- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.941
Biz yapmayın diye çok tembihledik ama yaptılar. Süt kardeşlik iyi birşey değil bence. Bu yüzden dayyım 20 yıldır Türkiyeye gelmiyor. Amca kızıyla aşıktılar. Tam evlenecekleri sırada süt kardeş olduklarını öğrendiler. Dayım çok üzüldü. Arabistana gitti ve 20 yıldır hiç gelmedi. Evlenmedi de. Annesinin cenazesine bile gelmedi.
Günaydınnnn..
fatmacm bi tek sen varsın erkencilerrdenn( umarım adını yanlış söylememişimdir-zizag:26:)
Napıyosunnn bakalım bat günün bugün heyecan var mı?
günaydın kuzular benim büyük günüm geldi çattı dua edin bana lütfennnn
ayyy canım inşallah hiç düşmez o ateşinnn. Bende heyecandan ölücem yaaa uyku uyuyamadım sabahı zor ettim şimdi saat 9 u bekliyorum hemen gitcem sağlık ocağına kan vercem
yaptım canım çokk belli olmamakla beraber dünkünden belirgin bi çizgi vardı.
nasılsınız kızlar. ayyy sabah tırstım valla aynı regl belirtilerini yaşadım. mide bulantısı, karın ve kasık ağrısı. hani bi de genital bölgede bi yoğunluk ağırlık olur ya işte öle. galiba ben erken regl olucam hayırlısı bakalım.
sizlerr nasılsınızzz.
Günaydın gacılar.................
29 aralık cumartesi günü kasığımda yumurtlama sancısını hissettim. O gün ve sonraki günler gün aşırı çalıştık kocişle. Dün son çalışmayı da yaptık sööölemesi ayıppp
5 ocak cumartesiden beri de kasığımda ve karnımda ağrı hassasiyet hissediyorum.
günaydın bebekimmm yelizzzzzzzzz bana o kulabiyelerden yapppp
sen iste balım yapmaz mıyım ben
çok aşıkmış demekki dayıbiz de ve çevremde olmaz böyle şeyler ama yadırgamıyorum sahit olduğum ailelerde var yazık gencecik insanı hayattan soğuttular belkide
günaydın didemcimmmmmmmm
günydın fatmammmm hadi gazan mubarek olsun batmaz batın bugun bana öyle geliyo
oleyy oleyyy oleyyyyy
kuzum stres yapma belki gelmez bende 3 ocakta ağlanıyodum gelcek die hatırlarsan hala gelen giden yok iyi düşün ve dedğin genital bölge ağırlık yoğunluğu yok bende alt karnımda var yoğunluk genital bölgem kuş gibi hafif sanki
günaydınnnnn iremioommmmmmm
oyyysssssss yirim la seniii
sabah sabah canım tatı istiyo benimmm
günaydın kuzum şmdi geldim tuvaletten bi sorun yok ama gerildim resmen yaaaaa
günaydın kuzum şmdi geldim tuvaletten bi sorun yok ama gerildim resmen yaaaaa
bende seni yirim yirim tatlı mı yoksaaayyyy inşallah inşallah
fatmacım inşallah gelmez kırmızılar yaa
gerilme bebeğim relax ol hayırlısıyla gelmez o bugunnn napıyoruzzz güzel düşünüyoruzzz
ayy inşallah inşallahhhhhh
günaydın iremimm nasılsın
günaydın bebekimmm yelizzzzzzzzz bana o kulabiyelerden yapppp
evet bugün benim günüm değilki cuma aslında değilmi
iyidir canım seni sormalı
günaydın canımmmm nasılsın bakalım , ya bu yelizi görünce tok karnım gurulduyo resmen
iyidir canım seni sormalı
Günaydın canımmmm nasılsın bakalım , ya bu yelizi görünce tok karnım gurulduyo resmen
evet evet evetttt
Ben bugunler hiç doymuorum saha kahvaltı yapmadan canı pasta istermi insanın bide koydu yelizim kulaaabiyeleriii oofff sıcak çay yanına
çok uykuluyum kafamı koysam uyucam şimdi
sabah çok açtım ama şimdi midem çok bulanıyorrrrrr
kocam bana yemek yedirmedi gece yatarken çok mutsuzdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?