- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.581
inşallah bebiş vardıııııııırrr
Ah canım, sen hele bi günü gününe çalış, ben sana güzel haberler vereyim inşallah:))) Bu ay kürler de yap tam olsun canım. Denemekten zarar gelmez daa.
Anti anlatsana ya, testi ne zaman yaptın, nasıl yaptın, eşin ne yaptı, ne oldu ne bitti. Müjdeyi bile yarım ağız verdin aşk olsun. Hani heyecan adrenalin coşku ekşın...Ruhsuz kadın nolcek...
yüpyüksek çok güzel çıksın inşaallah valla h.sonu buhranımı yendim senin hbrinleee peşin sıra dökülürüz inşallahhhh mervişim napıo annesiiii yirim onudaaa papuç dama olmasın kraliçemiz bambaskaaaa
görünen o yönde ama bişe demedi sanırsamd_yeşikcik de mi hamile
görünen o yönde ama bişe demedi sanırsam
Yaa ne güzel. Hangi birim. Ben Sosyal Hizmetlerdeyim. 13 yıldır belediyeciyim :))
hayırlısı canım sabah ilk idrar daha etkili oluyormuşbenim hala umudum var kızlar lk test seferi başarısızlıkla sonuçlandı bata 2 gün kala sapasağlam tek çizgi gördüm kısmet beklemeye devam
hayırlısı canım sabah ilk idrar daha etkili oluyormuş
aynen oyşe tatlım ben olmadıgını bile bile bugun kan verdim sonuca bakarken heyecanlandım2 tanealmştm bi tanesinide sabah deneyeceğim bakalım napıyım ya son bi haftadır acayip oldum beklemek en yıpratıcı olanı
kuzum sabah esimle birlikte yaptk zaten ikinci çizgiyi görünce basladk salya sümük aglamayacok büyük bir sevinç kızımıza sarıldık rabbimize şükrettik tabide bide beni kucagına alıp döndü durdu saskın kocam
d_yeşikcik de mi hamile
arkadaşlar değerim az artıyor doktorum artış iyi değil dedi sıralıyorum 91-153-214 bugün transferin 17. günüçok üzgünüm , prki şimdi ne olacak ?
gel ben sana yemekler hazırlayayım canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?