Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Eki Görüntüle 598934
Olmadı. Kızlarımı gösterecektim size teyzeleri...Ama bu karikatüre sesli gülmüştüm.

çok iyimiş....

senin profil fotondaki kızına bayıldım ben zaten,,, nasıl güzel cin bakışları var,,,
çok saf tertemiz dupduru bir güzelliği var.

Allah şansını bahtını açık etsin,, hep iyilerle karşılaştırsın..

Büyük kız benimle, küçük kız babasıyla görünüyor. Bebekler iki kızkardeşimin. Bir hafta arayla doğurdular:)

Son düzenleme:

Maşallah büyük de kocamn abla olmuş artık,, sana çok benziyor,,, küçüğü de babaya çok benzettim,,
Allah birlikteliğinizi mutluluğunuzu hiç bozmasın... uzun sağlıklı mutlu bir hayatınız olsun beşinizin hepberaber (+1 de yeni gelen var)

Megabayt büyük olduğu için istediğim fotoğrafları yükleyemedim sanırım. Teşekkür yardımınız için canımlarım.

Canım benim inşallah hepimizim yuvası huzurlu ve sağlıklı olsun. Rabbim bizi ve sevdiklerimizi korusun. Senin ilk bebeğin mi olacak bilmiyorum ama Allahım senin ve diğer arkadaşlarımın yuvasını istedikelri kadar hayırlı ve sağlıklı evlatla doldursun. +gelen var dedin:))Bana ücretsiz bakıyorsun di mi ortak:))) Benim hiç umudum yok bu ay için. Ama inşallah hep beraber o kutlu yükü yüklenelim bu ay. Tabi Rabbim önce daha anne olmamış kardeşlerimize versin. Sonra bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…