- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.361
öyle cnm yıllardan beri hep hem iyi niyetimi hem maddi hem manevi sömürdüler beni hala yanı şeyleri yapmaya çalışıyolar bi iğnelemeler laf sokmalar bir annem biri abim ya insan ailesi tarafından kıskanılır mı??? Ben bunu yaşıyorum işte şu hayatta babamdan baska beni düşünen tek allahın kulu yok rabbim onuda basımdan eksik etmesin...
allah allah annen sonuçta şaşırdım allah babana ve kocana sağlık versin
kimse değilde ailesi yapınca insana daha bi koyuyo ben her haltlarını kapaaya çalışıyorum eşime yansıtmamaya çalışıyorum onlar gözüne sokuyolar resmen bende kendi ailemi seçtim artık... şuan öyle bi durumdayım ki bebek konusunda bile isteğim dibe vurdu sanki yaşama sevincimi alıyolar resmen benden ya
işte insanın canını bu acıtıyo yani bu sadece bana öyle gelmiyo dısarıdan bariz belli birşey senlerce bana etrafımdaki insanlar bunu söyledi ve ben o söyleyen insanları çok kötü kırdım ailem bunu yapmaz siz yanılıyorsunuz dedim hatta uzaklaştırdım ama gerçek böyle birşey maleseff
sen bebişe odaklannn , gerisini boşverrr .................
anneler oğullarına düşkündür onu bilirim ama kıza düşmanlığa yakını duymamıştım allah yardımcın olsun
öyle işte saldım çayıra mevlam kayıraaa
ya düşmanlık değilde sömürge gibi düşün ne bilim kıskançlığı laf sokması olur olmadık konuşması bak hala toplamaya çalışıyorum düşmanlık işte neden kabul edemiyosammm
ya tam kelime bulamadım o yüzden oyle dedim sen üzme kendini annen sonuçta saçının teline bişey olsa kıyamaz sana
öyle cnm yıllardan beri hep hem iyi niyetimi hem maddi hem manevi sömürdüler beni hala yanı şeyleri yapmaya çalışıyolar bi iğnelemeler laf sokmalar bir annem biri abim ya insan ailesi tarafından kıskanılır mı??? Ben bunu yaşıyorum işte şu hayatta babamdan baska beni düşünen tek allahın kulu yok rabbim onuda basımdan eksik etmesin...
öyle işte saldım çayıra mevlam kayıraaa
ya düşmanlık değilde sömürge gibi düşün ne bilim kıskançlığı laf sokması olur olmadık konuşması bak hala toplamaya çalışıyorum düşmanlık işte neden kabul edemiyosammm
An itibari ile kar baslamış bulunmakta
canım benim. annemin meşhur bi sözü vardır hep der. İnsana hep en yakınındakiler hep sevdikleri zarar verir diye. şimdiye kadar da hiç yanılmadı. o da garibim zamanında 1. dereceden olan kişilerden çok kazık yemiş. beni de hep bu mantıkla yetiştirdi. dost akraba kazığı yeasem de çok şaşırmıyorum artıkç bu konuda kaşarlandım. sert bi kabuk oluşturdum kendime, herkes giremiyo artık içeri.
herkese soruyorum kimse cevaplamıyor lütfen yardım
Sat 18 kasım ve 19 aralık yumurtlama ne zaman olmuştur sizce
Canım benim
isimlendirmeye de analiz etmeye de çalışma,,,boşveeeer,, kimbilir neler yaşamıştır o da içinde... Onu öyle kabullen ve geç....
Ne güzel mutlu bir evliliğin var,,, arkanda dağ gibi baban var... elindekilkere bak sen,,, elinde olmayana değil..
herkesin hayatta bişeyleri eksik oluyor...
ben de babamla yılda bir iki zorla görüşürüm... (annemle ayrılar)
daha by yaşıma geldim (yaşım 31) üzerimde yarattığı etkileri yeni yeni atıyorum... daha çok yeni affettim onu ve hiç üzmüyorum kendimi ne yaparsa yapsın...
ben de elimdekilere bakıyorum :)
sen de anneni öyle kabullen ve affet... sorgulama, yargılama sadece kendine edersin... kendini üzersin...
yawrum sana kabahat bulmadımmm dısardan görünen bu zaten valla bazen acısıda yapmacık gelmiyo değil ne diyim diyecek bişey yok atsan atılmaz satsan satılmaz işte
doktor neva diye bi site var tatlım orda son 3 adet tarihini girebiliyorsun, net sonuç veriyo. ben bakardım sana ama o site iş yerinde açmıyor benim.
saol arkadaşım siteye de yeni üyeyim nasıl kullanacağımıda tam bilmiyorum umarım yanlış olmaz..
aslında ben o siteleri bayadır takip ediyorum olmuyo. geçen kendimce adetten sonrki 12. gün doktora gittim bana dediki iki üç güne çatlar boyutu çatlamaya uygun. ama onun bana verdiği son tarih o sitelerde başlangıç oluyordu. bu ay hadi doktora gittim gerisini nasıl takip edeceğim. acaba o tarihten bi iki gün öncesini mi baz alsam
çok zormuş beklemek ya ALLAH uzun süredir isteyen ve bekleyenlere sabır versin ben bi kaç ayda sapıttımhehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?