- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.481
saolasın cnm sen benden önce biliodun zaten hamile oldugumukız nasıl emindin bu kadar
Antiiiii başla bize tek tek dua etmeye...
Hamişsin tutar senin duaların şimdi
fulya bunlar süpppeeeeerrrrrrrrr
Antiiiii başla bize tek tek dua etmeye...
Hamişsin tutar senin duaların şimdi
Bu adetin başından beri emindim Allah'ın izniyle:) Farkındaysan kimseye kolay kolay sen hamilesin demem, ümitlendirmek istemem ama sana söyledim:)
kendime dua ederken hepinizi de katıyordum zaten artık hiç unutmam sizleri
biz doğurturuz seni burda bi yere gitme
Ayrıca bizede duaya başla
etmem miii bitanem
etmem miii bitanem
benide bilirsen tescillenirsin bebekimmmmm:18::18::18:
sağol bebişim
anticim bir şey sorucam sana çok özel olmazsa
hangi günler ilişkiye girdin
yaptığınız özel birşey var mı (ayaklarını havada tutmak, eşinin kahve içmesi gibi)
ilişkiyi ne zaman btirdin cevaplarsan sevinirim tatlımmm
İnşallah güzel bi sonuç alırsın canım. Belirtilerin gebelik yönünde. Ayrıca adet olduğunuz zaman bu ay da olmadı diye emin konuşmayın. Bunca belirti belki de hamileliktir ama bütün hamileliklerin %50 si adetle düşermiş. İnşallah hayırlı ve tez vakitlerde tutunur bebeğin canım.bu akşam bi test patlatcam belki sevo gibi silik bi çizgi görürüm erkenden
zizag doğru diyorsun tatlım. Lanvin, gel biz bi site açalım, giriş az buçuk ücretli olsun. Adı: Hamile miyim.com.Ilişkiden iki saat sonra sonuç veren tek gebelik sitesi. Uzman yorumcularımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla 7/24 yanınızdayız. Hamile miyim.com. Ailenizin sitesi.
bu akşam bi test patlatcam belki sevo gibi silik bi çizgi görürüm erkenden
Zizag doğru diyorsun tatlım. Lanvin, gel biz bi site açalım, giriş az buçuk ücretli olsun. Adı: Hamile miyim.com.İlişkiden iki saat sonra sonuç veren tek gebelik sitesi. Uzman yorumcularımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla 7/24 yanınızdayız. Hamile miyim.com. Ailenizin sitesi.
aman canım benim yaaa benimkisi sadece his... Allah'tan başka kimse bilemez...
Hepimiz hassas dönemdeyiz şimdi öyle bir umut ışığı tutunuyoruz... Sen bakma bana aldırış etme atıyorum tutuyor say...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?