Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

şükür canım çıkmamış şeker artık dikkat edicez zaten senin şurda bayrama ne kaldı

canım sen 36 hafta dolunca mı ayrılmış oluyosun o zamannn

evet canım bayram tatilinden sonra işe dönmek istemedim çünkü benim 39. haftada sezeryan olucak

hoşgelmişsin bebeğimmmmmm teşekkürederizzzzz cümlemiz sağlıcakla kavusalım inşallahhhhh paşamız nasıl yaaaaa mis gibi kokuyodur o şimdi cennet gibi rabbim nazarlardan sakınsınn

bende yüksek tansiyon yüzünden sezeryan olucam

günaydın kızlar
anlaşılan herkes biraz erken bekliyo bakalım kim doldurcak gününü

günaydın iremiommmmm ama sen normal olucan hayırlısıyla benim sezercik olacağından 39. haftada alırız en geç dediydi senin tarihlere denk geliyo işte kasımın ilk haftası

günaydın hatunlar nasılsınızzz...
bugün bizim dr. randevumuz varrrr

günaydın ballı lokmammmmm güzel hbrlerle gelin inşalllaaahhhh

teşekkürederim cnaım benimmmmmm inşallah daha güzelleri senin olucak bitanemmm sen nasılsın neler yapıosun
ben adet sökücü kullandım adet olmayı bekliyorum sonra yumurta geliştirmek için iğnelere başlıcaz bu ay yumurta yeterli büyüklüge gelirse çatlatma iğnesi olacak bekliyorum yani anlıyacagın tatlim..

ben adet sökücü kullandım adet olmayı bekliyorum sonra yumurta geliştirmek için iğnelere başlıcaz bu ay yumurta yeterli büyüklüge gelirse çatlatma iğnesi olacak bekliyorum yani anlıyacagın tatlim..

hayırlısıyla gelsin inşallah hepimizin dualarındasın canım benim tez zamanda alalım müjdeni mutluluğumuza mutluluk katılsınnn

hayırlısıyla gelsin inşallah hepimizin dualarındasın canım benim tez zamanda alalım müjdeni mutluluğumuza mutluluk katılsınnn
İnşallah canım vakti zamanı var diye bekliyoruz artık Hayırlı zamanda gelsin sağlıkla gelsin tek istegimiz o aartık

peki fulicim doktor bu izni son adet tarihine göre mi yazdı ultrason ölçümlerine göre mi??? ben de 3 da çıkcam büyük ihtimal

inşallah canım vakti zamanı var diye bekliyoruz artık hayırlı zamanda gelsin sağlıkla gelsin tek istegimiz o aartık

aminnnnn canım benimmmmmmmmmm

belki sürpriz yapıp bayramdan önce gelir benim sıpa....

ay evettttt

peki fulicim doktor bu izni son adet tarihine göre mi yazdı ultrason ölçümlerine göre mi??? Ben de 3 da çıkcam büyük ihtimal

son adet tarihine göre yazıyo canım beeğe göre değil

valla paşamız iyi çok şükür gece gündüz ayaktayız nolcak sonumuz bilmiyorum :)) neyse böylelikle aldığım kiloları veririm diye teselli ediyom kendimi :)) kokusu ise tarif edilemez nasıl güzel kokuları sende görceksin yatak odam mis gibi bebek kokuyo :)) canım valla tansiyon problemin varsa riske girme tabiki mecburiyet yoksa diye şeyetmiştim ben yani keyfi olacak şey değil sezeryana girerken ayrı korku çıkarken ayrı acı allah yardımcınız olsun ilk günler berbat korkutmak gibi olmasın ama hazırlıklı ol yani :)) birde kalın battaniye falan götür yanında çünkü çıkınca çok üşüyosun benim üstüme iki battaniye örtüldüde anca ısındım,birde gaz sıkıntın olabilir bunuda söyliyim aklımdayken dikişlerin acıyo ne gaz çıkarabiliyosun nede tuvalete çıkabiliyosun azmetmen lazım anlıcağın :)) ilk 1 haftayı atlattınmı herşey geçicek inş. sonrasında bebikinle ohhh gelsin uykusuz geceler :)) ama deyiyo kokusunu içine bi çekiyosun iyki doğurmuşum diyosun az kaldı inş. hepiniz sağlıkla kavuşcaksınız yavrucuklarınıza..

ay ben ne çok ağlak oldummmm Bi an önce kavuşalım istiyorum sonra telaş sarıyo çok karmasık duygular içindeyim sağlıcakla kavuşalım inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…