- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.921
Biz yapmayın diye çok tembihledik ama yaptılar. Süt kardeşlik iyi birşey değil bence. Bu yüzden dayyım 20 yıldır Türkiyeye gelmiyor. Amca kızıyla aşıktılar. Tam evlenecekleri sırada süt kardeş olduklarını öğrendiler. Dayım çok üzüldü. Arabistana gitti ve 20 yıldır hiç gelmedi. Evlenmedi de. Annesinin cenazesine bile gelmedi.
Günaydınnnn..
fatmacm bi tek sen varsın erkencilerrdenn( umarım adını yanlış söylememişimdir-zizag:26:)
Napıyosunnn bakalım bat günün bugün heyecan var mı?
günaydın kuzum evet fatma ismim :)
evet çok heyecanlıyım sabah ateşimi ölçtüm bi düşme olmamış
heyecan ve kaygı var zırt pırt tuvaletteyim bilmiyorum neler olacak:18::18::18:
ayyy canım inşallah hiç düşmez o ateşinnn. Bende heyecandan ölücem yaaa uyku uyuyamadım sabahı zor ettim şimdi saat 9 u bekliyorum hemen gitcem sağlık ocağına kan vercem
sen 2. testi yaptın mı kuzucummm
yaptım canım çokk belli olmamakla beraber dünkünden belirgin bi çizgi vardı.
nasılsınız kızlar. ayyy sabah tırstım valla aynı regl belirtilerini yaşadım. mide bulantısı, karın ve kasık ağrısı. hani bi de genital bölgede bi yoğunluk ağırlık olur ya işte öle. galiba ben erken regl olucam hayırlısı bakalım.
sizlerr nasılsınızzz.
nasılsınız kızlar. ayyy sabah tırstım valla aynı regl belirtilerini yaşadım. mide bulantısı, karın ve kasık ağrısı. hani bi de genital bölgede bi yoğunluk ağırlık olur ya işte öle. galiba ben erken regl olucam hayırlısı bakalım.
sizlerr nasılsınızzz.
canım inşallah gelmez batasıcagünaydın kuzular benim büyük günüm geldi çattı dua edin bana lütfennnn
valla bizde(benim tarafımda) amca kızını bırak babanın amca kızına bile aşık olmazsın akraba ile evlenilmez o yüzden çok rahat söyledim süt kardeş olsun diye
bide biz eltimle öyle yapmayı düşünüyoruz kuzenler birbirinden kaçmasın raht rahat birbirleri ile kalabilsinler eşimin tarafı biraz daha muhafazakardır kuzende olsa asla el verilmez oyüzden eğer cinsiyetler kız erkek olursa emzircez allah nasip ederse eltim şuan 9 haftalık
ayyy canım inşallah hiç düşmez o ateşinnn. Bende heyecandan ölücem yaaa uyku uyuyamadım sabahı zor ettim şimdi saat 9 u bekliyorum hemen gitcem sağlık ocağına kan vercem
günaydın gacılar.................
konuya direk dalmak gibi olacakta süt kardeş yapmanız için eşlerinizinde onayı olması gerektiğini biliynuz değil mi :44::44::44:
günaydun tubişcim peki erken mi yumurtlamıştın ki
kızlar burdaki internette sıkıntı var düşüp duruyorum sürekli.
Canım inşallah gelmez batasıcaVe bebişin seninledir tatlım. Bugün tüm içten dualarım senle.
Belki de olmazsın canımmm hiç belli olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?