale döndü attım kendimi yanınıza beni merak etmişsiniz sağolun canlarımmm iiyiyiz biz oğluşumla sabah randevumuz var bakalım ne kadar olmuşuz sizler nasılsınız ? ne var ne yok aynur ablam didoşum roseis doğurmadınız demi
kızlarrr günaydın geldiğimden beri temizlik yap yap yap bitmedi diyodumki bugün bitti galiba halılarımı falan yerleştirdim artık.. şimdi oğluşumun çişiyle uğraşıyorum mmaşşallah bugün düne göre biraz daha iyi inşaallah böyle devam eder...ayın 6 sında doktora gidiyorum.. bişey sorcaktım bu doppler taraması oluyomuş organ taramasıymış galiba kaçıncı haftalarda giriliyodu hatırlayan var mııı
20-24 arası 22 en iyi zaman
hoşgeldin fulim allah kolaylık versin şükür kurtulmuşunhadi bakalım tosunun ne kadar olmuş
evine hoşgeldin canım benim yoktum senden alıyorum bu haberrrne güzel kız bi kız bi erkek oluyo evlatlarınnn çok sevindim ben senin adına güzeller güzeli bi prensesimiz daha oluyo desene
doğumlara da yetiştiğime sevindim içim içimi yedi doğurdularmı die
20-24 arası 22 en iyi zaman
hoşgeldin fulim allah kolaylık versin şükür kurtulmuşunhadi bakalım tosunun ne kadar olmuş
canım oğluş da çişe alışıyo he maşşallah annesi ona
22 ile 25 mi 20 ile 25 öyle bişey die hatırlıyorum çünkü ben 24 te gitmiştim canım
kızlar neler kaçırdım bilmiyorum birazdan gözgezdirmeye çalışıcam
benim birde sorum olucak hastane çıkışını hangi marka aldınız????
saol canım ben de çok sevim allah biliyo ya hep içimde vardı.. doktor erkek dediğinde bile garanti olsun diye bi patik bile almamılştım allahım nasip edecek inşaallah...
anladım canım ben doktora gittiğimde 21. haftaya başlamış olcam bi hafta daha mı geç gitsem acaba hepinşiz yaptırdınız mı bu testi antalyadaki doktor istemişti ama burdaki de işster mi bilemedim şimdi
evet yaptırdık sen bilirsin ben 22 en iyi zaman diye biliyom 24 ü geçirmiyeceksin ben 22 doldugu gün gitmiştim ...anladım canım ben doktora gittiğimde 21. haftaya başlamış olcam bi hafta daha mı geç gitsem acaba hepinşiz yaptırdınız mı bu testi antalyadaki doktor istemişti ama burdaki de işster mi bilemedim şimdi
içine doğmuş işte derler ya annenin içine ne doğar sa o olur die Sağlıcakla gelsin minik prenses teyzesi yesin onu
biz hepimiz yaptırdık canım istersen 1 hafta daha geç git gitmişken yaptırmış olursun tabi randevu sorunu yaşamazsan gittiğin hastane nasıl bilemiyorum biz ay öncesinden almıştık randevuyu
evet yaptırdık sen bilirsin ben 22 en iyi zaman diye biliyom 24 ü geçirmiyeceksin ben 22 doldugu gün gitmiştim ...
canım alıştırmaya çalışıyorum ikimiz de rahat etmiş oluruz yakında yine bez bağlımaya başlıcam zaten en azından 2 kişiye bez balamak zorunda kalmayayım inşaallah öğrenirrrDDD
ben asıl aldığım bebitof 10 lu çıkış , ama hastaneye 2 tane 5 li birde içine zıbın takımı götürcem 5 li aldıklarım bebitof kadar iyi değil bak şunlardı ,
Eki Görüntüle 789150 Eki Görüntüle 789151 Eki Görüntüle 789152 bu bebitof olan malını beğendim ben 50 tl vermiştim,
Eki Görüntüle 789153 Eki Görüntüle 789154 bunlarıda butik bebeden aldım 17 liraydı galiba krem olanın yeri daha güzel o bebetix ti onun yeri idare eder
Fulim bu arada kasım topiğinden biri 28 haftalık doğum yaptı , kızçesi iyiymiş şükür
haklısın canım ama öğrenir abi oluyo o artık annesi :)
çok güzelmiş seninkilerde bende bebitofu bandırmada gördüm kumaşı güzeldi istanbuldan bakarım die almadım ordan bu ara onuda alayım
Ayy gerçektenmiiii allahım çok şükür iyiymiş bebek kim doğum yaptıki küvözdemi bebek kıyamammm
ben indirimli bebe diye siteden 50 ye aldım aklında olsun başka yere fazla para sulanma bundan alacak olursan
Hilal vardı ya onunda suyu gelmiş oda yarın doğuracakmışTahmini doğum benle aynı bu kasım bebeleri aceleci midir nedir korktum :18::18::18: Inşallah sağlıkla zamanında alırız bebişlerimizi kucaklarımıza ....
bende bu arada boş durmadım battaniyemiz yastığımız tamamen bitti anı defterimizi de bitirdim kapı süsüne başladım ama o daha bitmeden paylaşamıycam sizinle bambu beşiğimizde geldi hastane için gecelik takımımıda aradan çıkarttım bi hastane çıkışımız kaldı onuda dolnaırken alırım artık bakın battaniyemizin son hali anı defterimiz ve bambu beşiğimiz
Eki Görüntüle 789175 Eki Görüntüle 789176 Eki Görüntüle 789177 Eki Görüntüle 789178
ayy gerçekten miii bak bende tırsmaya basladım he :18::18::18::18::18: nerden anlaşılıyomuş peki bu erken doğum olayı falan
Rabiim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin yawrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?