- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.681
düzenli ve her sabah yataktan kalkmadan mı ölçüyosun canımcım bende ölçüyorum her sabah bugün 36,6 çıktı ilk zamanlar 35,9 çıkıodu
yavru ne zamandır deycem sana araya başka şeyler giriyo, bizim bebişler sağlıksız olduğu için bir hafta geçmesine rağmen çıkmıyo testte , geç döllenme olmadığı sürece çıkar bir haftaya testte, ilk deneyimini unut, ama yinede adetten önce yapma testi çünkü şöyle koyu görmek istiyoruz cızgılarımızı, efettt alkışlayın kızım kocişimiii
kardan kadınım yirim seni ya la
serom hoşgeldinnnnn...................
günaydınnn kraliçelerrrr
nassınız bakaammmmmm
bu karda kıyamette nasıl gittiniz işlere ben daha yeni geldimmmm kardam adam oldum ya la yollardaaa
evt canım bekliyorum bi geçsin bakalım ne olacak yarın ama insanın morali bozuluyor
ya anlamadım ki diğer sayfada okudum batına 1 hafta kalanlar da
günaydın bebekim hoşgeldin beş gittin :) kırmızı yok dimi hala
bizim servis erkenden getirdi maşallah hiç gelmiyim yollar kapalı demedi yani
evt canım bekliyorum bi geçsin bakalım ne olacak yarın ama insanın morali bozuluyor
ya anlamadım ki diğer sayfada okudum batına 1 hafta kalanlar da
evet aynı satte ölçeceksin bide, ateş ölçme diye bir topik var ona bak istersen bir site var oraya değerlerini girebiliyosun grafik olarak görmeni ve yumurtanın çatladığı günü gösteriyo gerçi benim kini 2 gün geç gösterdiya neysee
yaw nası kurcalıyonuz oranızı buranızıben fitil kullanırken öldüm bittim:18::18::18: kendime bişey yapamıyorum
serom hoşgeldinnnnn...................
bu müsait olunca bakıyım ben ona sabah aynı saatte bakıyorum ben sabah uyandıgım 6.30 zaten maaleseff
:18::18::18:Oyuna dalmışım seni görmedim canımcım...:18::18::18:
işte büyüklerimizin bir bildiği var anacımmmm adamın basına ne gelirseee ya meraktannnn ya merakktannnnn
kırmızılar yokkkkkk
yawruşummm biz marazalı garılarızzz anammm şansımıza tüküriiiimmmm ep geçç öğreniyoruzzz ama ne diyoruz geç olsun güç olmasın sağlıklı olsunnnnnn
bizim servisi aldırlar yahuuuu tabanvay+++mnbusss ddüüütttdüüüttttttttttttttttt
ay ben bugun çok şımarığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merak etsemde o öntemi kullanamam , eşimle çarpışırım ama tek bir parmağımı bile kullanamam ben
yaw nası kurcalıyonuz oranızı buranızıben fitil kullanırken öldüm bittim:18::18::18: kendime bişey yapamıyorum
eğer elindeyse bu ay toplam değerlerin hemen bir grafik oluştur bakalım sonuç ne
Sende oynama o zaman oynamışsın ki teklif geliyorno problem canımmmmm , oyna sonrada bana teklif gönderme ama
ayıptır söylemesi bizim dün çalışmamız vardı
çalışmanız olsun , ben kendimi kurcalayamam onu bilirim çalışmaya karşı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?