Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İremm senin kaynananın durumu ne olacakk ne diyo doktorlar?? Ben seni çok iyi anlıyorum bir ara bende bebeğin ihtiyaçlarını alamıyoruz yetişmeyecek vs diye kaygılandıydım ama şimdi sanki aradaannn o kadar uzun zaman geçmiş gibi hissediyorum ki boşa acele etmişim diyorum sende meraklanma hallediliyor hepsi

Dediğin gibi canım benimkiiçerde rahat bi de zaten doldursun istiyorum 40. haftayı benim izinli olma süremde bir hafta bir haftadır onun hesabına düştüm

senin kafa izni de iyi olur haa aynı hesap bir hafta bir haftadır

Ablacım senin kız da 3200 den aşağı doğmaz bence tombiş boylu bir kız olacak bak demedi demee bi de oynak zaten hiç durmaz yerinde

topiğin günaydın mesajı da benden olsunnn herkeslere günaydınnnn
bugün haftasonuu işler kesat olurr ama olsunnnn

Gunaydin kizlar.....

Didos canim valla bende bilmiyorum k.v nolcak gecen hafta cikacakti beyindeki pihti da kuculme olmamis devam hast. Dun de bende gitmistim gorumcem artik ne kadar dolduysa sinir krizi falan gecirdi elinden bisey gelmemesi de kotu onun cocuklar ayriperisan biraz bendeler biraz halalarinda, rabbim niran once sifa versin eve gelsin annem ki biseyler duzene de girse iban, benim islerin yetismemesiyle ilgili sikintim bizim usta cagirmamiz gerekecek benim istedigim gunde onlar gelemeyecek elde bitecek is olunca alisveris türü olsa ben onu havada karada bir gunde hallederim neyse onemli olan saglik hollolur ins. Hersey .........

Meraba kızlar doğum yapacaklar doğum yaparken bana beddua eder misiniz bu yaşadıklarımı seremcemede yaşat diye doğum masasındakilerin bedduası kabul olurmuş 😊😊bir yıldır olmuyo bu ay hsg çekindi inş olmuştur yada olur

Kızlar Naber kimseler dogurmamis heralde daha bizde alışverişimizi bitirdik bçantamızda neredeyse hazır çok şükür stresimiz azaldı çok cici şeyler aldık ne zevkli bisey bebiş alışverişi

Niye beddua edelim canım, hayır dua edelim. Allahım inşallah sana da bu güzellikleri doğum anını yaşamayı bebeğini kucağına almayı nasip eder. Amin. Ne kadarlık evlisin. Bu bebek işi biraz sabır gerektiriyor canım ya. Biz hepimiz başta biraz uğraştık yani :)) Hala uğraşan arkadaşlarımız da var. Kür denedin mi hiç? Belki başımıza gelenlerden tavsiyeler verebiliriz...Hsg den sonra hamile kalanı çok duydum canım. İnşallah hamilesindir, ya da bu ay hamile kalırsın inşallah.

Kızlar Naber kimseler dogurmamis heralde daha bizde alışverişimizi bitirdik bçantamızda neredeyse hazır çok şükür stresimiz azaldı çok cici şeyler aldık ne zevkli bisey bebiş alışverişi

Benimki belli zaten canım. Ta bir dahaki pazartesi :) Erken geleceğini de sanmıyorum, ağrı sızı hepsi kesildi, kız da kıpır kıpır, hala yeri iyi demekki :) Roseis doğurdu galiba ama. İki gündür haber yok ondan. En son hastanede suyuna baktıracaktı. Haber veremzsem doğurmuşumdur dediydi :)))
Didoş da bekliyor işte :) Sizlerin daha günü var, Allahım vaktinde doğum nasip etsin.
Biz sana küsüz azcık, hiç doğru dürüst uğramıyorsun artık :))
Aldıklarını güle güle kullan canım, e tabi zevkli alışverişler bunlar. İnsan küçük bir şey alsa bile saatlerce izleesi geliyor aldıklarını...

Kızlar napıyonuz yaa niye kimsecikler yok canım sıkılıyor vakit geçmek bilmiyor. karnım taş gibi oldu her tarafım da ağrıyor dayak yemiş gibiyim

Fatmacm aldıklarınızı güle güle kullanın çanta malzemelerin tamamsa gerisi de halledilir.. bebeğe alışveriş yapmak çok zevkli al al doymuyosun minick minickk pek tatlı oluyolar zaten

Al benden de o kadar canım. Bugün kızlar için okul alışverişine çıktım. Çok da uzağa gitmedim ama öldüm dirildim resmen. 10 adım atsam aşağıdan çıkacak gibi geliyor artık. Affedersiniz tuvaletim geliyor:) Oysa evden yapıp çıkıyorum. Neyseki bir haftam kaldı. Yarın ameliat için tahlil yaptırmaya gideceğiz. Dönüştede doktor son kontrole alacak. Bakalım miniğim büyümüş mü? Didoşum, inşallah senin tahminin çıkar doğumda en az 3 kilo doğsa yeter sağlıcakla tabi. Kiloyu hiç takmıyorum artık zaten, sağlıklı olsun yeter. Sürekli yüzünde lekeler olur mu, bir rahatsızlığı var mı diye düşünmekten yoruldum...Bir de ben hala epidural mi, yoksa genel anastesi mi olsam karar veremedim. Var mı duyduğunuz bir şeyler bu konuda.Gözlerim bakarken kesilmek beni panik yapar diye korkuyorum. Bir de kadının biri ameliyathanedeki bir aletin yansımasından kendini kesilirken gördüğünü söylemişti. Şimdi aklım ona gider, kesin bakarım, bakınca fenalaşırım diye düşünüyorum.Bir yandan da bebeği ilk ben görmek, ayılma evresi yerine onunla ilgilenmek istiyorummm...

abla ben de senin gibiyim epiduralden çok korkuyorum o yüzden oğlumda genel olmuştum ama şimdi bebeğimin doğum anını görmek istiyodum op zaman da o niyetle gitmiştim genele dönmüştüm ama bunda ne yaparım bilmem.. sen yaptırırsan tecrübenşi paylaşırsınn

teşekkür ederim canlarım
ablacım küsmeyin sabahtan açıyorum kimseler yok bende bi müddet sonra kapatıyorum bence herkes biraz ihmal ediyor burayı

günaydınnn kızlar nasılsınız,
neler yaptınız hafta sonu var mı doğuran
ben tüm cumartesi sabahtan akşama kadar gezdim
pazar günü de sabahtan akşama kadar yemek ve çamaşır sermek dışında yattım yuvarlandım
ve bugün mesaiiii, fatmanın dediği gibi hafta sonu tatili 3 gün olmalı bence de

size bi şey danışmak istiyorum kızlar. bunu yaşayanınız var mı içinizde. iş yerindeki hemşire normal dedi ama, bi de size sorayım.
dün oğluşum biraz anasını korkuttu. şimdi benim 28. haftam bitmek üzere. dün oğlum resmen alttan tepti, tam afedersiniz vajinamın orda hissettim atmalarını. sanki aşağıdan dışarıya çıkıverecek gibi. 7-8 kez kuvvettli vurdu. ama acı sancı vs. yok sadece tam oramda hissettim. korktum hemen yattım sonra durdu. herhalde hareketleri kuvvetlendi de ben ondan mı bu kadar net hissettim acaba. zira artık çok hareketlendiğinde göbeğimde depremler oluyo sankim

ohhhh hadi gözün aydın fatmam, güle güle kullanın aldıklarınızı. ben de alışverişimi az çok tamamlayım, çanta hazırlarım muhtemelen. sabırsızlanıyorum çok

bu arada ben sizin yazdıklarınızı beğenemiyorum beğen butonu görünmüyor bende :44:

Günaydınn hanımlarr bende doğurmadım daha
Geceeri doğru düzgün yatamaz oldum ya oğlan tekmeliyo rahat bırakmıyo ya da böyle bir gerginlik karnımda sürekli uyanmak da cabasıı vücut artık iyice hazır sanırım doğum sonrasına

Rüyamda gördüm oğlumu yaa çok tatlıydıı uyandığımda onun yanımda olmasını çok istedim bir de şöyle durdum baktım da bir haftaya kadar doğuracağım sanırım düşününce heyecanlandımm kendimi pek hazır hissetmiyorumm:18::18::18::18::18:

dın dırı dın dırı
canım benim olumsuz fikirleri at aklından, gerçi hamişlik döneminde zaman zaman böle duygulara kapılmak normalmiş ama, 9 ay karnında taşıdın oğlunu senin kokuna sesine her şeyine alışkın ve sana bağlı bi bebek olucak. onun dilinden herkesten çok sen anlayacaksın. evet ilk başlarda zorlancaz ama sonrası tarif edilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…