- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.621
valla ben bilmemyaptırsın Allah korosun daha sonra ugraşmak mı istiyo en azından kafası rahat olur birşey yokmuş diye
güvenim tam sana şekerimbu ayda olmazsa ikna ederim ben her türlü
en büyük silahımız zaten2 gözyaşı 2 cilve olay tamamdır
en büyük silahımız zatenama benimki silahlıktan cıktı adamın moralını bozuyor daha çok
yok ben aglama dozajını kaçırıyorum her izledigimiz birşeyde aglayacak bişe buluyorumfazla naz aşık usandırır moduna dönüyor demekki
2 gözyaşı 2 cilve olay tamamdır
yok ben aglama dozajını kaçırıyorum her izledigimiz birşeyde aglayacak bişe buluyorum
ayyy allahtan kocalar veya erkekler okumuyo bu sayfalari. alimallah yandigimizin resmidirrrr
sanki onlar bilmiyorlar bizim böyle oldugumuzuayyy allahtan kocalar veya erkekler okumuyo bu sayfalari. alimallah yandigimizin resmidirrrr
iyi geceler tatlımkizlar bu aksamlik benden bu kadar. opuyorum cok sizi iyi gecelerr
bende yapmadıfolbiol ne kadar zaman mide bulantısı yapar biliyomusunuz kızlatr
bende yapmadı
evet folbiol günde bir tane içiyorum öglenleri sen ne zaman içiyorsunfolbiol m seninki bebeğim benim midem bulanıyor duymuştum bu ilaç yaprmış diye ama demekki herkeste aynı etki değil
evet folbiol günde bir tane içiyorum öglenleri sen ne zaman içiyorsun
saatini değiştir bakalım belki etkisi olur bide çok tokken içme yemekten 2 saat sonra felan içbende 1 tAane içiyorum akşamları içiyorum bende
saatini değiştir bakalım belki etkisi olur bide çok tokken içme yemekten 2 saat sonra felan iç
birkaç güm öyle dene bakalım :26:evt olabilir kuzum gece yatarken içsem daha iyi olur heralde en azından uyurken anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?