- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.181
kızım ilk hamileliğini unut kaç kere diycem benimde öyleydi 5 gün geciktim mikroskopla anca görürdün ikinci çizgiyi, fakat sağlıksız olduğu için öyle , normalde battan önce bile çıkar kuzum yeter ki sağlıklı olsun ..................
selam kızlar nasılsınız ..
her yerde kar var, ama benim kalbim bebistee
bikaç gündür tam olarak giremedim, ne var ne yok, var mı güzel haberler
uuyyyy bende onun dötüne kurbn oluyumm
kız nie bu kadar sasırdınnn
kızım ilk hamileliğini unut kaç kere diycem benimde öyleydi 5 gün geciktim mikroskopla anca görürdün ikinci çizgiyi, fakat sağlıksız olduğu için öyle , normalde battan önce bile çıkar kuzum yeter ki sağlıklı olsun ..................
7 ocaktı bat günüm.
Tabiki canım hepinize dua edicem..
irem yaaa şimdi sen öyle diyince ben korktumm benim bebiş de mi sağlıksız ki 2 gün geçti silik çizgi çıkmıştı
selam kızlar nasılsınız ..
Her yerde kar var, ama benim kalbim bebistee
Bikaç gündür tam olarak giremedim, ne var ne yok, var mı güzel haberler
kızlar şimdi anlamadığım şuu fatma mı aradı seni yoksa gerçekten öyle yer var mı?
kızlar şimdi anlamadığım şuu fatma mı aradı seni yoksa gerçekten öyle yer var mı?
adet tarihinden önce belli oluyormu canım gebelikk??:26:
fatma aramadı beni bebeğimmm öyle bi numara aradı sağlık bakanlığının obezite ile ilgili bi birimiymiş işte bedne espri olsun die dedim hanginiz arattınız dieee minnoşummmm
yok kız ben şişko dedimya ona ondan dedim öyle yoksa aramadım yani
heeee tamam canım benim jeton biraz köşeli de bende sandım sen şaka yapıyorsun bize
ayy kızlar ben bugün iyi değilim
canım bazen belli olabiliyor rabbim sağlıklı versin inşallah
amin canımm.. ben adet tarihine yakın bi zamanda bi test alayım o zaman belkı cıkarr
bende seni ya la
amin canımm.. ben adet tarihine yakın bi zamanda bi test alayım o zaman belkı cıkarr
nasip bebeğim göreceğiz işte bekliyorum mal mal
kuzucum sen stres yapma kendini benim 1 hafta geçtiğinde değerim 67 idi senin 2 gune göre değerin çok güzel geç döllenme olabilir benim ki için öyle demişti dr sen stres yapma rabbim sağlıcakla versin bebeişiniii biz ihtimaller üzerine konuşuıyoruz didoşummm
hoşgeldin umudum
hoşgeldin umutcm biz iyiyiz çok sşükür umarım sende iyisindir
ayy kızlar ben bugün iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?