Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

site fikrini tuttum bak bizim gibi bir sürü insan var bayağı para kazanırız....
Sevo da falcımız olur... hamişler duacılar olur.... Bak bu iş karlı iş iyi endüstri ...
dur ben bi fizibilite yapıyım bu kouyla ilgili....
modern umut taciri oluruz

anticigimmmm hayırlı olsun bebegim Allahım sağlıkla kucagına alnmayı nasip etsin insallahhhh

Son düzenleme:

çok sağol canım açıkladiğin için

gittim tatlım doktor tekrar kan tahlili verdi bakalım ne olacak

inş canım dediğin doğru bi çoğu tutunamadan gidiyor maaleseff

ayyy bi de bizim için tahminde bulunsana :))) malum bat günüm bugün

bu akşam bi test patlatcam belki sevo gibi silik bi çizgi görürüm erkenden

hadi bakalım bizden önce sen bi haber verirsin zizagcım :)

Ya umut taciri demesek Şimdiden anlaşalım canım, ben sürtünme yoluyla ilişkiye girdim acaba hamile miyim tarzı soruları cevaplamam çok sinirleniyorum çünkü:)))

ayyy bi de bizim için tahminde bulunsana :))) malum bat günüm bugün

site kurcaz sude merve ile artık yorumları ordan yaparız ufak bir meblağ karşılığı

ya şaka bi yana inşallah hamişsindir canım benim,,, yap bi test ver güzel haberi senin için de göbekler atalım halaylar çekelim....

Kızlar ben yine bişey sorucam kafama takıldı ben düşükten önce 30 gunde 1 hastalanırdım ama düşükten sonra d.kontrol hapları ile 28 gunde 1 olmaya başladım hapı bıraktıktan sonraki ayda 28 gunde 1 hasta oldum acaba ben eski düzenime dönmüş olabilirmiyim??? :44::44::44::44::44:eğer döndüysem benim bat 6 ocak oluyo :44::44::44::44::44:

Gerçi en güzel cevap beklemek ama sorim dedim işte :44::44::44:

teşekkür ederim bi tanem.
şimdi bende bel ağrısı var ama her adetten önce oluyo zaten
karın kasık ağrım var
bacak ağrım yok
iştah hep açık
akıntın nasıl canım sorması ayıp. benim şu an koyu kıvamlı sarı akıntım var :44:

Bence 6 ocağı baz al canım.

Ya umut taciri demesek Şimdiden anlaşalım canım, ben sürtünme yoluyla ilişkiye girdim acaba hamile miyim tarzı soruları cevaplamam çok sinirleniyorum çünkü:)))

ay onları ben cevaplarım kızzz canıma minnet... çok eğleniyorum onlarla ben :)
hele iççamaşırı olduğu halde sürtünüp hamile olduğunu düşünenler favorim

ya sudemerve sen sigara içiyo muydun?????
negatif etkiliyo dio korkuyom çok... bi içimi rahatlatsana bu konuda iki çocuk annesi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…