Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anam dana gbi olcek bu gidişlen 4,5 kilo gelir bu gidişle annem yediriyo habire bende yiyom gariiiii

canım inşallah hamilesindir sen ve diğer arkadaşlarım ne zaman belli olucak kan testi yaptırsana hiç bekleme en azından ona göre dikkat edersin cnm

ben bugün yaptırmayı düşünüyordum ama sonra boşuboşuna umutlandırmamak için kendimi yaptırmaktan vazgeçtim 2 gün var çarsamba günüm
midem çok bulanıyor şu anda

günaydın canımcım hoşgeldin nasıl oldu başağrın geçmiştir umarım

iyiyim cnm geçti bas ağrım pazar misafirlerim vardı annem abimler fln misafir diyorum çünkü pek ailem gibi davranmadılar

naber fulyaaa cımmm naptın gelen giden var mı ne durumdasın , bak ben duhtura gidiyom istersen senide bırakayım

anticim ve fulyacım ne yaptınız var mı gelen giden

iremim ve yelizim .ctesi migrenim tuttu kan esti yaptırdım negatif vakti zamanı geldiğinde olucak insallah

sizler nasılsınız

seni üzmüşler gibi geldi tatlım hayırdır:18::18:

üzülme canım , özel değilse sorayım noldu ki diye kıyamam sana ağlama tabi hastalanmadın bekleme stres yaptı hassaslaştın demi ge bakıyım bir sarılayım sana benim dün geldi kırmızılar geleceğini biliyodum da erken gelmesine sevindim bugün 2. gün hormon testi yapar büyük ihtimal gelecek hafta yine çağırır beni diye düşünyom hayırlısı moralim düzeldi yani

seni üzmüşler gibi geldi tatlım hayırdır:18::18:

öyle cnm yıllardan beri hep hem iyi niyetimi hem maddi hem manevi sömürdüler beni hala yanı şeyleri yapmaya çalışıyolar bi iğnelemeler laf sokmalar bir annem biri abim ya insan ailesi tarafından kıskanılır mı??? Ben bunu yaşıyorum işte şu hayatta babamdan baska beni düşünen tek allahın kulu yok rabbim onuda basımdan eksik etmesin...

canım benimmm Benimde kırmızılar gelsin artık bugun işlermi toparlayabilirsem gidicem olmazsa yarın tık yok bende feci ağrım var annem ve abime gelince kırmızıların gelmemesiyle alakası yok herzamanki halleri bi insanın gözünün içine baka baka da kullanılmaz ki çok zoruma gidiyo çok çektim bende elimi ayağımı 2-3 hafta bir görüyorum gerekmedikçe bir araya gelememeya çalışıyorum ama anlayan varmı die bi sor

boşver kayganam demişleyi tak günahına kapın ayrı değilmi bir kulağından girsin bir kulağından çıksın , keşke bebeği bile stres etmesem kimseyi takmam ben inan .................

boşver kayganam demişleyi tak günahına kapın ayrı değilmi bir kulağından girsin bir kulağından çıksın , keşke bebeği bile stres etmesem kimseyi takmam ben inan .................

kimse değilde ailesi yapınca insana daha bi koyuyo ben her haltlarını kapaaya çalışıyorum eşime yansıtmamaya çalışıyorum onlar gözüne sokuyolar resmen bende kendi ailemi seçtim artık... şuan öyle bi durumdayım ki bebek konusunda bile isteğim dibe vurdu sanki yaşama sevincimi alıyolar resmen benden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…