Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

He bu arada ben de üniversiteyi onun okulunu kazandım ve yanına gittim. O yıllar çok güzeldi. Hem nişanlı hem sevgili hem heresten uzak ama çok masum...Elini ilk ben tuttum. İlk öptüğünde ise bir hafta onunla konuşmadım. Kendimi çok kötü hissettim. ababama ihanet etmişim gibi geldi...O zamanlar kızlar da erkekler de daha masumdu galiba...

yoksa kamu yönetimimi okudun kaymakam olmak istiyosan kamu okumuş olman lazım :) sana katılıyorum eskiden herşey çok masumdu şimdi herşey yavaş yvaş kirleniyor

Ben de 3.cüde çok kararsızım. Hatta istemiyorum. Ama test zamanları gelince ne oluyor bana bilmiyorum. Anaç tavuğa dönüyorum:)) Hoşgeldin aramıza canım. İnşallah gönlünce olur her şey.

yaa ne güzel ben de 3 tane istiyorum o yüzden ilk ikisinin arası çok olmasın diyorum. senin çocuklarının arası kaç yaş

kızlar benim gibi 2. çocuğu düşünenleriniz de var mı? genelde ilk çocuk sanırım ama benim gibileriniz varsa tecrübe edinmek isterim

Burdan hamilelik haberleri duyunca bile insan heyecanlanıyo. kendim için kararsızdım ama 1-2 ay içinde 2. yi yapcam inşaallah.öğretmen olduğum için biraz zaman hesaplaması yapmam gerekiyo da:=)

burdan hamilelik haberleri duyunca bile insan heyecanlanıyo. Kendim için kararsızdım ama 1-2 ay içinde 2. Yi yapcam inşaallah.öğretmen olduğum için biraz zaman hesaplaması yapmam gerekiyo da:=)

yap kuzu yap ohh negüzel ben çıkıyorum şimdi mesaim bitti sonra görüşrüüz

yoksa kamu yönetimimi okudun kaymakam olmak istiyosan kamu okumuş olman lazım :) sana katılıyorum eskiden herşey çok masumdu şimdi herşey yavaş yvaş kirleniyor

O benim kanayan yaramdır canım. Malesef eşim 4 yıllık bir okul yazmama izin vermedi. Çünkü o benden bir yıl önce başlamıştı ve mezun olunca ben o şehirde tek başıma iki sene daha kalacaktım. O öğretmenlik okudu ben Yerel yönetimler. Daha sonra açıköğretimden kamuyu da bitirdim ama iş işten geçti. Ona kalsa beni asla çalıştırmayacaktı. Evimin hanımı olacaktım ama bunu dinlemedim işte. Çünkü ben babam için okudum, onun için bir meslek sahibi olmalıydım. O bana hep ben okumadım, sen okudukça gidemediğim bütün okullardan mezun olacağım kızım derdi. Üç üniversite bitirdim. Şimdi de tarih okuyorum ve hala babam için((Allah yardım etti, ben mezun olduğum yıl DMS diye ilk memurluk sınavı açıldı ve iyi bir puanla kazandım. Evlendikten bir ay sonra atamam yapıldı. Babama bir faydam olamadı pek ama sağlık sigortaları olmadığı için doktora bile gidemiyorlardı şimdi çok şükür 10 yıldır benim üzerime kayıtlılar. Allahıma çok şükür bana bu imkanı verdi.

yaa ne güzel ben de 3 tane istiyorum o yüzden ilk ikisinin arası çok olmasın diyorum. senin çocuklarının arası kaç yaş

Canım benimkilerin araları 22 ay. İkinciye hamile kalmaya hiç hazır değildim. Birincide ne kadar mutlu olduysam ikincide o kdar yıkıldım ve hamilelik depresyonu geçirdim. Çok kötü kabus dolu günlerdi. Kendimi kaybedip karnımı yumrukluyordum, tuvalete gitmek istemiyordum karnımı görmemek için. Tabi bunların hiçbiri isteyerek olmadı. Doktorum büyük ihtimalle bebeği görünce geçer dedi. Ama ben doğumdan sonra bir gün çocuğu yanıma yaklaştıramadım Sonra yanımdaki kadını emzirirken görünce ağladım ve bebeğimi istedim. Sen kendini iyice hazır hissettiğin an 2.gebeliği düşün. Eğer eminsen bir iki ay daha bekleme derim, anca hamile kalırsın canım. Ha deyince olmuyor gördük:) Şimdi küçük kızım 11 e girecek büyüğü 13 e. İyiki vermiş Rabbim ara vermeden. Şimdi zorlanacağız biraz tabi. Rahata alışmıştık.

kızlar benim gibi 2. çocuğu düşünenleriniz de var mı? genelde ilk çocuk sanırım ama benim gibileriniz varsa tecrübe edinmek isterim

slm cnm bende 2. cocugu düşünüyorum kızım 28 aylık 5 aydır korunmuyoruz ama olmuo yumurtlama testi aldım geçen ay yine olmadı bu ay yine kullandım bakalım hayırlısıyyla bu ay olur inş.

aynur ablacım allah daha uzun yıllar mutlu mesut bi hayat versin size.
azimli bir kadın, hayırlı bir evlat, fedakar bir anne, aşık bir kadın.
poh pohlamak için deil gerç.ekten de yazdıklarını okuyunca içimden geçirdim bunları.
benim dahaaaa 40 fırın ekmem yemem lazım

genellik ilk çocuk. ama 2. veya 3. isteyen arkadaşlarımız da var.
kendi şahsım adına diyim daha ilk level i atlayamadık.
önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planımda 2 çocuk vardı ama bakalımmm

sen sakin ol kuzummm yiğenime dikkat ett az kaldı bende yapacağım test sabah ak koyun kara koyun inşallah yüreğine doğandır canım benimmmm

ben değilde yiğenin heyecan yaptı gelsinde oynuyak diye bakıyo bebemmm bende avutuyorum sabaha geliyo yawrum dayan gariiiii diyee

bizim flört ve nişanlılık dönemi farklı şehirlerde geçti. o yüzden biz evlendikten sonra çifte balayı yaptık
ayyyy kocişimi özledim birden onu fakettim akşam işten geç gelmese bari. şöle ona sarılıp kalasım var.
bu gün iş yerindeki hamileler pek bi gözüme göründü ağladım ağlayacam yani. moıral seviyem yerleri süpürüyo
ama göz yaşlarımı saklayım. regl olduğum gün ihtiyacım olcak onlara

ayyy gözlerim doldu vallah allahım bizede o günleri gösterir inşallah bizde senin gbi mutlu mesut yıllanırız inşallah

yardım edin lütfen dün adetimin ilk günüydü olmayınca akşam test yaptım 2 çizgi çıktı acile gttm değer 299 çıktı doktor dğru dzgn bişi demedi acil ya kadın doğuma gt dedi sizce durum ne?

hamilesin canımmm gözün aydınn hayırlı olsun..

canım spermiyogram testi 3 saat sonra çıkıyor.

Test yaptım kızlaaarrr :) Ve çift çizgi hamileyim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn :)

bi hamiş dahaaa hayırlı olsunnnn

ve bir hamiş dahhaaa ben o gölgelere inanıyorum canımm

forumu bi okudum 3 hamiş haberi yaaa süpersiniz kızlar ya da ben ayağımı iyi sürüdüm

zor zamanlar geçirmişsin ama şimdi eminim çok mutlusundur. ben de zor olacağını biliyorum büyütürken ama yine de dayanabilirmişim gibi geliyo zaten önemli olan da bu sanırım. benim bi oğlum var bi de kızım olsun çok istiyorum artık 3. fark etmez eşi,m de çok istiyo zaten hayırlısı artık bakalım ne zaman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…