- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.881
Eki Görüntüle 598956 Eki Görüntüle 598954 Eki Görüntüle 598962 Eki Görüntüle 598956 Eki Görüntüle 598954 Eki Görüntüle 598962
Büyük kız benimle, küçük kız babasıyla görünüyor. Bebekler iki kızkardeşimin. Bir hafta arayla doğurdular:)
inşallah canım uğurlu gelir. Ben pek ümitli olmasamda...
maşallah sudem
sağlıklı gelsinlerde ben beklerim biraz daha. o zaman insan daah çok kötü oluyor emin olun...Umutsuz bir gacı değilim aslında ama yaşadıklarım umutsuzluğa sevk ediyor..hoşgeldin canımmm umutsuzlu yok sloganızmı buAllah'ın izniyle gelicek bebeişlerimiz hemde bu sefer sağlıkla
Amin canım, cümlemizin inşallah. Kardeşlerim aynı ay hapı bırakıp o ay ikisi de hamile kaldı. Demelerine göre aralarında 1 gün varmış. Biribirlerini arayıp ben yapıyorum sen de yap demişler:)))) Zaten adetleri de aynı günlerde oldu. Kardeşlerimin arasında bir yaş var ve ikisi de mucizevi bir şekilde 3 ocak doğumlu:)) Aynı sınıfta okudular liseye kadar. Şimdi de aynı mahallede oturuyorlar sıpalar:))) Kader denen şey ne ilginç...canım allah ağzınızın tadını hiç bozmasın, maşallahhh.
ayrıca bebeklerde ikiz gibi duruyo.
ay düşünsenize kızlar ikizlerimiz olsa. biri kız biri erkek. ohhh bi avazda yırtarız
Canım benim inşallah hepimizim yuvası huzurlu ve sağlıklı olsun. Rabbim bizi ve sevdiklerimizi korusun. Senin ilk bebeğin mi olacak bilmiyorum ama Allahım senin ve diğer arkadaşlarımın yuvasını istedikelri kadar hayırlı ve sağlıklı evlatla doldursun. +gelen var dedin:))Bana ücretsiz bakıyorsun di mi ortak:))) Benim hiç umudum yok bu ay için. Ama inşallah hep beraber o kutlu yükü yüklenelim bu ay. Tabi Rabbim önce daha anne olmamış kardeşlerimize versin. Sonra bana.
Amin canım, cümlemizin inşallah. Kardeşlerim aynı ay hapı bırakıp o ay ikisi de hamile kaldı. Demelerine göre aralarında 1 gün varmış. Biribirlerini arayıp ben yapıyorum sen de yap demişler:)))) Zaten adetleri de aynı günlerde oldu. Kardeşlerimin arasında bir yaş var ve ikisi de mucizevi bir şekilde 3 ocak doğumlu:)) Aynı sınıfta okudular liseye kadar. Şimdi de aynı mahallede oturuyorlar sıpalar:))) Kader denen şey ne ilginç...
sağlıklı gelsinlerde ben beklerim biraz daha. O zaman insan daah çok kötü oluyor emin olun...umutsuz bir gacı değilim aslında ama yaşadıklarım umutsuzluğa sevk ediyor..
Mevlam kimseye yaşatmasın o şekilde bir acı..evet canım biliyorum malesef onun acısını insan ister istemez acabada kalıyor
amin canım,, sevdiklerimizle sınamasın Rabbim bizi...
evet canım benim ilk olacak inşallaaah... oldurabilirsek
ortak yok artık kimseye yorum yapmam..
antiye çok üzüldüm,,,,
sen de kafaya takma çok...canım bu ay olmazsa öbür ay olur , sonraki ay olur,,,
ne zamn hyaırlısı ise o zaman olsun... biz istiyoruz dua ediyoruz, fiziksel duamızı da yapıyoruz... Allahım görür hayırlısı ise hakkımızda dualarımızı kabul eder elbet...
hayırlı değilse de kabullenmekten başka yol yok...
Amin canım, cümlemizin inşallah. Kardeşlerim aynı ay hapı bırakıp o ay ikisi de hamile kaldı. Demelerine göre aralarında 1 gün varmış. Biribirlerini arayıp ben yapıyorum sen de yap demişler:)))) Zaten adetleri de aynı günlerde oldu. Kardeşlerimin arasında bir yaş var ve ikisi de mucizevi bir şekilde 3 ocak doğumlu:)) Aynı sınıfta okudular liseye kadar. Şimdi de aynı mahallede oturuyorlar sıpalar:))) Kader denen şey ne ilginç...
kaderleri bir yazılmış,,, bir de iki erkek kardeşle evlendiler de düşüp bayılalım...
Kızlar ben kaçtım tanıştığıma memnun oldum sizlerle. Çocuklar bilgisayar dersindeydi birazdan zil çalar ben dersime kaçayım...
mevlam kimseye yaşatmasın o şekilde bir acı..
şuan fena deprem oluyo sallanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?