Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba arkadaşlar inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan

1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti

ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı

yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım

bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı

son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi

tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor

anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti

o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam

sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala

cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum

zeynepp tam bilmiyorum ama yerleşme kanaması diye bişey duymuştum,,, döllenen yumurta rahime yerleşirken olabiliyormuş.. yani hamiş olabilirsin ama en kesin sonucu kan testi verir..
bence bie kan testi yaptır...

canım bence biran önce kanda baktır bazı insanların cıkmıyor idrarda yerleşme kanaması diye birşey varmış o olabilir sen ihmal etme biran önce doktora gidip kanda baktır derim ben. insallah hamilesindir hayırlısı olsun

inş canım ama umudum baya azaldı
cıkmadık candan umut kesilmez canım olmasada doktora gidiyorsun bu ay rutin kontrollerini yaptırıyorsun. ben bügün gittim yine adet getirici ilaç verdi adetin 1. günü gidip rahim filmi için gün alıcam.. eşim içinde randevu aldık bakalım hayırlısı insallah..

evt kuzum olmasa gidicem doktora sorun var mı yok mu bi baksınlar bakalım ama eşim hbu kadar erken gitmez sanırım doktra

canim insallah bi seyciginiz yoktur. sadece strestendir. onun icin de alimallah voltran gibiyiz destek oluruz sana. uzme tatli canini. hem ayrica rahim filmi islemi tum yumurtalik yollarini aciyomus arkasindan hamislik cok rahat oluyomus.

canim insallah bi seyciginiz yoktur. sadece strestendir. onun icin de alimallah voltran gibiyiz destek oluruz sana. uzme tatli canini. hem ayrica rahim filmi islemi tum yumurtalik yollarini aciyomus arkasindan hamislik cok rahat oluyomus.
evet tatlım oylemiş bende oyle durdum valla benim eşimde kabul etmedi ilk başta bekleyelim dedi ama yaşımız küçük degil.. varsa allah korusun bir sorun önlem alalım ilk baştan.. şimdiye kadar tek sorun pko bakalım gerisinde ne gelicek daha 6 aylık evliyiz ama sağ olsun doktorumuz erkenden herşeyı yapturuyorr

yaşlarınız kaçtı kuzum sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…