- 7 Temmuz 2008
- 1.531
- 104
- 163
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.301
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim inş.rabbim kucağımıza almayı da nasip eder (ilk bebeğimizi gelişmediği için kaybetmiştik dualarınıza benide eklerseniz çok mutlu olurum bebek isteyen ve bekleyen arkadaşlarıma bende ediyorum Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin )
Slm kızlar bugun mutlu haberı aldım...hamileyim:) benide eklerseniz sevinirim:)
Vakti geldiginde kucaginada almak nasip etsin ALLAH...
Merhaba hanimlar!
Takip edemiyorum sürekli ama yinede hepimize basarilar dilerim...Bazen sinirlerim bozuluyor sonrada ALLAH ne derse o olur diye kendimi teselli ediyorum. Daha ilk aydan böyleysem...
Benim tüm calismalarim tamam...18 Ocak bekleniyor artik (Gelmemesini ümit ettigim adet tarihim). :18:
Hadi HAYIRLISI!
Merhaba hanimlar!
Takip edemiyorum sürekli ama yinede hepimize basarilar dilerim...Bazen sinirlerim bozuluyor sonrada ALLAH ne derse o olur diye kendimi teselli ediyorum. Daha ilk aydan böyleysem...
Benim tüm calismalarim tamam...18 Ocak bekleniyor artik (Gelmemesini ümit ettigim adet tarihim). :18:
Hadi HAYIRLISI!
herkese merhaba
çok aktif giremiyorum neler konuştunuz biraz okuyabildim ancak
ya kzlar galiba kıl dönmesi oldubi acıma hissettim bi baktım kocaman bişey sivilce sandım içi sert sıktım biraz ama iltihap gibi bişiy çıkmadı yrn doktora gidecem var mı böyle bişey yaşayan?
çok geçmiş olsun canım evet ihmal etme ve git doktora
zigzagcığım senden başka kimse görmedi beniherkes bana küs sandım
çook teşekkr ederim cevabın için
günaydın kızlarr
topikiminnn güzel bayanları günaydın şekerlerrr.....
nasıllsınızzzz
günaydın kızlarr
topikiminnn güzel bayanları günaydın şekerlerrr.....
nasıllsınızzzz
günaydın reçelcim hoşgeldin
ben iyiyim güzel tatil bitti şimdi tekrar işe geldik
sen nasılsın
Günaydın kızlar....
Zizagcım sana da günaydın mesajından alıntı yapmıştım ama gelmemiş :S
Benim gelen giden yok henüzz
tatil güzeldi valla zizagçım sabah zor kalktımmmm ben de
ben iyi sayılırım kötü bi rüya gördüm gece hamilelik histerikleri başladı bende. geçen sefer yaşadığım kürtaj muhabbeti döndü bütün gece kafamda.e olumsuz etkiledi tabi beni. sabah uyandığımda göz yaşlarımı zor tututum, zar zor makyaj yaptım.
bi de ben erken adet olcakmışım gibi bi his var içimde. karın ve kasık ağrılarım oluyo ara ara. yüzümde sivilceler de çıktı.
sen nasılsın. pazartesi geldi. sen de test yapçaktın sankim bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?