Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Üzgünüm çokçok

ağlama fulyam lütfen kendimi zor tutuyorum ağlamamak için allah sana sağlık versin ilk önce sonra sağsalim bebişinde gelir en hayırlı zamanda

ağlama fulyam lütfen kendimi zor tutuyorum ağlamamak için allah sana sağlık versin ilk önce sonra sağsalim bebişinde gelir en hayırlı zamanda

İyi ki varsınız ben biliyordum zaten olmayacağını gecikince umutlandım bugün kötü bi gündü herşey üst üste geldi bugün bir nevi sinir boşalması benim ki yarın daha iyi uyanıcam söz veriyorum Rabbim sağlıkla versin inşallahhhh sizleri seviyorum ve yeniliyorum iyi ki varsınız ...

canım yarın güzelce dinlen... haklısın bazen 9 ayın çarşambası aynı ana gelir.
biz burdayız hep birbirimizin yanında...

ben netten çıkıyorum canlar... hepinizi öpüyorummm. iyi gecelerrr.

sende iyiki varsın kuzum burda çok kez topladın dağılmış kızları şimdi sende toparlanma sırası bu gece kocişine sımsıkı sarıl uyu dinlen daha kaynatcaz

Güzelim benim, çok geçmiş olsun. Gerçekten sinir boşalması yaşadığın. İster istemez strese giriyor insan. İnşallah doktor kontrolün iyi geçer. İnşallah en kısa ve en hayırlı zamanda bebeğinin müjdesini alırsın. İnan çok üzüldüm canım.

Hayyy sana anti. Hop oturup hop kalktım sevinçten. Bebek varsa da gitti bende:)))) O kadar sevindim ki bir an. Tan Fulyanın haberine üzülmüşken. Mesajları sondan başa okumak en iyisi sanırım.

Kız anti sen hamile değilsen ben adımı Şukufe diye değiştirmezsem:)))

Cipcilek, zizag roseis siz ne yaptınız canikolar? Ayy kendimi merak etmiyorum sizi ettiğim kadar. Bi baş dalıp ne yapmışlar dedim iki şoku aynı anda yaşadım.

tatlım demekki daha zamanı varmış üzme kendini sarıl kocişine sım sıkı uyu güzelce sıkma sen o güzel canını hiç :))
sudemervecim ben pazartesiye randevu aldım o zaman gidicm bakalım hayırlısı

Canm ya çok geçmiş olsun.canın sagolsun ,Olucak İnan bizimde yavrumuz olacak

konuyla alakası yok ama cevaplarsanız sevinirim İyi günler en son ilişkim 13/12/2012 idi daha oncesinde de olmuştu ama hepsi sürtünme yolu ile üste kıyafet olmadn ve aralığın 14 ü regl oldum normalden 1 hafta önceydi aralığın 15 inde gebelik testi yaptırdım idrar ile ölçülen tek çizgi yani negatif çıktı daha sonra ayın 20 sinde tekrarladım yine negatif çıktı en son 2013 ocağın 3 ünde kan testi yaptırdım ve B-HCG değerim 0.62 çıktı ama adet günüme denk geldi kan testi. doktor negatif dedi ama gecen aya göre bir hafta daha önce adet oldum yani aralık 13 ocak 3 tarihleri öncedende düzensizdi her hangi bir gebelik söz konusumudur sizce ve erken adet olmamın sebebi ne olabilr . beta hcg testine güvenebilirmiyim?

bhcg en garanti tahlildir.

canım benim ben havamı aldım bu ay dün itibariyle kırmızıları gördüm hafif iltihap varmış fitil verdi onu kullancam adet bittikten sonra ama şükür bir sonraki çalışma günlerine kadar fitiller bitiyo
aslında ümidim yoktu ama biraz gecikince insan ümitleniyo ister istemez napalım kısmet öbür aya inş . sende durumlar ne canım çalışmaların ne durumda senin tembel değiştimi vardiyasını :44:inş bu ay herşey güzel olur hepicimiz birden şişiririz göbüşleri amiiiiinnnn:44:

fulyacım canını sıkma zor biliyorum bu stres çok bela bişey ama zamanını beklememiz gerekiyo işte olmadımı olmuyo,öncelikle çok geçmiş olsun strese bağlı bir gecikme olabilir seninkisi doktora gidip muayane ol mutlaka inş önemli bişey yoktur,habersiz bırakma bizi emi canım benim bebeişler rahat ortamı seviyo ben bunu anladım ama bide başarabilsek süper olcak

anticim sen durumdasın inş gelenin gidenin yoktur valla bana hamişsin gibi geliyo ama inş öyledir bari senden güzel bir haber alalım moral olsun bize,habersiz bırakma bizi ptesi gününü en az senin kadar sabırsızlıkla bekliyorum bilesin

o listeye benide dahil edermisiniz :) doktor 11 ocak allahım isteyen tüm arkadaşlarıma şuan okunan ezanın yüzü suyu hürmetine nasip etsin.................

valla benim regle daha 3 gün var bekliyorum sivilce çıktı yüzümde umudum azalıyor regl belirtileri başladı sanırım hayırlısı olsun

herkese merhaba

çok aktif giremiyorum neler konuştunuz biraz okuyabildim ancak

ya kzlar galiba kıl dönmesi oldu bi acıma hissettim bi baktım kocaman bişey sivilce sandım içi sert sıktım biraz ama iltihap gibi bişiy çıkmadı yrn doktora gidecem var mı böyle bişey yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…