• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Regl gününü bekle bence ve ya 1-2 gün öncesinde erken gebelik testi yapmayı dene belirti midir bilemiyorum ben yaşamadım ben normalde regl öncesi yaşarım beyazımsı akıntı onu gördüm yine ve gebeyim
Tebrik ederim canım cevap verdiğin içinde teşekkür ediyorum bir sorum daha olacaktı klomen kullanarak mı hamile kaldın eğer kullandıysan adetin kaçıncı gün başlanması gerekiyor

Tebrik ederim canım cevap verdiğin içinde teşekkür ediyorum bir sorum daha olacaktı klomen kullanarak mı hamile kaldın eğer kullandıysan adetin kaçıncı gün başlanması gerekiyor
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayır ben herhangi bir tedavi görmedim ilaç kullanmadım canım bir bilgim yok bu konuda korunmayı bıraktık 3. Ayda gebelik elde ettim bu ayı diğer aylardan ayıran tek fark stres yapmadım aklıma dağıtcak şeylere odaklandım gezdim bu aydan sonra ovülasyon takibi bile yapmama sözü verdim kendime sipariş dahi etmedim tekrardan çünkü gerçekten stres yapıyordum sonraki günler geçmiyordu

Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayır ben herhangi bir tedavi görmedim ilaç kullanmadım canım bir bilgim yok bu konuda korunmayı bıraktık 3. Ayda gebelik elde ettim bu ayı diğer aylardan ayıran tek fark stres yapmadım aklıma dağıtcak şeylere odaklandım gezdim bu aydan sonra ovülasyon takibi bile yapmama sözü verdim kendime sipariş dahi etmedim tekrardan çünkü gerçekten stres yapıyordum sonraki günler geçmiyordu
Zaten ne oluyorsa stresten oluyor zaten

Kızlar heralde 3-4 kere soru sordum ama hiç muhatap olan olmadı üzüldüm gerçekten
Son bir sorum olacak ben dün kan tahlili yaptım beta 0.05 çıktı regle 5 gün vardı 1-2 falan çıksaydı yükselir belki diye umut ederdim ama sizce yükselir mi
Herşey olabilir yükselebilir kuzum yumurtlamanı biliyor musun?

Kızlar biliyorsunuz ki regl oldum 3.günüm bugün. Dışarı çıkmıştım eczanenin önünden geçerken hadi bir test alayım dedim iki tane aldım. Şimdi eve geldim bir tanesini denemek istedim çünkü daha önce hiç kullanmamıştım bu testi. Ve idrara batırır batırmaz pembe çizgi belirdi ne düşüneceğimi bilemedim doğrusu. Bir tane testim kaldı yarın ilk idrarla da onu deneyim bakalım koyulaşacak mı
Of ya hepte beni bulur böylesi düşün dur şimdi gerçek mi yalancı mı diye

Kör olasıca buraya yükleyince bir garip oluyor kalite çok düşüyor ama baya pembe bir çizgi ve idrara batırdığımda direk çıktı

Eklentiler

• IMG_9908.webp
    IMG_9908.webp
    17 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_9907.webp
    IMG_9907.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar biliyorsunuz ki regl oldum 3.günüm bugün. Dışarı çıkmıştım eczanenin önünden geçerken hadi bir test alayım dedim iki tane aldım. Şimdi eve geldim bir tanesini denemek istedim çünkü daha önce hiç kullanmamıştım bu testi. Ve idrara batırır batırmaz pembe çizgi belirdi ne düşüneceğimi bilemedim doğrusu. Bir tane testim kaldı yarın ilk idrarla da onu deneyim bakalım koyulaşacak mı

Kör olasıca buraya yükleyince bir garip oluyor kalite çok düşüyor ama baya pembe bir çizgi ve idrara batırdığımda direk çıktı
İlk fotoğraf da sanki silik bi çizgi görünüyor

Erken testlerden mi peki bu

Ay bugün sanki adet olucam gibi ağrılarım var ya 😒 kremsi akıntım da gelmiş

Hayır doğal yolla oldu jel nasıl bısey yanı kullanımı nasıl ne ıcın

yumurtlama dönemi zamanında kadın kullanıyor okuduklarımda sp*rm kolay ilerlemesini hamıle kalmayı kolaylastırılıyor deniyordu ama ben almadım en ufak bir şeye enfeksiyon yaşıyorum diye ama memnun olanlar çok burada kullanan var mı onu merak ediyorum.

Omega öneriliyor okumuşum ty’den.

ben kullanmadım ama lh testini ordan almıştım, jel yorumlarında ‘bana faydası olmadı’ diyenler vardı. Tyden bakın hepsib. varsa bakın. Şikayet var gibi yerlere bakın içiniz rahatlar. Kesin karar verip alırsınız
Lh testi bende oradan denemek istiyorum ama fiyat pahalı gibi ama eczanedekiler daha da pahalı s 5 li paket 10 şu paket alınca bir gebenın 30lusu baya uygun kalıyor gibi.

Lh testi bende oradan denemek istiyorum ama fiyat pahalı gibi ama eczanedekiler daha da pahalı s 5 li paket 10 şu paket alınca bir gebenın 30lusu baya uygun kalıyor gibi.
Bir gebenin günlüğünden aldım ben ama 6-7 adet bozuk çıktı. Çok moralim bozulmuştu kadın çok tatlı diye almıştım. Kadının suçu yok tabi de üretim sorunlu bence. İnnovita alsanız daha iyi olur. O da 30’lu paket. 2-3 adet de gebelik testi veriyorlar yanında zaten.

Bir gebenin günlüğünden aldım ben ama 6-7 adet bozuk çıktı. Çok moralim bozulmuştu kadın çok tatlı diye almıştım. Kadının suçu yok tabi de üretim sorunlu bence. İnnovita alsanız daha iyi olur. O da 30’lu paket. 2-3 adet de gebelik testi veriyorlar yanında zaten.

Netten mi aldınız teşekkürler tamam

Back
X