- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.521
tokluk kan şekerim daha düşük çıkmıştı hipoglisemi olduğumu düşündü diyetisyenim o yüzden gittim doktor yeni tahlil istedi
annemde şeker hastası o yüzden korkuyorum
llleeeeeeeeeeeeeeennnn ağlayıp ağlayıp durmayın bütün haftasonu gözümden yaş eksik olmadı antii sen otur diğer gacılar haydeyin halayaaa :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Kızlar ben yine bişey sorucam kafama takıldı ben düşükten önce 30 gunde 1 hastalanırdım ama düşükten sonra d.kontrol hapları ile 28 gunde 1 olmaya başladım hapı bıraktıktan sonraki ayda 28 gunde 1 hasta oldum acaba ben eski düzenime dönmüş olabilirmiyim??? :44::44::44::44::44:eğer döndüysem benim bat 6 ocak oluyo :44::44::44::44::44:
Gerçi en güzel cevap beklemek ama sorim dedim işte :44::44::44:
ay onları ben cevaplarım kızzz canıma minnet... çok eğleniyorum onlarla ben :)
hele iççamaşırı olduğu halde sürtünüp hamile olduğunu düşünenler favorim
Ya sudemerve sen sigara içiyo muydun?????
Negatif etkiliyo dio korkuyom çok... Bi içimi rahatlatsana bu konuda iki çocuk annesi olarak
benim şekerim negatif. Kanda şeker negatif olur mu ne garip. çok geçmiş olsun, inşallah bir sorun çıkmaz.
Bir dahaki ay ben de diyetisyene gideceğim tavsiye ediyor musun. Işe yarıyor mu bari canım. Kaç aydır doğumculara oluk gibi para akıttım, biraz da diyetisyenlere aksın. Hem bebek işi özverime değmedi, adam kıymetini bilmedi, hiç değilse zayıflarım. Evet evet kesinliklennnn diyetisyen.
ya hakketen ya biz son damlasına kadar ziyan etmiyoz çamaşırdan geçiyo yaramaz sipoşlar bizde mi öyle yapsak
ay onları ben cevaplarım kızzz canıma minnet... çok eğleniyorum onlarla ben :)
hele iççamaşırı olduğu halde sürtünüp hamile olduğunu düşünenler favorim
ya sudemerve sen sigara içiyo muydun?????
negatif etkiliyo dio korkuyom çok... bi içimi rahatlatsana bu konuda iki çocuk annesi olarak
ay bi de ben çocukken bi hamam hikayesi vardı o en bombası..
Gündüz erkekler kullanmış hamamı.. Akşam kadınlar
gündüz adamın biri hamam taşına boşalmış akşamda kız oturmuş hamamtaşına,,,, hamile kalmış
İçmek denmez, yemek desek daha doğru olur:))) Beni olumsuz etkilemedi. Gebe kalmaya çok etkisi olduğunu sanmıyorum. Ama erkeklerde spermi baya etkilermiş diye duymuştum canım. İçin rahat olsun, cep telefonundan daha zararlı değildir canım. Sigaranın üzerine öldürür yazıyor, oysa cep telefonları let tvler telsiz telefonlar sigaradan 28 kat daha zararlıymış. Yine de bırakabilsek keşke. Ben şimdiden düşünüyorum hamile kalınca ne yapacağım diye
ben çok memnun kaldım çünkü kendini frenliyosun doğru beslenmeyi öğreniyosun ve yerden suçluluk duyup yemeği bırakıyorsun pkoluların bi sorunuda kilodur zaten ben 10 kilo verdim adetim düzene girdi hatta evlendim 28 güne düştü gayet normal bi kadın oldum
Gündüz erkekler kullanmış hamamı.. Akşam kadınlar
gündüz adamın biri hamam taşına boşalmış akşamda kız oturmuş hamamtaşına,,,, hamile kalmış
Zizag doğru diyorsun tatlım. Lanvin, gel biz bi site açalım, giriş az buçuk ücretli olsun. Adı: Hamile miyim.com.İlişkiden iki saat sonra sonuç veren tek gebelik sitesi. Uzman yorumcularımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla 7/24 yanınızdayız. Hamile miyim.com. Ailenizin sitesi.
site fikrini tuttum bak bizim gibi bir sürü insan var bayağı para kazanırız....
Sevo da falcımız olur... hamişler duacılar olur.... Bak bu iş karlı iş iyi endüstri ...
dur ben bi fizibilite yapıyım bu kouyla ilgili....
modern umut taciri oluruz
sizi eşek şakası olmuş baccııııhocammmm ben arkadasımla şakalaşırken hamile kaldımmm şimdi ne yapmam lazımm
gündüz erkekler kullanmış hamamı.. akşam kadınlar
ama bu klozet içinde söylenirdi eskiden pek yaygın değildi ya klozet işi filan aman ne korkuturlardı bizi
Ayy genç kızlığım geldi aklıma. Okuldan eve giderken köyün delikanlıları yol kenarında oturur gelen geçen liseliyi keserdi. O kadar korkardım ki, bakışlarından hamile kalınır mı diye. Bak yemin ediyorum, öyle düşünürdüm. Kesinlikle nasıl hamile kalınır bilmiyordum evlenene kadar. 7 yıl da nişanlıydık eşimle:))
Tabi reçelim, ilk bey ay bedava:)) O zamana kadar zaten burdaki hemen hemen herkes hamile kalacak Allah'ın izniyle cınoooom...harikasınız. ama topik aerkadaşlarınıza bedava oluyyy di mi
tabi reçelim, ilk bey ay bedava:)) o zamana kadar zaten burdaki hemen hemen herkes hamile kalacak allah'ın izniyle cınoooom...
kar çoğaldı burda kızlar. Manzara süper. Am akşam eve nasıl giderim bilmem. Servis şöförü izinli bugün. Tam izin alcak günü bulmuşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?