- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.601
benim hala umudum var kızlar lk test seferi başarısızlıkla sonuçlandı bata 2 gün kala sapasağlam tek çizgi gördüm kısmet beklemeye devam
merhaba arkadaşlar inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum
canım benim ya inşallah çift çizgiyi göreceğimiz günler yakındır... ama senin batına daha var değil mi?
merhaba arkadaşlar inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum
Allah Allah insallah bebiştir :26:kasık ağrılarım başladı bu güne kadr tek kasığım ağrıyodu bu gün ikiside ağrıyor
kasık ağrılarım başladı bu güne kadr tek kasığım ağrıyodu bu gün ikiside ağrıyor
Allah Allah insallah bebiştir :26:
canimm bende ara ara oluyo sol kasigimda. bi de regl agrisi gibi oluyo. ya erken regl olcam ya da .... allahim insallahhh
cıkmadık candan umut kesilmez canım olmasada doktora gidiyorsun bu ay rutin kontrollerini yaptırıyorsun. ben bügün gittim yine adet getirici ilaç verdi adetin 1. günü gidip rahim filmi için gün alıcam.. eşim içinde randevu aldık bakalım hayırlısı insallah..inş canım ama umudum baya azaldı
cıkmadık candan umut kesilmez canım olmasada doktora gidiyorsun bu ay rutin kontrollerini yaptırıyorsun. ben bügün gittim yine adet getirici ilaç verdi adetin 1. günü gidip rahim filmi için gün alıcam.. eşim içinde randevu aldık bakalım hayırlısı insallah..
bu ay solkasığımda hiç geçmedi diyebilirim hatta bazen atıyordu pıt pıt diye
canim niye umutsuzluga kapiliyosun. daha regl gunun gecmedi bence elindeki testi 2gun sonrasina sakla
cıkmadık candan umut kesilmez canım olmasada doktora gidiyorsun bu ay rutin kontrollerini yaptırıyorsun. ben bügün gittim yine adet getirici ilaç verdi adetin 1. günü gidip rahim filmi için gün alıcam.. eşim içinde randevu aldık bakalım hayırlısı insallah..
evet tatlım oylemiş bende oyle durdum valla benim eşimde kabul etmedi ilk başta bekleyelim dedi ama yaşımız küçük degil.. varsa allah korusun bir sorun önlem alalım ilk baştan.. şimdiye kadar tek sorun pko bakalım gerisinde ne gelicek daha 6 aylık evliyiz ama sağ olsun doktorumuz erkenden herşeyı yapturuyorrcanim insallah bi seyciginiz yoktur. sadece strestendir. onun icin de alimallah voltran gibiyiz destek oluruz sana. uzme tatli canini. hem ayrica rahim filmi islemi tum yumurtalik yollarini aciyomus arkasindan hamislik cok rahat oluyomus.
evet tatlım oylemiş bende oyle durdum valla benim eşimde kabul etmedi ilk başta bekleyelim dedi ama yaşımız küçük degil.. varsa allah korusun bir sorun önlem alalım ilk baştan.. şimdiye kadar tek sorun pko bakalım gerisinde ne gelicek daha 6 aylık evliyiz ama sağ olsun doktorumuz erkenden herşeyı yapturuyorr
ben 83lüyüm eşim 80liyaşlarınız kaçtı kuzum sizin
ben 83lüyüm eşim 80li
valla ben bilmembenden bi yaş büyüksün kuzum ama benim eşim küçük onun daha vakti var 85li :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?