Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım tebrik ederim. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
belirtilerin nelerdi canım..

teşekkürler kızlar hepinize.

Valla canım önce 2 kere kahverengi sanki ishal olursun da iç çamaşırın kirlenir ya öyle leke geldi az az. sonra zaten bel ağrılarım ve kasıklarımdaki ağrılar. bunlardı belirtileri bende

2 kere derken 1gun bile surmedi o zaman. benim simdi adet tarime 4 gun var kahve rengi akintim var. renk koyulugu ve miktari artiyo. o yuzden sormustum canim

pazartesiden sonra yaparsın testi,,
bat tarihi yaklaştıkça stres sahibi oluyoruz resmen hepimiz...

ay canım hem ne stres. dün akşam kafam dağılsın diye muhteşem yüzyılı seyredeyim dedim ki nomalde çok severim. ay nerden seyrettim moralmen çöktüö iyice.
küçük şehzade çiçek hastalığından öldü. tabutunun başında annesi ağlar ben ekran başında ağlarım. eşim diyo ki ne oluyo sana...
sonra bi de cariyeye kürtaj yapmasınlar mııı. hıh dedim tam oldu şimdi.
kapattım sora zaten...

Öğleden önce bir test yaptım bozuk geldi bana ama yine de gölge çizgiyi gördüm. Ona güvenmeyip yarım saat sonra tekrar yaptım, ondada aynı gölge çizgi. Sanki akşamki gölgeden biraz daha belirgin gibi. Hepsi de 10 dakika içinde çıktı. Çok çok silik ama, gölge işte. Kasıklarım ağrıyor şu an ve göbeğimin altı. Yarın adet günüm. Bende son durum bu kızlar....

canım inşallah kırmızılar gelmez ve o ağrılarında
bebişinin sana tutunma ağrılarıdır

evt ya çalışırken bu kadar stres olmuyruz :18::18::18:

çalışması zevkli tabiiii

ben o diziyi izlemedim hiç ama tam bölümüne denk gelmişsin sen de
ya nooolcak bizim bu ağlaklığımız ben anlamadım.... yaşlanınca göz pınarlaırmız kuruyacak ağlayamayacağız heralde...

ayyy hadi inşallah canımmmm yaaaaaa hamişsin :)
haftasonu kan testi yaptır

umarım kırmızılar gelmez canım. ama ilk 5 dk. önemli testlerde. yarın veya öbürgün adet olmazsan kan testi yaptır bence canım en kesin çözüm

test markasını yazdım bi kenara şeker ama adet günüm geçmeden test yapmam herhalde erkenden. bu gidişle zaten pek gerek kalmayacak benim için galiba

hemen niye pes ediyosun,yapma böyle..aklınızda bulunsun diye yazdım bnde yapamam günüm geçmeden! ama sonrasında güvenilir bir test diye duydum kullanan arkadaşlarımdan.

5 haftalık gebeyim ve bi kaç gündür nezlem başladı ama bugün baya kötüyüm napmam gerek ilaçta alamıyorum bitki çayı içmeyede çekiniyorum, yatma dinlenme fırsatımda olmuyo napmamı önerirsiniz? fikri olan varmı

inşallah hayırlı,mutlu haberler verirsin :)

canım öncelikle geçmiş olsun.. allahım sana bebeğine sağlık versin..
nezleysen ateş falan yoktur sanırım,önemli olan üst solunum yollarını temizlemen onun içinde burnuna tuzlu su çekebilirsin ve yine tuzlu suyla gargara yapabilirisin..onun dışında da bol bol c vitamini yükle kendine,mandalina,portakal..sıcak şeyler iç..bal-pekmez ye,beslenmene dikkat et ve mümkün değil diyorsun ama dinlen bol bol..tekrar geçmiş olsun :)

Herkese teşekkürler kızlar. Ben hala temkinliyim tabi. Kızlarımdan başka kimseye söylemedim, kalp atışı duyana kadar da söylemem sanırım. Bir sizle paylaşıyorum. Sevinemiyorum bile. Testlerin üzerinde yarım saatten sonrası dikkate alınmaz diyor. Ne biliyim işte öyle. Sabahtan beri bir poğaça yedim, iki sigarayı zor içtim. Canım birşey istemiyor sanırım psikolojim de sarsıntıDA. Şimdi sigarayı nasıl bırakacağım diye düşünüyorum kara kara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…