Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar ben tekrar geldimmm.. halaylarınız oyunlarınız tatlılarınız için teşekkür ederim...

Doktor bebeğin daha bir kaç günlük dedi (haftalık filan değil). Haftaya cuma tekrar gel bakalım keseyi görmee çalışalım dedi...

DArısı sizlere olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekildeee

[video=youtube;UaG_tInBHiY]http://www.youtube.com/watch?v=UaG_tInBHiY[/video]

:6 4::118::118::118::118::118::118::118::118::118::11 8::118:

ayy canım ne özürü olur mu öyle şeyy ayrıca duaların içinde aminnn

kızzz gerçekten mii

Umut'dan haberi olan var mı kızlar.

Roseis çalışmalara başladın mı tekrardan canım. Hem iş hem kızlar bugün beynim patladı. İşyerine çocuk getirmek kadar budalaca birşey yok. Allahtan şehir dışında müstakil bir birimiz ve ofis yalnızca bana ait. Yoksa azarı yemiştim herhalde:) Evde yemek beğenmezler dışarı çıkınca sade boğaz kesilirler. Sabahtan beri kardan kadının yanına servis yapıyorum.

tabiki bennnnn

amin kuzum sanada Rabbim hayıırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn

aminnnn didoşummmmmm rabbim sağlıcakla tamamına erdirsinnn yirim o minnakı ben yirimmmm

ana olmak zor zannaaattt şekerimmm

Gözün aydın tekrar canım. Bugün müydü senin adet günün.

amin kuzum dua başlayacaksın dimi bizim için yerim ben o susamıııı

kızım ilk hamileliğini unut kaç kere diycem benimde öyleydi 5 gün geciktim mikroskopla anca görürdün ikinci çizgiyi, fakat sağlıksız olduğu için öyle , normalde battan önce bile çıkar kuzum yeter ki sağlıklı olsun ..................

selam kızlar nasılsınız ..
her yerde kar var, ama benim kalbim bebistee
bikaç gündür tam olarak giremedim, ne var ne yok, var mı güzel haberler

Gözün aydın tekrar canım. Bugün müydü senin adet günün.

7 ocaktı bat günüm.

amin kuzum dua başlayacaksın dimi bizim için yerim ben o susamıııı

Tabiki canım hepinize dua edicem..

irem yaaa şimdi sen öyle diyince ben korktumm benim bebiş de mi sağlıksız ki 2 gün geçti silik çizgi çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…