Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla bizde(benim tarafımda) amca kızını bırak babanın amca kızına bile aşık olmazsın akraba ile evlenilmez o yüzden çok rahat söyledim süt kardeş olsun diye

bide biz eltimle öyle yapmayı düşünüyoruz kuzenler birbirinden kaçmasın raht rahat birbirleri ile kalabilsinler eşimin tarafı biraz daha muhafazakardır kuzende olsa asla el verilmez oyüzden eğer cinsiyetler kız erkek olursa emzircez allah nasip ederse eltim şuan 9 haftalık

Günaydınnnn..

fatmacm bi tek sen varsın erkencilerrdenn( umarım adını yanlış söylememişimdir-zizag:26:)

Napıyosunnn bakalım bat günün bugün heyecan var mı?

Günaydınnnn..

fatmacm bi tek sen varsın erkencilerrdenn( umarım adını yanlış söylememişimdir-zizag:26:)

Napıyosunnn bakalım bat günün bugün heyecan var mı?

günaydın kuzum evet fatma ismim :)
evet çok heyecanlıyım sabah ateşimi ölçtüm bi düşme olmamış

heyecan ve kaygı var zırt pırt tuvaletteyim bilmiyorum neler olacak:18::18::18:

günaydın kuzum evet fatma ismim :)
evet çok heyecanlıyım sabah ateşimi ölçtüm bi düşme olmamış

heyecan ve kaygı var zırt pırt tuvaletteyim bilmiyorum neler olacak:18::18::18:

ayyy canım inşallah hiç düşmez o ateşinnn. Bende heyecandan ölücem yaaa uyku uyuyamadım sabahı zor ettim şimdi saat 9 u bekliyorum hemen gitcem sağlık ocağına kan vercem

nasılsınız kızlar. ayyy sabah tırstım valla aynı regl belirtilerini yaşadım. mide bulantısı, karın ve kasık ağrısı. hani bi de genital bölgede bi yoğunluk ağırlık olur ya işte öle. galiba ben erken regl olucam hayırlısı bakalım.
sizlerr nasılsınızzz.

günaydun tubişcim peki erken mi yumurtlamıştın ki

Belki de olmazsın canımmm hiç belli olmazzz

konuya direk dalmak gibi olacakta süt kardeş yapmanız için eşlerinizinde onayı olması gerektiğini biliynuz değil mi :44::44::44:

ayyy canım inşallah hiç düşmez o ateşinnn. Bende heyecandan ölücem yaaa uyku uyuyamadım sabahı zor ettim şimdi saat 9 u bekliyorum hemen gitcem sağlık ocağına kan vercem

ayyy didmcim ben de heyecan yaptım sizle birlikte. hadi inşallah tatlım bhcg yüksek yüksek çıkar
haber ver bize hemen sonuç + de olsa - de olsa biz burda seninleyiz

günaydun tubişcim peki erken mi yumurtlamıştın ki

29 aralık cumartesi günü kasığımda yumurtlama sancısını hissettim. o gün ve sonraki günler gün aşırı çalıştık kocişle. dün son çalışmayı da yaptık sööölemesi ayıppp
5 ocak cumartesiden beri de kasığımda ve karnımda ağrı hassasiyet hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…