Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

interneti yakaladım hemen yanınıza geldim kızlar. ama her an düşebilirim
sedecim peçeteye silindiğimde koyu sarı olan akıntımın açık kahverengine dönüştüğünü gördüm. ama günlük pedime bi şey bulaşmıyo.
kürtajdan önceki adetlerimde adetten 3 gün önce kahve telvesi gi lekelemem olurdu. kürtajdan sonra ise direk kanamam başlıyodu. 4 aydır hiç böyle olmamaıştım

ay adı neydi hatırlamadım ki 1 liraya aldım dün eczanaden hiç bi çizgi yoktu eşim almış gözünün içine sokuyodu var mı silik bişi diye şimdi ben hangi marka ile bakıyım

kızlar fortel diye bir test var,çok hassas.şüpheli ilişkiden 7-10 gün sonra bile doğru cevabı verebiliyor.Fiyatı diğerlerine göre yüksek ama adet geçmesini beklemeye bile gerek kalmıyor.netten bi araştırın isterseniz..

kızlar eşim doktora gitti ama en fazla 4 ilişkisiz günden sonraymış ben o kısmı yanlış anlamışım , en az sandıydım bizim 4 ten fazla oldu hastalıkta girince araya, bizim iş gelecek haftaya kaldı............

şeker internet problemli ya sayfalar tam açılmadı okuyamadım.
sen şimdi hamiş misin. test yaptın mı. bu aralar kafam çok dağınık karıştırıyom her seyiii...

yarın artık kan testine gidicem o yüzden idrar testlerini bi yana bıraktımmmm tşekkür ederim cevabın için

olsun tatlım en azından eşin oralara kadar gitmiş bebeğim o da güzell..

test markasını yazdım bi kenara şeker ama adet günüm geçmeden test yapmam herhalde erkenden. bu gidişle zaten pek gerek kalmayacak benim için galiba

olsun tatlım en azından eşin oralara kadar gitmiş bebeğim o da güzell..

sonuç ne kadar zamana çıkıyo acaba :44: ben salı doktora gitcem sonuç o zamana çıkar diye seviniyodum şimdi pazartesi vercez , hastalık süremde değişti 2 aydır, bitti gibime geliyo yarına kadar bitmeli bu durumda ya

garantiye almak için doktor randevunu bi kaç gün ertele yapabiliyosan...
sonuçlar heralde bizim kan testi gibi çıkıyodur bir kaç saaate
ama yapamıyosan başka bi çözüm olarak da (yani eğer adetin bitmezse)
oradaki ilişkiden kasıt aslında boşalması erkeğin, yani spermlerini yenilemesi...
artık daha açık yazmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…