Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar neler kaçırdım bilmiyorum birazdan gözgezdirmeye çalışıcam

benim birde sorum olucak hastane çıkışını hangi marka aldınız????

evine hoşgeldin canım benim yoktum senden alıyorum bu haberrr ne güzel kız bi kız bi erkek oluyo evlatlarınnn çok sevindim ben senin adına güzeller güzeli bi prensesimiz daha oluyo desene

doğumlara da yetiştiğime sevindim içim içimi yedi doğurdularmı die

20-24 arası 22 en iyi zaman

hoşgeldin fulim allah kolaylık versin şükür kurtulmuşun hadi bakalım tosunun ne kadar olmuş

canım oğluş da çişe alışıyo he maşşallah annesi ona

22 ile 25 mi 20 ile 25 öyle bişey die hatırlıyorum çünkü ben 24 te gitmiştim canım

hoşgeldin fulim allah kolaylık versin şükür kurtulmuşun hadi bakalım tosunun ne kadar olmuş

hoşbulduk iremiomm sorma zaten sıcak bide herkes basımda patronda sinir tavan yapmış sistemler yüzünden ahanda şuan nefes alabildiğimi hissettim günlerdir

paşam ne kaa olmuş acaba bende mrk ediyorum

saol canım ben de çok sevim allah biliyo ya hep içimde vardı.. doktor erkek dediğinde bile garanti olsun diye bi patik bile almamılştım allahım nasip edecek inşaallah...

anladım canım ben doktora gittiğimde 21. haftaya başlamış olcam bi hafta daha mı geç gitsem acaba hepinşiz yaptırdınız mı bu testi antalyadaki doktor istemişti ama burdaki de işster mi bilemedim şimdi

canım oğluş da çişe alışıyo he maşşallah annesi ona

22 ile 25 mi 20 ile 25 öyle bişey die hatırlıyorum çünkü ben 24 te gitmiştim canım

canım alıştırmaya çalışıyorum ikimiz de rahat etmiş oluruz yakında yine bez bağlımaya başlıcam zaten en azından 2 kişiye bez balamak zorunda kalmayayım inşaallah öğrenirrrDDD

kızlar neler kaçırdım bilmiyorum birazdan gözgezdirmeye çalışıcam

benim birde sorum olucak hastane çıkışını hangi marka aldınız????

ben asıl aldığım bebitof 10 lu çıkış , ama hastaneye 2 tane 5 li birde içine zıbın takımı götürcem 5 li aldıklarım bebitof kadar iyi değil bak şunlardı ,
bu bebitof olan malını beğendim ben 50 tl vermiştim,

bunlarıda butik bebeden aldım 17 liraydı galiba krem olanın yeri daha güzel o bebetix ti onun yeri idare eder

saol canım ben de çok sevim allah biliyo ya hep içimde vardı.. doktor erkek dediğinde bile garanti olsun diye bi patik bile almamılştım allahım nasip edecek inşaallah...

içine doğmuş işte derler ya annenin içine ne doğar sa o olur die Sağlıcakla gelsin minik prenses teyzesi yesin onu

anladım canım ben doktora gittiğimde 21. haftaya başlamış olcam bi hafta daha mı geç gitsem acaba hepinşiz yaptırdınız mı bu testi antalyadaki doktor istemişti ama burdaki de işster mi bilemedim şimdi

biz hepimiz yaptırdık canım istersen 1 hafta daha geç git gitmişken yaptırmış olursun tabi randevu sorunu yaşamazsan gittiğin hastane nasıl bilemiyorum biz ay öncesinden almıştık randevuyu

evet yaptırdık sen bilirsin ben 22 en iyi zaman diye biliyom 24 ü geçirmiyeceksin ben 22 doldugu gün gitmiştim ...

evet yaptırdık sen bilirsin ben 22 en iyi zaman diye biliyom 24 ü geçirmiyeceksin ben 22 doldugu gün gitmiştim ...

tamam canlarım saolun ben bi hastaneyi arayıp öğreneyim.. antalyadaki doktor 18 haftalıkken istemişti ultrasondaki kız daha küçük 20 ile 22. haftalar arasında gel demişti.. ben şimdi burayı arayıp öğreneyim bi de teşeklür ediyorummm

canım alıştırmaya çalışıyorum ikimiz de rahat etmiş oluruz yakında yine bez bağlımaya başlıcam zaten en azından 2 kişiye bez balamak zorunda kalmayayım inşaallah öğrenirrrDDD

haklısın canım ama öğrenir abi oluyo o artık annesi :)

çok güzelmiş seninkilerde bende bebitofu bandırmada gördüm kumaşı güzeldi istanbuldan bakarım die almadım ordan bu ara onuda alayım
Fulim bu arada kasım topiğinden biri 28 haftalık doğum yaptı , kızçesi iyiymiş şükür

ayy gerçektenmiiii Allahım çok şükür iyiymiş bebek kim doğum yaptıki küvözdemi bebek kıyamammm

bende bu arada boş durmadım battaniyemiz yastığımız tamamen bitti anı defterimizi de bitirdim kapı süsüne başladım ama o daha bitmeden paylaşamıycam sizinle bambu beşiğimizde geldi hastane için gecelik takımımıda aradan çıkarttım bi hastane çıkışımız kaldı onuda dolnaırken alırım artık bakın battaniyemizin son hali anı defterimiz ve bambu beşiğimiz

ben indirimli bebe diye siteden 50 ye aldım aklında olsun başka yere fazla para sulanma bundan alacak olursan

Hilal vardı ya onunda suyu gelmiş oda yarın doğuracakmış Tahmini doğum benle aynı bu kasım bebeleri aceleci midir nedir korktum :18::18::18: Inşallah sağlıkla zamanında alırız bebişlerimizi kucaklarımıza ....

ayy gerçekten miii bak bende tırsmaya basladım he :18::18::18::18::18: nerden anlaşılıyomuş peki bu erken doğum olayı falan

Rabiim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin yawrularımızı

Eki Görüntüle 789180

buda gecelik takımımız kompedandan 59 tl ye aldım

hepsi çok güzel fulim güle güle kullanın , geceliğinde hem güzel hem de uygun bulmuşun ben bir sabahlık daha sipariş ettim bakalım benim bir türlü içime sinmedi daha kız senin makine zikzik dikişte mi yapıyo maşallah çok beceriklisin ...

ayy gerçekten miii bak bende tırsmaya basladım he :18::18::18::18::18: nerden anlaşılıyomuş peki bu erken doğum olayı falan

Rabiim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin yawrularımızı

canım ayşegülün sancısı ve nişanı gelmiş zaten o bir gün önce ciger geliştirici iğne falan yapmışlar bebeğe belliymiş anladığım ama bebek bir gün sonra doğmuş , hilalin kendi yazmış suyum geldi yarın doğum var diye zaten doğum sinsi değil alarm çalarak geliyo anladığım , hakkımızda hayırlısı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…