- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.641
Bu arada kizlar su altraki hamislik takviminde bu aralar sut sizintisina rastlayabilirsiniz diye yazmis. E ben haftamdan ilerdeyim bu tqkvime gore ben de ole bi sizinti yok. Sizde durumlar nasil. Arada hafif hos degisik bi koku aliyom memislerden de bilemedim :44:
Selam kızlar. Nasılsınız bakalım. Ben iyiyim.Havalar çok soğudu burada, bebeği ve kızlarımı hasta etmemek için uğraşıyorum.
Didoş, kafama takıldı, senin bebeğin günde 2-3 kere mi kaka yapıyor. Valla ben günde 10 defa değişiyorum hepsi kakalı. Galiba çok emziriyorum ben. Çünkü dediğin gibi uyanık oldğu zaman asla memeden inmiyor. Ama yavaş yavaş uyanık kalma süresi artmaya başladı. Öyle oldukça da kanepede yatıp etrafı izliyor. Maşallah hareketli cisimleri takip etmeye başladı. Tek sıkıntımız gündüz aralıksız uyuyup gece sabaha kadar kucakta ve memede durması. Bir de bitmeyen gazı. Ben de yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum, o da alttan üstten gazını çıkartıyor ama yine de yarım saatte bir kıpkırmızı oluyor gaz çıkarmaya çalışırken.
Allaha şükür bu doğumda dikiş aldırma derdim yok :)
Fulyacım, istersen duş alabiliyorsun hastanede. Bilmiyorum sizin hastane nasıl ama genelde özel odalarda duş oluyor. Bana hemşire ertesi gün duş alabileceğimi söyledi. Odamda duş vardı. Dikişim yapıştırma ve üstüne de su geçirmez bant olunca duşa izin verildi ama ben bir hafta cesaret edemedim banyo yapmaya. Yoksa insan gerçekten duş almak o ilaç ve kan kokusunu üzerinden atmak istiyor.
Ayrıca naçizane tavsiyem hastaneye en az 3 takım bebek kıyafeti ve battaniyesi götürün. Benim gibi sonradan eve sipariş verirsiniz. Fitoştan hala haber yok. Belki de çoktan doğurdu. Onun haftası sizinkilerden ileriydi. Çok merak ediyorum onu.
Neyse arada gelirim yine. Hoşçakalın, öpüyoruz siziii :)))
Canim ben buyuk ihtimal kucuk valizlerden birini alcam yanima. Kendi esyalarimi ivirimi zivirimi koyucam. Bebek bezi islak mendil vs de onun icinde olcak. Sadece bebek takimlarini kiyafetlerini cok karismasin diye malzeme cantasi ile goturucem. Bana arkadaslar bebek kiyafetlerini mutlaka ayri cantaya koy dediler.günaydınnnn haturnlar nasılsınızzz
ben bişey sorucaaaamm hastane çantasına koyucaklarımız hazırda sizler çantayı nasıl ayarladınız yani nasıl bir çanta kullandınız?????
Canim benim dogum yapacagim hastaneye daha once kis bebek ziyaretine gittim hep inanilmaz sicakti. Tabi lohusayken nasil olunur bilmiyorum ama ben arabamizin bagajina bi adet kucuk battaniye ve nevresim takimi koyucam gerek olursa isterim diye.sığdırcaz inşallah bakalım kuzum dediğin gibi benim gözümde büyüdü belkide birde kendin için battaniye alıcakmısın doğumdan sonra çok üşüyomuşsun öyle diyolar hep
Selam kizlar nassiniz
Bugun tam 1yil oldu buraya kayit olali...ama hala birsry yokkkafayi yemem yakndr ewde olmak da isin stresli yani
günaydın kızlar , bugün işte son günüm bundan sonra büyük ihtimal okurum yazdıklarınızı sohbetlerde olamam , uzun süredir beraberiz hakkınızı helal edin rabbim sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim ,
tubiş benim önceden akma şeklinde değil ama beyaz tortularım oluyodu sütyenimide ıslatıyo iz yapıyodu ama son zamanlarda oda yok bende de bişey yok özeti ................
Yaaaaaa gitmeyani izne cik eve git de forumdan gitme arada cepten neyim yaz...
Canim benimm ne demek hakkim varsa tum hakkim helal olsun. Allahim saglikli hayirli dogumlar nasip etsin hem sana hem hepimize.
Bizi cok habersiz birakma. Dogurdum de girip biz anlariz
günaydın kızlar , bugün işte son günüm bundan sonra büyük ihtimal okurum yazdıklarınızı sohbetlerde olamam , uzun süredir beraberiz hakkınızı helal edin rabbim sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim ,
tubiş benim önceden akma şeklinde değil ama beyaz tortularım oluyodu sütyenimide ıslatıyo iz yapıyodu ama son zamanlarda oda yok bende de bişey yok özeti ................
anamm kız ben kaç haftadır bekliyom izne çıkcam diye benimde son günüm sen erken çıkıyosun sanırım anladığım kadarı ile
anamm kız ben kaç haftadır bekliyom izne çıkcam diye benimde son günüm sen erken çıkıyosun sanırım anladığım kadarı ile
canım yok öyle bişey sallamışlar resmen ,çünkü dikişlerin daha çok yeni aynı gün pansuman yapıyolar banyo ise en az 10 gün sonra yap diyolar hatta kırkın çıkana kadar ayakta yıkanda diyolar bana öyle dedi hemşireler..
2 hafta erken çıkıyom canım bir hafta izin aldım bir haftada bayram
canım anca akşamları girebilcem sohbet anlamında olamam yani doğurdum derim merak etmeyin en iyi ihtimal sana kızçemi gönderirim face den paylaş emi
ohh en güzeli benim bayram kaynıyor arada yasal doğum iznimi başlatmam gerek artık pazartesi 37+0 olucam inşallah
çok şükür son günüme kadar dayandım 5 haftamı oğluma aktardım
Gunaydin fatmammmm. Ay darisi benim basima.
Gerci benim dr. SAT a gore rapor vericem sen onden gidiyosun, 5 haftadan daha fazlasini da aktarabilirsin dedi.
Kizlar ben cikiyorum simdilik azcik sekerleme yapicam
yok canım 5 haftadan fazlasını aktaramıyor mecburen 37de çıkman lazım
erken doğması anlamında söylüyo canım bende büyük ihtimal 3-4 gün sata göre kara geçecem bayram haftası doluyo 37 haftam ki oda sata göre ama pazartesi alcam izni 4 gün fazladan aktarıyorum ki kızım öndende gidiyomuş yani normalde daha fazla olcam o zaman
ben niyeyse son günü kızım beklemeyecek gibi geliyo son 2 hafta içinde gelecek gibi his var içimde erken gelmesinide istiyom açıkçası doğum sonrası kullanırız o izinleri zaten kullanacağımız hafta belli bir hafta bir haftadır bari 6 aylık yaparım kuzumu diyorumanladım canım benim doktorum hiç önden gidiyo demediği için bi an basmadı kafa hatta belki benim oğlum geç bile kalabilir ilk başta bi geç döllenmesi vardı
ben niyeyse son günü kızım beklemeyecek gibi geliyo son 2 hafta içinde gelecek gibi his var içimde erken gelmesinide istiyom açıkçası doğum sonrası kullanırız o izinleri zaten kullanacağımız hafta belli bir hafta bir haftadır bari 6 aylık yaparım kuzumu diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?