- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.161
canım benımmm bılmıyordumm ozur dılerımmmallah daha buyuk acılar yasatmasınn vardır bır sebebı hıcbırsey sebepsız degıldır.. daha yasın genccc saglıklı bebısler versın rabbımmm mutlu haberlerımızı burada paylasalımmm ınsallahh
vay bu benim başıma gelennn
az önce tlfnum çaldı 0553 406 01 61
bende açtım
sağlıkbakanlığı obezite ve fazla kilolar ile ilgili yardım hattı die operatör konuşuyo anlatıyo bişiler
leeeyyynnn söyleyin gırtlağım dursun die hangini arattıııı
vay bu benim başıma gelennn
az önce tlfnum çaldı 0553 406 01 61
bende açtım
sağlıkbakanlığı obezite ve fazla kilolar ile ilgili yardım hattı die operatör konuşuyo anlatıyo bişiler
leeeyyynnn söyleyin gırtlağım dursun die hangini arattıııı
kızlar ben tekrar geldimmm.. halaylarınız oyunlarınız tatlılarınız için teşekkür ederim...
Doktor bebeğin daha bir kaç günlük dedi (haftalık filan değil). Haftaya cuma tekrar gel bakalım keseyi görmee çalışalım dedi...
DArısı sizlere olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekildeee
aminnnn didoşummmmmm rabbim sağlıcakla tamamına erdirsinnn yirim o minnakı ben yirimmmmkızlar ben tekrar geldimmm.. halaylarınız oyunlarınız tatlılarınız için teşekkür ederim...
Doktor bebeğin daha bir kaç günlük dedi (haftalık filan değil). Haftaya cuma tekrar gel bakalım keseyi görmee çalışalım dedi...
Umut'dan haberi olan var mı kızlar.
Roseis çalışmalara başladın mı tekrardan canım. Hem iş hem kızlar bugün beynim patladı. İşyerine çocuk getirmek kadar budalaca birşey yok. Allahtan şehir dışında müstakil bir birimiz ve ofis yalnızca bana ait. Yoksa azarı yemiştim herhalde:) Evde yemek beğenmezler dışarı çıkınca sade boğaz kesilirler. Sabahtan beri kardan kadının yanına servis yapıyorum.
heee valla bak numarsınıda yazdım işte
tabiki bennnnn
kızlar ben tekrar geldimmm.. halaylarınız oyunlarınız tatlılarınız için teşekkür ederim...
alçak köfte seniiii bebeğim aç mı kalsın
ahahahahaha allah seni ne etsin amiii millet bana bakıyoo yirim onun pipisini
Yawrum ya cuma bakıcaz işte olmayabilir ben kendimi yoka alıştırdım ondan rahatım akşamları koca gaz veriyo işte
Zaten varsada ilki gibi anca adetim 1 haftayı geçmeden çıkmaz bekliyom öle takılıyorm kendi halimde
sağlıklı beslenelimmmm diyorummmmm tatlı yiyerek sağlıklı olalımmmm
bebeğine kurban olayımmmmmm
Gözün aydın tekrar canım. Bugün müydü senin adet günün.
amin kuzum dua başlayacaksın dimi bizim için yerim ben o susamıııı
kızım ilk hamileliğini unut kaç kere diycem benimde öyleydi 5 gün geciktim mikroskopla anca görürdün ikinci çizgiyi, fakat sağlıksız olduğu için öyle , normalde battan önce bile çıkar kuzum yeter ki sağlıklı olsun ..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?