Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın canımcım
aa görmedim canım ne yazmıştın bendede yok ki zaten daha 2 gün var ama ne olacak göreceğiz

Günaydın mesajını alıntı olarak seçmiştim de o gelmemiş :)))

Gelmesin şu kırmızılar yafff ama gelecek benimkiler biliyorum kaçgündür ağrıyo karnım. Ama karnım şişmedi ilginçtir ki .. Eğer bugün olmazsam yarın bi test daha yaparım. En son cuma ypmıştım ama negatifti.

Ben şimdi çıkıyorum kızlar öğlen tekrar gelirim.. Öpüyorum hepiniziii

Günaydinlaaar,
yeni bir haftada yeni ve bol iyi haber ler saglikli hamileler duyalim bende dahil insallah:)))))

Yarin Bat ´im , ama gelmicek insallah....

Yarin test yapcam ve positiv cikacak insallah

günaydın canım umarım istediğimiz gibi olur batlar yaklaştı stresler başladı

inş gelmez kuzum hadi bakalım senden haber bekliyoruz

Benimde sivilcelerim var ama karnim hic sismedi tam tersine eridi:)))
Karnim da kasigimda bacaga dogru giden sancim var, ben ona ragmen ümitliyim , yarin ki bat im gelmicene , insallahhhhhh

Naber fulyaaa cımmm naptın gelen giden var mı ne durumdasın , bak ben duhtura gidiyom istersen senide bırakayım

kızlar muhabbete yetişemiyorum. çünkü sık sık internetten düşüyorum. bir problem var bugün işyerinde.
o yüzden yazamasamda beğeni tıklıyorum cvp yavmak istedklerime anlayın gari
ya bende durup dururken ağlıyorum ama bence bende adet olucam sivilcelendim bende bu çok moralimi bozdu bu yüzden test yapmayı düşünmüyorum belki kan testi değilde idrar testi yaptırırım
psikolojimizin oyunları şeker. keşke öle olmasa da hamiş olsak.
ben zaten günüm bi kaç gün geçmeden test yapmam. kürtajdan sonra bir 25 günde bir 32 günde geliyo.

canım internetim sağolsun ben sana cevap yazana kadar sen gittin. öğlen görüşürük hoşçakal

günaydın hatunlarrrr nasılsınızz
iyyiz bebişim sen nasıl oldun, migren geçti mi...

günaydınnn bacımmmm
hehal isminden dolayı seni görünce ağır abi moduna giriyom

evet canım inş psikolojimiz değildir gerçektir belirtiler bende yaptırmama kararı aldım catlıcam meraktan ama beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…