Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ah canım, sen hele bi günü gününe çalış, ben sana güzel haberler vereyim inşallah:))) Bu ay kürler de yap tam olsun canım. Denemekten zarar gelmez daa.

valla sana bişi diyimmi bu ay artık son zamanlarında adamı görmek bile istemiyodum okadar düzenli çalıştık yani ama sonuç tırt :)) bakalım bu aya artık kısmet :))

Anti anlatsana ya, testi ne zaman yaptın, nasıl yaptın, eşin ne yaptı, ne oldu ne bitti. Müjdeyi bile yarım ağız verdin aşk olsun. Hani heyecan adrenalin coşku ekşın...Ruhsuz kadın nolcek...

kuzum sabah esimle birlikte yaptk zaten ikinci çizgiyi görünce basladk salya sümük aglamayacok büyük bir sevinçkızımıza sarıldık rabbimize şükrettiktabide bide beni kucagına alıp döndü durdu saskın kocam

aaaaaaa mervem ilk göz agrm canımın taaaaaaaaaaaa içi oo mis kokulu evladım

benim hala umudum var kızlar lk test seferi başarısızlıkla sonuçlandı bata 2 gün kala sapasağlam tek çizgi gördüm kısmet beklemeye devam

kizlar nasilsiniz. ben sag salim kayip dusmeden evime geldim allaha sukur. yemegim vardi yanuna bi bulgur pilavi caktim sofrayi da kurdum kocisim de yolda. simdi uzanfim telimi elime aldim tip tip yaziyorum.
bugun tedarikci firmalarin gelme gunuydu. mal giris cikisi yaptim hepside aksam ayni anda geldi. bilgisayari bile zor kapattim. size cevap yazamadim.
simdi de telle cebellesiyom. kadinlar kulubunun tel icin internet sitesini tuhaf yapmislar. begen secenegi bilem yokk.
simdi gecmise daliyorum bakalim bi seyler kacirmismiyim.

aaaa cozdum sikintiyi full site butonuna tiklamak gerekiyomus.
ya kizlar benim saatlerde bi tuhaflik var bunun ayari nerdeki. farkli zaman gosteriyo. kim saat kacta yazmis anlayamiyorum.

antiii canim benim. burda benim bile gozlerim sulandi. allahim sana esine kizina dogacak bebegi e uzun saglikli omurler versin. sadece ve sadece bole sevincten aglayin
bu arada gebelik takvimi cok yakismissss

arkadaşlar değerim az artıyor doktorum artış iyi değil dedi sıralıyorum 91-153-214 bugün transferin 17. günü çok üzgünüm , prki şimdi ne olacak ?

arkadaşlar değerim az artıyor doktorum artış iyi değil dedi sıralıyorum 91-153-214 bugün transferin 17. günü çok üzgünüm , prki şimdi ne olacak ?

canim bu konuda bilgim yok benim maalesef. yani transfer ve sonrasi ile ilgili. degerlerin 3 gun arka arkaya mi yoksa gun asiri mi. normalde 2 gundebir degerin 2 katina cikmali diye biliyorum. ama sakin moralini bozma canim.bebisin sana tutunduysa eger strese sokma hem kendini hem onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…