- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.941
anladım abla bana da 1 hafta 10 gün önce alırız dedi. bugün gittim kızım 22 cm 300 gr olmuş. 3 hafta sonra ayrıntılıya çağırdı herşey yolunda çok şükürrr...
Maşallah kızına canım. Sen de mi sezeryansın yoksa..
bende heyecan yok tatlım aksine stres var , kaynanam hala hastanede ve eşimde evle ilgilenemiyo doğal olarak tadilat işimiz bekliyo mecbur yetişmeyecek diye korkuyom sadece eve çıksaydı biraz işler yapılmaya başlardı ......
didoş senin paşa 39 u kesin doldurcak galiba içerde yatabildiğim kadar yatayım bir daha böyle yatamam ağlanacak alt ıslanacak zaten kordon serviside yok acıkılacak diyopaşan gelsin eşinin esamesi okunmaz özle şimdi sende özleyebildiğin kadar geçen eşim resmen pabucumu dama attı tatlısın dedi bir an bana diyo diye gözlerim ışıdı bende ben mi dedim yok kızım dedi kızıyla konuşuyomuş
bu arada benim büroda ki doğum yapana amir bir hafta kafa izni vermişti doğum öncesi bana da verecekmiş ben zaten öncesinde geçen yılın izninden kullanacağım için doğum sonrası kullanmayı teklif edecem bakalım bir hafta bir hafta prensesimle
Canım demek ki 40. haftadan gidiyorsun. Ayy çok az kalmış, bir kaç güne doğar meleğimiz :) Kilosu da maşallah çok iyi. Doğana kadar 3800 olur herhalde. Ben de benimkini çok merak ediyorum ne kadar oldu diye. Sancın çıkması da iyi bir şey. Ama dodktor neden sancın yok dedi ki acaba. Demek 100 lerde olmayınca kaale almıyorlar. Benim de 40 larda 60 larda sancım. Doktor doğum başlamaz bu sancıyla demişti. Sen bol bol harekete devam et :)) Roseis hala uğramadığına göre kesin doğurdu. İnşallah iyidirler. Atama işin de inşallah olacak. Senden ümitliydik zaten. O kadar emek verdin çalıştın inşallah karşılığını alırsın canım.
Meraba kızlar doğum yapacaklar doğum yaparken bana beddua eder misiniz bu yaşadıklarımı seremcemede yaşat diye doğum masasındakilerin bedduası kabul olurmuş bir yıldır olmuyo bu ay hsg çekindi inş olmuştur yada olur
Kızlar Naber kimseler dogurmamis heralde daha bizde alışverişimizi bitirdik bçantamızda neredeyse hazır çok şükür stresimiz azaldı çok cici şeyler aldık ne zevkli bisey bebiş alışverişi
Kızlar napıyonuz yaa niye kimsecikler yok canım sıkılıyor vakit geçmek bilmiyor. karnım taş gibi oldu her tarafım da ağrıyor dayak yemiş gibiyim
Fatmacm aldıklarınızı güle güle kullanın çanta malzemelerin tamamsa gerisi de halledilir.. bebeğe alışveriş yapmak çok zevkli al al doymuyosun minick minickk pek tatlı oluyolar zaten
Al benden de o kadar canım. Bugün kızlar için okul alışverişine çıktım. Çok da uzağa gitmedim ama öldüm dirildim resmen. 10 adım atsam aşağıdan çıkacak gibi geliyor artık. Affedersiniz tuvaletim geliyor:) Oysa evden yapıp çıkıyorum. Neyseki bir haftam kaldı. Yarın ameliat için tahlil yaptırmaya gideceğiz. Dönüştede doktor son kontrole alacak. Bakalım miniğim büyümüş mü? Didoşum, inşallah senin tahminin çıkar doğumda en az 3 kilo doğsa yeter sağlıcakla tabi. Kiloyu hiç takmıyorum artık zaten, sağlıklı olsun yeter. Sürekli yüzünde lekeler olur mu, bir rahatsızlığı var mı diye düşünmekten yoruldum...Bir de ben hala epidural mi, yoksa genel anastesi mi olsam karar veremedim. Var mı duyduğunuz bir şeyler bu konuda.Gözlerim bakarken kesilmek beni panik yapar diye korkuyorum. Bir de kadının biri ameliyathanedeki bir aletin yansımasından kendini kesilirken gördüğünü söylemişti. Şimdi aklım ona gider, kesin bakarım, bakınca fenalaşırım diye düşünüyorum.Bir yandan da bebeği ilk ben görmek, ayılma evresi yerine onunla ilgilenmek istiyorummm...
Benimki belli zaten canım. Ta bir dahaki pazartesi :) Erken geleceğini de sanmıyorum, ağrı sızı hepsi kesildi, kız da kıpır kıpır, hala yeri iyi demekki :) Roseis doğurdu galiba ama. İki gündür haber yok ondan. En son hastanede suyuna baktıracaktı. Haber veremzsem doğurmuşumdur dediydi :)))
Didoş da bekliyor işte :) Sizlerin daha günü var, Allahım vaktinde doğum nasip etsin.
Biz sana küsüz azcık, hiç doğru dürüst uğramıyorsun artık :))
Aldıklarını güle güle kullan canım, e tabi zevkli alışverişler bunlar. İnsan küçük bir şey alsa bile saatlerce izleesi geliyor aldıklarını...
Kızlar napıyonuz yaa niye kimsecikler yok canım sıkılıyor vakit geçmek bilmiyor. karnım taş gibi oldu her tarafım da ağrıyor dayak yemiş gibiyim
Fatmacm aldıklarınızı güle güle kullanın çanta malzemelerin tamamsa gerisi de halledilir.. bebeğe alışveriş yapmak çok zevkli al al doymuyosun minick minickk pek tatlı oluyolar zaten
teşekkür ederim canlarım
ablacım küsmeyin sabahtan açıyorum kimseler yok bende bi müddet sonra kapatıyorum bence herkes biraz ihmal ediyor burayı
Kızlar Naber kimseler dogurmamis heralde daha bizde alışverişimizi bitirdik bçantamızda neredeyse hazır çok şükür stresimiz azaldı çok cici şeyler aldık ne zevkli bisey bebiş alışverişi
Günaydınn hanımlarr bende doğurmadım daha
Geceeri doğru düzgün yatamaz oldum ya oğlan tekmeliyo rahat bırakmıyo ya da böyle bir gerginlik karnımda sürekli uyanmak da cabasıı vücut artık iyice hazır sanırım doğum sonrasına
Rüyamda gördüm oğlumu yaa çok tatlıydıı uyandığımda onun yanımda olmasını çok istedim bir de şöyle durdum baktım da bir haftaya kadar doğuracağım sanırım düşününce heyecanlandımm kendimi pek hazır hissetmiyorumm:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?