Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yaaaaa kutluyoruz zatennnn

hem belki haftaya benimkini kutlarız

ağzın bal yiye bebemmmmmmmmmmm inşallah inşallah inşallah........................

[ımg]http://4.bp.blogspot.com/-q59lajx8idg/ty2r0olf9fı/aaaaaaaadu4/ovrkzqzbj94/s1600/baklava+nas%c4%b1l+yap%c4%b1l%c4%b1r.jpg[/ımg]

fulya yemezse onun payınıda bana verin bayılırım baklavaya
amin

Kızzz okuldan beri lakabım yellozdur ve ben hiç sevmiyorum bare burda bunu kullanmayın yaww

Inşallah kuzum

kızım ismine yakışıyo yelloz nöreyim Temam temam demem bi daha

[video=youtube;47RJ0ZA_tYY]http://www.youtube.com/watch?v=47RJ0ZA_tYY[/video]

aaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılda oyniyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılayyyruummm bayıllaaaayyyruummmmmmmmmmm

yelizimmm ı love youuuuu

tesekkur ederım canımm hosbuldumm yalnız bır sorun var yazdıgım mesajı gonderırken uyarı alıyorum yazdıgınız mesaj cok kısa en az 15 karaktere yukseltın dıyee nden bole oldu kııı:26:

bebeğim valla ilkindeki gibi bişeyler hissediyorum ama bakalım belkide çok istediğim için bana öyle geliyodur bilemiyorum sabırla bekliyorummm

ye bebemm benim payımıda afiyet bal şeker olsunnnnn

bebeğim valla ilkindeki gibi bişeyler hissediyorum ama bakalım belkide çok istediğim için bana öyle geliyodur bilemiyorum sabırla bekliyorummm

ye bebemm benim payımıda afiyet bal şeker olsunnnnn

inşallah böyle olursun fulyammm

aynen bebekim bende her geçtiğimiz yemek yenen yerin önünden bunu yiyelim bunu yiyelim diyip duruyorum

o zaman nihahahahahaah

bende seni bebemmmm

tesekkur ederım canımm hosbuldumm yalnız bır sorun var yazdıgım mesajı gonderırken uyarı alıyorum yazdıgınız mesaj cok kısa en az 15 karaktere yukseltın dıyee nden bole oldu kııı:26:

canım bende diyo arada zannedersem alıntı yaptığımız şeylerin arasına yazıyoruz bazen farkında olmadan en azından benim bir kaç kez öyle oldu alta veya üstüne yazınca sorun kalmıyor

eeeee yani fulya yaptınız olduuuu enişteye koptum ama

Ye bebemm benim payımıda afiyet bal şeker olsunnnnn

kızım daha ne kadar bekliycen sen, oğlan içerde az kaldı pipisini sallıyacak ha Gitsene doktora haydeee ................

kızım daha ne kadar bekliycen sen, oğlan içerde az kaldı pipisini sallıyacak ha Gitsene doktora haydeee ................

ahahahahaha allah seni ne etsin amiii millet bana bakıyoo yirim onun pipisini

yawrum ya cuma bakıcaz işte olmayabilir ben kendimi yoka alıştırdım ondan rahatım akşamları koca gaz veriyo işte

zaten varsada ilki gibi anca adetim 1 haftayı geçmeden çıkmaz bekliyom öle takılıyorm kendi halimde

canım bir tane düşük yşadım ben mart ayın da 23 yaşındayım ben
canım benımmm bılmıyordumm ozur dılerımmm allah daha buyuk acılar yasatmasınn vardır bır sebebı hıcbırsey sebepsız degıldır.. daha yasın genccc saglıklı bebısler versın rabbımmm mutlu haberlerımızı burada paylasalımmm ınsallahh

vay bu benim başıma gelennn

az önce tlfnum çaldı 0553 406 01 61

bende açtım

sağlıkbakanlığı obezite ve fazla kilolar ile ilgili yardım hattı die operatör konuşuyo anlatıyo bişiler

leeeyyynnn söyleyin gırtlağım dursun die hangini arattıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…