Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tokluk kan şekerim daha düşük çıkmıştı hipoglisemi olduğumu düşündü diyetisyenim o yüzden gittim doktor yeni tahlil istedi
annemde şeker hastası o yüzden korkuyorum

Benim şekerim negatif. Kanda şeker negatif olur mu ne garip. Çok geçmiş olsun, inşallah bir sorun çıkmaz.
Bir dahaki ay ben de diyetisyene gideceğim tavsiye ediyor musun. İşe yarıyor mu bari canım. Kaç aydır doğumculara oluk gibi para akıttım, biraz da diyetisyenlere aksın. Hem bebek işi özverime değmedi, adam kıymetini bilmedi, hiç değilse zayıflarım. Evet evet kesinliklennnn diyetisyen.

Canım bence 6 ocağı baz al..
ama dediğin gibi en güzel cevap beklemek....

ya hakketen ya biz son damlasına kadar ziyan etmiyoz çamaşırdan geçiyo yaramaz sipoşlar bizde mi öyle yapsak

ben çok memnun kaldım çünkü kendini frenliyosun doğru beslenmeyi öğreniyosun ve yerden suçluluk duyup yemeği bırakıyorsun pkoluların bi sorunuda kilodur zaten ben 10 kilo verdim adetim düzene girdi hatta evlendim 28 güne düştü gayet normal bi kadın oldum

ya hakketen ya biz son damlasına kadar ziyan etmiyoz çamaşırdan geçiyo yaramaz sipoşlar bizde mi öyle yapsak

ay bi de ben çocukken bi hamam hikayesi vardı o en bombası..
gündüz erkekler kullanmış hamamı.. akşam kadınlar
gündüz adamın biri hamam taşına boşalmış akşamda kız oturmuş hamamtaşına,,,, hamile kalmış

İçmek denmez, yemek desek daha doğru olur:))) Beni olumsuz etkilemedi. Gebe kalmaya çok etkisi olduğunu sanmıyorum. Ama erkeklerde spermi baya etkilermiş diye duymuştum canım. İçin rahat olsun, cep telefonundan daha zararlı değildir canım. Sigaranın üzerine öldürür yazıyor, oysa cep telefonları let tvler telsiz telefonlar sigaradan 28 kat daha zararlıymış. Yine de bırakabilsek keşke. Ben şimdiden düşünüyorum hamile kalınca ne yapacağım diye

ama bu klozet içinde söylenirdi eskiden pek yaygın değildi ya klozet işi filan aman ne korkuturlardı bizi

Aslansın,,, kaplansın,,,
yanlış yapıyoruz biliyorum ama hiç başlamamk lazımdı...
hayatta en büyük pişmanlığım...

hamiş kalınca bırakcaz.. o zaman motivasyonumuz çok büyük olacak ona güveniyorum ben

Hımm, şimdi daha çok eminim kararımdan. Trabzona gidip geleyim başlayacağım. Hamile kalamıyorum bari zayıflayayım. Ama bir zayıflarsam var ya, hamilelik falan hiç niyetlenmem bile:)))

harikasınız. ama topik aerkadaşlarınıza bedava oluyyy di mi

abuk sorulara karşı bir de haydar dümeni katın ekibe

hocammmm ben arkadasımla şakalaşırken hamile kaldımmm şimdi ne yapmam lazımm
sizi eşek şakası olmuş baccıııı

ay öldüm gülmeten alemsiniz kızlarrr

ama bu klozet içinde söylenirdi eskiden pek yaygın değildi ya klozet işi filan aman ne korkuturlardı bizi

Ayy genç kızlığım geldi aklıma. Okuldan eve giderken köyün delikanlıları yol kenarında oturur gelen geçen liseliyi keserdi. O kadar korkardım ki, bakışlarından hamile kalınır mı diye. Bak yemin ediyorum, öyle düşünürdüm. Kesinlikle nasıl hamile kalınır bilmiyordum evlenene kadar. 7 yıl da nişanlıydık eşimle:))

kar çoğaldı burda kızlar. manzara süper. am akşam eve nasıl giderim bilmem. servis şöförü izinli bugün. tam izin alcak günü bulmuşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…