- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.901
şuan fena deprem oluyo sallanıyoruz
20 sANİYE KADAR SALLADI KIZLAR 5.8 SAROZ MERKEZÜSSÜ
RABBİM KORUSUN CÜMLEMİZİ KİMSEYE BİRŞEY OLMAMIŞTIR UMARIM BEN İSTANBUL B.DÜZÜNDEYİM BÜYÜK Bİ İŞ MERKEZİNİN EN ÜST KATINDAYIM BEŞİK GİBİ SALLANDIK TABLOLAR FLN DA DEVRİLDİ ŞÜKÜR ÇEVREDE TANIDIK TANIMADIK KİMSEDE BİRŞEY YOK
kızlar gecmiş olsun allah daha büyük depremlerden korusun:18::18::18:
20 sANİYE KADAR SALLADI KIZLAR 5.8 SAROZ MERKEZÜSSÜ
RABBİM KORUSUN CÜMLEMİZİ KİMSEYE BİRŞEY OLMAMIŞTIR UMARIM BEN İSTANBUL B.DÜZÜNDEYİM BÜYÜK Bİ İŞ MERKEZİNİN EN ÜST KATINDAYIM BEŞİK GİBİ SALLANDIK TABLOLAR FLN DA DEVRİLDİ ŞÜKÜR ÇEVREDE TANIDIK TANIMADIK KİMSEDE BİRŞEY YOK
gerçekten mi az önce annemle konuşuyordum ufak bir sallantı hissettim başım dönüyor sandım meğerse depremmiş Allahım sen yardım etttt
geçmiş olsun şeker.
kızlarrr ben çıkıyorum netten
hepinize şimdiden iyi akşamlar.
kendinize iyi bakın, dikkat edin
Geçmiş olsun canım bend şimdi gördüm haberlerde... Ben burda bişey hissetmedim hissedenlere çok geçmiş olsunn..
AMİNNN KUZUMMM GEÇTİ GİTTİ ŞÜKÜR RABBİM BETERİNDEN SAKINSINNN
TEŞEKKÜREDERİM ŞEKERCİMM
AMİNN CANIMMM TEŞEKKÜREDERİM BİTANEMMM SEN NASIL OLDUN?
CANIM GÖRÜŞÜRÜZ SENDE KENDİE DİKKAT ETTT
SAOL BİTANEMMM
kızlar cümleten geçmiş olsun canakkale istanbul izmir her yer sallanmış hasar yok kimsede izmirde cok az hissedilmiş sanırım ben hiç hissetmedim bile Allah beterinden saklasınege denizinde olmuş 6,4 internette yazdı. istanbul da hissetmiş.
ayyy ailem izmirde benimmm.
cebi mi de evde unutmuşum arayamıyorum.
bence sende var bişeyler canımmm ümitliyim senin adına
bak bi de mide bulantıları filan bu da kanıtı
Bizimkilerde öyle kışları gelmeyi düşünüyolar ama kaynanamın kaynanası olduğu için bırakıp gelemiyolar. Aslında severim iyi de anlaşırım ama aynı evin içinde uzun süre ne bilyim sıkıcı olur heralde.
benim kv. bu konularda ımmm nasıl denir bilemedim. Bizi sarılrken görse bazen hadi sonra oynaşın filan der bazen de biz uzak durduğumzda başka şeyler söylerrr
Amin canım, cümlemizin inşallah. Kardeşlerim aynı ay hapı bırakıp o ay ikisi de hamile kaldı. Demelerine göre aralarında 1 gün varmış. Biribirlerini arayıp ben yapıyorum sen de yap demişler:)))) Zaten adetleri de aynı günlerde oldu. Kardeşlerimin arasında bir yaş var ve ikisi de mucizevi bir şekilde 3 ocak doğumlu:)) Aynı sınıfta okudular liseye kadar. Şimdi de aynı mahallede oturuyorlar sıpalar:))) Kader denen şey ne ilginç...
hayırlı olsun cnm umarım bebegin seninledirbirgün daha bitti benim için gebelik sonucumu öğrenmeye 2 günn kaldı umarım pozitifdir :)
çocukları süt kardeş yapsınler bence
Biz yapmayın diye çok tembihledik ama yaptılar. Süt kardeşlik iyi birşey değil bence. Bu yüzden dayyım 20 yıldır Türkiyeye gelmiyor. Amca kızıyla aşıktılar. Tam evlenecekleri sırada süt kardeş olduklarını öğrendiler. Dayım çok üzüldü. Arabistana gitti ve 20 yıldır hiç gelmedi. Evlenmedi de. Annesinin cenazesine bile gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?