- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.661
benim ki allahın hakkı 3 tür 3. ayda dolsun demişti ama geçen ay ki üzüntüm etkiledi galiba onu ,
olmaz olur mu kuzum selamlarInşallah canım ben düşündüğümdende fazla stres ediyorum onu farkettim bakalım nolcak sonuç.......
evet kuzum takvime baktım benimde 18 eylülü gösteriyor senden bir gün sonrasını yani
sizin diğer forum varya batına 1 hafta kalanlar orda bişeyden bahsediyolardı rahim sertse filan o ne anlamadım ben dün baktım sertti benim ki
bide biz dün gecede çalıştık eşimle acaba bi zararı olur mu bebek varsa
olmaz olur mu kuzum selamlarInşallah canım ben düşündüğümdende fazla stres ediyorum onu farkettim bakalım nolcak sonuç.......
orda bi arkdaş bahsetti rahim ağzı kontrolünden de eğer adete yakın rahim ağzı yumuşaksa adet olcan demek sertse bebek var demekmiş. eğer bebiş varsa canım bence ilişkinin zararı olmamıştır ama hamileliğini anladıktan sonra doktor tavsiyesine göre hareket edersiniz.
dün denedim bende elimle sert bişey geldi elime ama tabi bukadarı doğrumudur bilemedim
ben adete yakın hiç isteğim kalmamıştı ama bu ay aceyip isteklyiim eşime karşı allah hayra çıkarsın
Hayırlısı bakalım canımm umarım güzel haberler olurr
hayırlısı kuzum hepimiz için şimdi senden haber beklicez
sen stresli olunca neşen gidiyo be kuzummm forumda pek bi canlıydın hareketliydin şimdii köşene çekildin stresten olsa gerek.
canım ben 8 buçuk gibi wc ye gitmiştim en son kaç saat sonra yapsam ki testi?
canım ben 8 buçuk gibi wc ye gitmiştim en son kaç saat sonra yapsam ki testi?
ben ateş ölçüyorum oda bir kaç gün önceden adetin geleceğini anlamama neden oluyo, adetin geleceğini bilip beklemekte üzüyo tabiki, ama adet geldikten sonra yeni ay yeni umut düzeliyorum
12 deEn az 3-4 saat tut çişini Git yat kurbanlık gibi beklenmez tuvalette
4 saat filan diyolar yani nette öyle okudum ama insan o kadar tutamaz bence en sıkışık olduğunda yap adetin geçti zaten çıkma olasılığı yüksek bide 2 tane alsaydın testi
ateşin düşüyor mu regl olacağın zaman kuzum nasıl takip ediyorsun onu
o zaman ben 12 ye kadar bekleyeyim (çok sıkışmazsam)
2 tane aldım canım birini bugün yaparım çıkmazsa ve adet de olmazsam öbürünü sabah yaparım artık.
Madem bi kaç saat beklemem gerekecek ben çıkıyorum kızlar ders çalışayımmm 12 ye doğru gelirim artıkk ..
öpüyorumm görüşürüz
günaydın canlar ben geldim sabah sabah bi test daha yaptım maalesef tek çizgi umudum azalıyor kısmet artık ne yapayım
günaydın kızlar nassınız bakalım.....
beni soracak olursanız doktor yollarında dirsek çürütmeye yeni başlayan biri olarak başıma gelecekleri tahmin etmiş bulunmaktayım, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi
dün denedim bende elimle sert bişey geldi elime ama tabi bukadarı doğrumudur bilemedim
ben adete yakın hiç isteğim kalmamıştı ama bu ay aceyip isteklyiim eşime karşı allah hayra çıkarsın
kiminin adet günü düşüyor ama benimki bir iki gün önceden düşer ........
yawru gunun geçmeden umutsuzluğa kapılma benim çıkmıyo mesela idrarda 10 gun geçmeden
günaydınnn iremimm bebeğimmmmmm inşallah bütün sonuçlarınız tertemiz çıkar enişteme de kocaman bi alkışşş
kızzz ne o sertlik bende sertim ahahahaha ne gelen var ne gideeennnnnnnnn
günaydınnn kraliçelerrrr
nassınız bakaammmmmm
bu karda kıyamette nasıl gittiniz işlere ben daha yeni geldimmmm kardam adam oldum ya la yollardaaa
yawru gunun geçmeden umutsuzluğa kapılma benim çıkmıyo mesela idrarda 10 gun geçmeden
Günaydınnn iremimm bebeğimmmmmm inşallah bütün sonuçlarınız tertemiz çıkar enişteme de kocaman bi alkışşş
Kızzz ne o sertlik bende sertim ahahahaha ne gelen var ne gideeennnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?