Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Allah vakti geldiginde kucaginada almayi nasip etsin canim! Hayirli bir bebegin olsun!

Merhaba hanimlar!

Takip edemiyorum sürekli ama yinede hepimize basarilar dilerim... Bazen sinirlerim bozuluyor sonrada ALLAH ne derse o olur diye kendimi teselli ediyorum. Daha ilk aydan böyleysem...

Benim tüm calismalarim tamam...18 Ocak bekleniyor artik (Gelmemesini ümit ettigim adet tarihim). :18:

Hadi HAYIRLISI!

insss gelmesini istemediğin kırmızılar hic gelmez... ama ben şuna inandım ki kafaya takmıyacan... hayal ettiğin herseyın olması dilegimle..

merhaba canım benimde heyecanlı bekleyişim 14 ocak itibarıyla başlıycak. çünkü benim reglim düzenli deil. kırmızılar umarım gelmez güzel haberleri burada veririrz

çok geçmiş olsun canım evet ihmal etme ve git doktora

Günaydinlaaar,
yeni bir haftada yeni ve bol iyi haber ler saglikli hamileler duyalim bende dahil insallah:)))))

Yarin Bat ´im , ama gelmicek insallah....

Yarin test yapcam ve positiv cikacak insallah

günaydın reçelcim hoşgeldin
ben iyiyim güzel tatil bitti şimdi tekrar işe geldik

sen nasılsın

tatil güzeldi valla zizagçım sabah zor kalktımmmm ben de
ben iyi sayılırım kötü bi rüya gördüm gece hamilelik histerikleri başladı bende. geçen sefer yaşadığım kürtaj muhabbeti döndü bütün gece kafamda.e olumsuz etkiledi tabi beni. sabah uyandığımda göz yaşlarımı zor tututum, zar zor makyaj yaptım.
bi de ben erken adet olcakmışım gibi bi his var içimde. karın ve kasık ağrılarım oluyo ara ara. yüzümde sivilceler de çıktı.

sen nasılsın. pazartesi geldi. sen de test yapçaktın sankim bugün...

Son düzenleme:

ya bende durup dururken ağlıyorum ama bence bende adet olucam sivilcelendim bende bu çok moralimi bozdu bu yüzden test yapmayı düşünmüyorum belki kan testi değilde idrar testi yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…