- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.481
kızlar bugun günüm geçeli 1 hafta oluyor aynı günümdeki gibi sıkıtılı hafif ağrılı ve miğde bulantılıyım hala gelen giden yok akıntım var o kadar allah hayır etsin yarın sabah evdeki hassas testi yapmayı düşünüyorum (zahmet olucak artık yap diceksiniz ama dr gitseydim bile oda bekletecekti die düşünüyorum haftasonu gidicem inşallahh gelen giden olmazsa)
Heyecanın burdan bile hissediliyor be kuzum. Hayırlı olacak inşallah.
çok heyecanlıyım ya gelin kaynatalım kafam dağılsınnnnn
sudem ya inş hayırlı olr bebeğim gelirrr biilmiyoum ne olacak heyecandan masamda oturamıyorum
ha haaa delii
Kimden nerden başlayalım kaynatmaya.
Ben bi yandan da şu kahverengi akıntıyı araştırıyorum
canım öncelikle geçmiş olsun.. allahım sana bebeğine sağlık versin..
nezleysen ateş falan yoktur sanırım,önemli olan üst solunum yollarını temizlemen onun içinde burnuna tuzlu su çekebilirsin ve yine tuzlu suyla gargara yapabilirisin..onun dışında da bol bol c vitamini yükle kendine,mandalina,portakal..sıcak şeyler iç..bal-pekmez ye,beslenmene dikkat et ve mümkün değil diyorsun ama dinlen bol bol..tekrar geçmiş olsun :)
allahın izniyle sende hamişsin tatlım
amin kuzum sen öyle mi hissediyorsun canım :)
5 haftalık gebeyim ve bi kaç gündür nezlem başladı ama bugün baya kötüyüm napmam gerek ilaçta alamıyorum bitki çayı içmeyede çekiniyorum, yatma dinlenme fırsatımda olmuyo napmamı önerirsiniz? fikri olan varmı
evet zaten o yüzden hiç bişey içemiyorum zaten ıhlamuruda sevmemde şöyle tarçınlı papatyalı elma kabuklu limon dilimli karanfilli bi çay içiyodum nezle olunca ama onada cesaret edemiyorum
sudem ya inş hayırlı olr bebeğim gelirrr biilmiyoum ne olacak heyecandan masamda oturamıyorum
ah canım anlıyorum seni. şu tuvalete gidip kontrol etmeyi kes öncelikle canım. Zaten gelirse hissedeceksin. Böyle yaparak kendini daha çok strese sokuyorsun.
Boş ver şimdi bunları, anlat bakalım kocişinle nasıl tanıştın? Hikayeni anlat bakalım. Son diğerlerimiz anlatsın. Böylece vakit de geçer, kafamız da dağılır.
ah canım anlıyorum seni. şu tuvalete gidip kontrol etmeyi kes öncelikle canım. Zaten gelirse hissedeceksin. Böyle yaparak kendini daha çok strese sokuyorsun.
Boş ver şimdi bunları, anlat bakalım kocişinle nasıl tanıştın? Hikayeni anlat bakalım. Son diğerlerimiz anlatsın. Böylece vakit de geçer, kafamız da dağılır.
Teşekkür ederim desirder, tuzlu suda zaten kötü olan midemi dahada bulandırır diye düşünüyorum ama deniycem yinedecevap verdiğin için çok çok teşekkürler sende gebeysen sağlıkla kucağına inşallah, değilsende istiyorsan allah sana eli ayağı düzgün ay parçası gibi bir evlat versin tez zamanda
kızlar anti de yok. canım nasıl şimdi merak ettim.
Öğleden önce bir test yaptım bozuk geldi bana ama yine de gölge çizgiyi gördüm. Ona güvenmeyip yarım saat sonra tekrar yaptım, ondada aynı gölge çizgi. Sanki akşamki gölgeden biraz daha belirgin gibi. Hepsi de 10 dakika içinde çıktı. Çok çok silik ama, gölge işte. Kasıklarım ağrıyor şu an ve göbeğimin altı. Yarın adet günüm. Bende son durum bu kızlar....
anam sen hala test yapmadınmı kız hamişsin haberin yok yapsana annem belkide kendine dikkat etmeni söylüycek doktor hadi ya beklemene gerk yok daha ben heycan yaptım burda
valla tanışmamız zor olmadı aynı kurumda aynı müdürlükte çalışıyoruz 4 senedir
ilk senemde ben çok utangaçtım tanıdıklarım haricinde kimse ile iletişime geçmezdim aynı okuldan mezun (yüksek lisanstan) bi arkadaşımdan bi yabancı dizinin bölümlerini istemiştim dedi ki o işe akif bakıyor dedi bende kurum mailinden mail attım akif bey şöyle böyle filan diye sonra baktık gmailden konuşmaya başladık
ilk buluşmamız gs-bjk maçıydı ama hala arkadaştık sonra bi kaç buluşmadan sonra ben dayanamadım öptüm adamı yeter artık dedim hem istiyoruz hem çekiniyoruz sonra 2.5 sene bekledim evlilik için askere 5 ay gitmek için aöfden okulunu bitirdi sonra askere gitti sonra hazirandada evlendik çok şükürrrr 6 aydan beri
kuzum anti kendini toplamak için girmiyor sanırsam bende bugun fena yoğunum anca okuyorum şimdi heran çıkabilirimmm ballı lokmam
canımmm geliyo ailenin son üyesi allahın izniyle ne mutluuu
Sen sakin ol kuzummm yiğenime dikkat ett az kaldı bende yapacağım test sabah ak koyun kara koyun inşallah yüreğine doğandır canım benimmmm
Seni gidi senii hem çekingen hem dayanamıyo adamı öpüyooo ahahahahah çok güldüm buna yaaa yerim seni ben fatmaammmmm o masum aşkınız bebişle taçlandı inşallahhh
ayy napiyim buluş buluş adam hala açılmadı bende tuttum öptümmmm ohh
ayrıca abla gibisin ya çok iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?