- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.321
günaydın canımcım
aa görmedim canım ne yazmıştın bendede yok ki zaten daha 2 gün var ama ne olacak göreceğiz
Günaydinlaaar,
yeni bir haftada yeni ve bol iyi haber ler saglikli hamileler duyalim bende dahil insallah:)))))
Yarin Bat ´im , ama gelmicek insallah....
Yarin test yapcam ve positiv cikacak insallah
Günaydın mesajını alıntı olarak seçmiştim de o gelmemiş :)))
Gelmesin şu kırmızılar yafff ama gelecek benimkiler biliyorum kaçgündür ağrıyo karnım. Ama karnım şişmedi ilginçtir ki .. Eğer bugün olmazsam yarın bi test daha yaparım. En son cuma ypmıştım ama negatifti.
Ben şimdi çıkıyorum kızlar öğlen tekrar gelirim.. Öpüyorum hepiniziii
Günaydın mesajını alıntı olarak seçmiştim de o gelmemiş :)))
Gelmesin şu kırmızılar yafff ama gelecek benimkiler biliyorum kaçgündür ağrıyo karnım. Ama karnım şişmedi ilginçtir ki .. Eğer bugün olmazsam yarın bi test daha yaparım. En son cuma ypmıştım ama negatifti.
günaydın hatunlarrrr nasılsınızz
[ımg]http://img232.imageshack.us/img232/3959/82u.gif[/ımg]
kahvaltı yaptım ama çıtır bir simitle ikram ediliyosa bir çaya hayır demem
[ımg]http://www.baygri.com/wp-content/uploads/2010/06/cay_simit.jpg[/ımg]
psikolojimizin oyunları şeker. keşke öle olmasa da hamiş olsak.ya bende durup dururken ağlıyorum ama bence bende adet olucam sivilcelendim bende bu çok moralimi bozdu bu yüzden test yapmayı düşünmüyorum belki kan testi değilde idrar testi yaptırırım
canım internetim sağolsun ben sana cevap yazana kadar sen gittin. öğlen görüşürük hoşçakalGünaydın mesajını alıntı olarak seçmiştim de o gelmemiş :)))
iyyiz bebişim sen nasıl oldun, migren geçti mi...günaydın hatunlarrrr nasılsınızz
insanın kendine ettiğini kimse edemez dedikleri bu olsa gerek acayip canım çekti dışarda sağnak yağmur töbe alamam
kızlar muhabbete yetişemiyorum. çünkü sık sık internetten düşüyorum. bir problem var bugün işyerinde.
o yüzden yazamasamda beğeni tıklıyorum cvp yavmak istedklerime anlayın gari
psikolojimizin oyunları şeker. keşke öle olmasa da hamiş olsak.
ben zaten günüm bi kaç gün geçmeden test yapmam. kürtajdan sonra bir 25 günde bir 32 günde geliyo.
canım internetim sağolsun ben sana cevap yazana kadar sen gittin. öğlen görüşürük hoşçakal
iyyiz bebişim sen nasıl oldun, migren geçti mi...
günaydınnn bacımmmm
hehal isminden dolayı seni görünce ağır abi moduna giriyom
ahahahahaha bu sabah burası güneşli ama soğukkkk
bizdede hava idare eder soğuk değil ama ..... ıslatan yağıyo, tok karın için boşuna lakap takmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?