- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.441
anlaşılan herkes biraz erken bekliyo bakalım kim doldurcak gününüben muhtemelen birde senin doğum tarihinde doğurucam
şeker çıkmadı canım..doktor o gün ki yediklerinden fazla çıkmış olabilir dedi..birkaçkez tekrarlandı test..ama beslenmene dikkat et dedi..bebek daha fazla kilo almasın dedi..kilo alırsa normal doğurma şansın azalaır dedi..bakalım dikkat etmeye çalışıyoruz...
canım sen 36 hafta dolunca mı ayrılmış oluyosun o zamannn
slm kızlar nasılsınız iyisiniz inş :)) geçmişe şöyle bir göz attım muhabbet almış başını gitmiş,bu arada çok sık gelemiyorum ama aklım sizde hep benim oğlan biraz huysuz gazlı uykusuz vs.. fulicim maşallah bebekinin eşyaları çok güzel güle güle kullansın inş sağlıkla kucağına al,sudecim senin ise yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum normali zorlayın kızlar, her ne kadar spinal istesemde ben genel anestezi oldum ammaa anlatılmaz yaşanır doğumdan sonraki o acı( hemde daha amelyathaneden çıkmadan dikişlerim hala acıyor birde zaten kocaman bir göbekim var oda baskı yapıo üstelik :)) ...yeşilcikten haber yok sanırım bence o doğurdu bakın görün bebişinin resmiyle gelcek topiğe hayırlısıyla :)) hepinize allah sabır versin artık son zamanlar ve en sıkıntılı ve yorucu zamanlar bir avazda kurtulun inş. dikkat edin kendinize öpüyorum hepicinizi göbüşlerinizden
günaydın kızlar
anlaşılan herkes biraz erken bekliyo bakalım kim doldurcak gününü
günaydın hatunlar nasılsınızzz...
bugün bizim dr. randevumuz varrrr
günaydın Fulimmmm nasılsınız bakakım..günaydın bacıcanlarrr nassınızzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın Fulimmmm nasılsınız bakakım..
iyiyim tatlım bende odanız pek güzel olmuş güle güle kullanın inşallahgünaydınnn gülcanımmmm uykuluyummmmmmmmm sen nasılsın bebeğimmm
iyiyim tatlım bende odanız pek güzel olmuş güle güle kullanın inşallah
ben adet sökücü kullandım adet olmayı bekliyorum sonra yumurta geliştirmek için iğnelere başlıcaz bu ay yumurta yeterli büyüklüge gelirse çatlatma iğnesi olacak bekliyorum yani anlıyacagın tatlim..teşekkürederim cnaım benimmmmmm inşallah daha güzelleri senin olucak bitanemmm sen nasılsın neler yapıosun
ben adet sökücü kullandım adet olmayı bekliyorum sonra yumurta geliştirmek için iğnelere başlıcaz bu ay yumurta yeterli büyüklüge gelirse çatlatma iğnesi olacak bekliyorum yani anlıyacagın tatlim..
İnşallah canım vakti zamanı var diye bekliyoruz artık Hayırlı zamanda gelsin sağlıkla gelsin tek istegimiz o aartıkhayırlısıyla gelsin inşallah hepimizin dualarındasın canım benim tez zamanda alalım müjdeni mutluluğumuza mutluluk katılsınnn
şükür canım çıkmamış şeker artık dikkat edicez zaten senin şurda bayrama ne kaldı
şükür canım çıkmamış şeker artık dikkat edicez zaten senin şurda bayrama ne kaldı
evet canım bayram tatilinden sonra işe dönmek istemedim çünkü benim 39. haftada sezeryan olucak
günaydın ballı lokmammmmm güzel hbrlerle gelin inşalllaaahhhh
inşallah canım vakti zamanı var diye bekliyoruz artık hayırlı zamanda gelsin sağlıkla gelsin tek istegimiz o aartık
belki sürpriz yapıp bayramdan önce gelir benim sıpa....
peki fulicim doktor bu izni son adet tarihine göre mi yazdı ultrason ölçümlerine göre mi??? Ben de 3 da çıkcam büyük ihtimal
aminnnnn canım benimmmmmmmmmm
ay evettttt
son adet tarihine göre yazıyo canım beeğe göre değil
ay heyecan yaptım...didoştan fitoştan haberi olan var mı? Fitoştan sonra sıra bende...
didoştan dün hiç hbr alınamadı sabah hastaneye gidicekti :18::18::18::18:
Gülücükte epeydir yok doğurmuşmudur ki :18::18::18:
evet canım bayram tatilinden sonra işe dönmek istemedim çünkü benim 39. haftada sezeryan olucak
hoşgelmişsin bebeğimmmmmm teşekkürederizzzzz cümlemiz sağlıcakla kavusalım inşallahhhhhpaşamız nasıl yaaaaa mis gibi kokuyodur o şimdi cennet gibi rabbim nazarlardan sakınsınn
bende yüksek tansiyon yüzünden sezeryan olucam
günaydın iremiommmmm ama sen normal olucan hayırlısıyla benim sezercik olacağından 39. haftada alırız en geç dediydi senin tarihlere denk geliyo işte kasımın ilk haftası
günaydın ballı lokmammmmm güzel hbrlerle gelin inşalllaaahhhh
valla paşamız iyi çok şükür gece gündüz ayaktayız nolcak sonumuz bilmiyorum :)) neyse böylelikle aldığım kiloları veririm diye teselli ediyom kendimi :)) kokusu ise tarif edilemez nasıl güzel kokuları sende görceksin yatak odam mis gibi bebek kokuyo :)) canım valla tansiyon problemin varsa riske girme tabiki mecburiyet yoksa diye şeyetmiştim ben yani keyfi olacak şey değil sezeryana girerken ayrı korku çıkarken ayrı acı allah yardımcınız olsun ilk günler berbat korkutmak gibi olmasın ama hazırlıklı ol yani :)) birde kalın battaniye falan götür yanında çünkü çıkınca çok üşüyosun benim üstüme iki battaniye örtüldüde anca ısındım,birde gaz sıkıntın olabilir bunuda söyliyim aklımdayken dikişlerin acıyo ne gaz çıkarabiliyosun nede tuvalete çıkabiliyosun azmetmen lazım anlıcağın :)) ilk 1 haftayı atlattınmı herşey geçicek inş. Sonrasında bebikinle ohhh gelsin uykusuz geceler :)) ama deyiyo kokusunu içine bi çekiyosun iyki doğurmuşum diyosun az kaldı inş. Hepiniz sağlıkla kavuşcaksınız yavrucuklarınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?