Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım allah ağzınızın tadını hiç bozmasın, maşallahhh.
ayrıca bebeklerde ikiz gibi duruyo.
ay düşünsenize kızlar ikizlerimiz olsa. biri kız biri erkek. ohhh bi avazda yırtarız

hoşgeldin canımmm umutsuzlu yok sloganızmı bu Allah'ın izniyle gelicek bebeişlerimiz hemde bu sefer sağlıkla
sağlıklı gelsinlerde ben beklerim biraz daha. o zaman insan daah çok kötü oluyor emin olun...Umutsuz bir gacı değilim aslında ama yaşadıklarım umutsuzluğa sevk ediyor..

canım allah ağzınızın tadını hiç bozmasın, maşallahhh.
ayrıca bebeklerde ikiz gibi duruyo.
ay düşünsenize kızlar ikizlerimiz olsa. biri kız biri erkek. ohhh bi avazda yırtarız
Amin canım, cümlemizin inşallah. Kardeşlerim aynı ay hapı bırakıp o ay ikisi de hamile kaldı. Demelerine göre aralarında 1 gün varmış. Biribirlerini arayıp ben yapıyorum sen de yap demişler:)))) Zaten adetleri de aynı günlerde oldu. Kardeşlerimin arasında bir yaş var ve ikisi de mucizevi bir şekilde 3 ocak doğumlu:)) Aynı sınıfta okudular liseye kadar. Şimdi de aynı mahallede oturuyorlar sıpalar:))) Kader denen şey ne ilginç...

amin canım,, sevdiklerimizle sınamasın Rabbim bizi...
evet canım benim ilk olacak inşallaaah... oldurabilirsek
ortak yok artık kimseye yorum yapmam..
antiye çok üzüldüm,,,,

sen de kafaya takma çok...canım bu ay olmazsa öbür ay olur , sonraki ay olur,,,
ne zamn hyaırlısı ise o zaman olsun... biz istiyoruz dua ediyoruz, fiziksel duamızı da yapıyoruz... Allahım görür hayırlısı ise hakkımızda dualarımızı kabul eder elbet...
hayırlı değilse de kabullenmekten başka yol yok...

waaww onlar doğuştan ikizz

Antinin durumu beni de çok üzdü. Ben de demem daha kimseye bir şey
Her namazdan sonra buradaki sizler için dua ediyorum. Bakalım Allah inşallah şu bir kaç ay içinde sırayla tutacak dileğimi. Ve senenin ortasına kadar gebe kalmayan olmayacak inşallah:)) Hayırlısıyla tabi.

kaderleri bir yazılmış,,, bir de iki erkek kardeşle evlendiler de düşüp bayılalım...

Kızlar ben kaçtım tanıştığıma memnun oldum sizlerle. Çocuklar bilgisayar dersindeydi birazdan zil çalar ben dersime kaçayım...

ege denizinde olmuş 6,4 internette yazdı. istanbul da hissetmiş.
ayyy ailem izmirde benimmm.
cebi mi de evde unutmuşum arayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…