- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.281
Üzgünüm çokçok
Kızlar merhaba benim bugün içim çok sıkıldı iş yerinde sıkıntılar vardı migrenimde tuttu ilaç içebilmek için kan verdim zaten sonucunu beklerken migren komasına girdim sonuç negatif 0.01 çok üzgünüm çok ya bilmiyorum ben neyim var kasık ağrım çok p.tesi Dr giderim hala geçmedi basım kuskus öldüm gelim size hbr verim dedim Rabbim hayırlısını versin gözümde yas ....
bi tanemmm ne olur üzülme demekki daha yavrunun zamanı varmışş gelmeye. pazartesi dr.una gidersin ayrıntılı kontrolünü olursun.
güler yüzüne kurban olduğummm. ne olur ağlama.
migren ağrısını da bilirim. benim de müdavimi olduğum bi şeyy. geçmiş olsun canımm.
öpüyom kocaman seniiii
ağlama fulyam lütfen kendimi zor tutuyorum ağlamamak için allah sana sağlık versin ilk önce sonra sağsalim bebişinde gelir en hayırlı zamanda
İyi ki varsınız ben biliyordum zaten olmayacağını gecikince umutlandım bugün kötü bi gündü herşey üst üste geldi bugün bir nevi sinir boşalması benim ki yarın daha iyi uyanıcam söz veriyorum Rabbim sağlıkla versin inşallahhhh sizleri seviyorum ve yeniliyorum iyi ki varsınız ...
İyi ki varsınız ben biliyordum zaten olmayacağını gecikince umutlandım bugün kötü bi gündü herşey üst üste geldi bugün bir nevi sinir boşalması benim ki yarın daha iyi uyanıcam söz veriyorum Rabbim sağlıkla versin inşallahhhh sizleri seviyorum ve yeniliyorum iyi ki varsınız ...
tatlım demekki daha zamanı varmış üzme kendini sarıl kocişine sım sıkı uyu güzelce sıkma sen o güzel canını hiç :))İyi ki varsınız ben biliyordum zaten olmayacağını gecikince umutlandım bugün kötü bi gündü herşey üst üste geldi bugün bir nevi sinir boşalması benim ki yarın daha iyi uyanıcam söz veriyorum Rabbim sağlıkla versin inşallahhhh sizleri seviyorum ve yeniliyorum iyi ki varsınız ...
sudemervecim ben pazartesiye randevu aldım o zaman gidicm bakalım hayırlısıHayyy sana anti. Hop oturup hop kalktım sevinçten. Bebek varsa da gitti bende:)))) O kadar sevindim ki bir an. Tan Fulyanın haberine üzülmüşken. Mesajları sondan başa okumak en iyisi sanırım.
Kız anti sen hamile değilsen ben adımı Şukufe diye değiştirmezsem:)))
Cipcilek, zizag roseis siz ne yaptınız canikolar? Ayy kendimi merak etmiyorum sizi ettiğim kadar. Bi baş dalıp ne yapmışlar dedim iki şoku aynı anda yaşadım.
Kızlar merhaba benim bugün içim çok sıkıldı iş yerinde sıkıntılar vardı migrenimde tuttu ilaç içebilmek için kan verdim zaten sonucunu beklerken migren komasına girdim sonuç negatif 0.01 çok üzgünüm çok ya bilmiyorum ben neyim var kasık ağrım çok p.tesi Dr giderim hala geçmedi basım kuskus öldüm gelim size hbr verim dedim Rabbim hayırlısını versin gözümde yas ....
bhcg en garanti tahlildir.konuyla alakası yok ama cevaplarsanız sevinirim İyi günler en son ilişkim 13/12/2012 idi daha oncesinde de olmuştu ama hepsi sürtünme yolu ile üste kıyafet olmadn ve aralığın 14 ü regl oldum normalden 1 hafta önceydi aralığın 15 inde gebelik testi yaptırdım idrar ile ölçülen tek çizgi yani negatif çıktı daha sonra ayın 20 sinde tekrarladım yine negatif çıktı en son 2013 ocağın 3 ünde kan testi yaptırdım ve B-HCG değerim 0.62 çıktı ama adet günüme denk geldi kan testi. doktor negatif dedi ama gecen aya göre bir hafta daha önce adet oldum yani aralık 13 ocak 3 tarihleri öncedende düzensizdi her hangi bir gebelik söz konusumudur sizce ve erken adet olmamın sebebi ne olabilr . beta hcg testine güvenebilirmiyim?
Hayyy sana anti. Hop oturup hop kalktım sevinçten. Bebek varsa da gitti bende:)))) O kadar sevindim ki bir an. Tan Fulyanın haberine üzülmüşken. Mesajları sondan başa okumak en iyisi sanırım.
Cipcilek, zizag roseis siz ne yaptınız canikolar? Ayy kendimi merak etmiyorum sizi ettiğim kadar. Bi baş dalıp ne yapmışlar dedim iki şoku aynı anda yaşadım.
o listeye benide dahil edermisiniz :) doktor 11 ocak allahım isteyen tüm arkadaşlarıma şuan okunan ezanın yüzü suyu hürmetine nasip etsin.................
Hayyy sana anti. Hop oturup hop kalktım sevinçten. Bebek varsa da gitti bende:)))) O kadar sevindim ki bir an. Tan Fulyanın haberine üzülmüşken. Mesajları sondan başa okumak en iyisi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?