- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.501
he bu arada ben de üniversiteyi onun okulunu kazandım ve yanına gittim. O yıllar çok güzeldi. Hem nişanlı hem sevgili hem heresten uzak ama çok masum...elini ilk ben tuttum. Ilk öptüğünde ise bir hafta onunla konuşmadım. Kendimi çok kötü hissettim. Ababama ihanet etmişim gibi geldi...o zamanlar kızlar da erkekler de daha masumdu galiba...
Ben de 3.cüde çok kararsızım. Hatta istemiyorum. Ama test zamanları gelince ne oluyor bana bilmiyorum. Anaç tavuğa dönüyorum:)) Hoşgeldin aramıza canım. İnşallah gönlünce olur her şey.
kızlar benim gibi 2. çocuğu düşünenleriniz de var mı? Genelde ilk çocuk sanırım ama benim gibileriniz varsa tecrübe edinmek isterim
burdan hamilelik haberleri duyunca bile insan heyecanlanıyo. Kendim için kararsızdım ama 1-2 ay içinde 2. Yi yapcam inşaallah.öğretmen olduğum için biraz zaman hesaplaması yapmam gerekiyo da:=)
yoksa kamu yönetimimi okudun kaymakam olmak istiyosan kamu okumuş olman lazım :) sana katılıyorum eskiden herşey çok masumdu şimdi herşey yavaş yvaş kirleniyor
yaa ne güzel ben de 3 tane istiyorum o yüzden ilk ikisinin arası çok olmasın diyorum. senin çocuklarının arası kaç yaş
kızlar benim gibi 2. çocuğu düşünenleriniz de var mı? genelde ilk çocuk sanırım ama benim gibileriniz varsa tecrübe edinmek isterim
Canım benim, ablayım tabi, istersen abla da diyebilirsin severim ablalığı dört kardeşim var:))) Adım da Aynur bu arada:))
Bak senle ortak bir noktamız, bizde de ilk atak benden gelmişti. Buluş buluş adam elimi tutmuyor. Daha küçüğüz biz ama. O 16 ben 17 :)) Dur bende anlatayım:)
Şindiii ben tabiri caizse oldukça inek ve kimsenin pek çıkmak istemediği sıkıcı tiplerdendim.Daha önce hiç sevgilim olmamıştı. En büyük hayalim kaymakam olmaktı ve harıl harıl çalışıyordum. Birgün kızkardeşim yanıma geldi ve ıkına sıkına sana birşey söyleyeceğim dedi. Epey bir uğraştan sonra söyledi. Bana çok yakışıklı ve çok çalışkan birini bulmuş. O da yalnızmış. O dönemki sevgilisinin arkadaşıydı benimki. Bizim kızla sevgilisi buluşacağı zaman eşim nöbetçilik yaparmış onlara. Neyse çok kızdım tabi. Asla olmaz dedimn. Çok ısrar etti kardeşim. En sonunda terliği kafasına fırlatıp "Çok beğendiysen sen al" diye bağırdım. Tabi çöpçatan yılmadı, bir cumartesi günü okul formasını göyip çıktı evden. Sorduk ne ayak, dedi tek ders sınavım var. Biz de inandık annemle. Yıllar sonra öğrendim ki o gün eşime benim fotoğrafımı götürmek için gitmiş okula. Bizimki meğersem üniversiteyi kazanmış, o pazartesi kayıt için Elazığa gidecekmiş. Çocuk görmüş beğenmiş, hatta aşık olmuş benim haberim yok:))
Birgün kardeşim beni öyle bir tongaya düşürdü ki, eşimin önünde tam bir saat damızlık inek gibi beni döndürdü durdu. Okula kızkardeşimi görmeye gitmiştim. Nasıl olduysa bahçede dolaşırken bilekliğim düştü. Annemin doğum günü hediyesi. Död dön aradık. Sonra başımı yukarı bir kaldırdım çocuk burnumun dibinde. Bunu mu arıyorsunuz demez mi:))) Tezgahh...Ben onun kardeşimin sözüne ettiği çocuk olduğunu bilmiyorum ama. Neyse kardşeim duruma atladı tabi, ayak üstü bizi tanıştırdı. Çok kızmıştım.
Sonra ısrarlı aramalar altı ay sürdü. Tabi pes ettim. Ama yüzünü bile haturlmıyordum. Sadece o tanışma anında on dakika görmüştüm onu. Ve üniversite için gitmişti. Dönem sonu çıktı geldi. Buluşmak istedi. benim de yeminim var, eğer biriyle çıkacaksam bunu asla babamdan gizlemeyeceğim diye. O akşam gittim babamın odasına koydum önüne mektupları ve çocuğun fotoğraflarını. Okudu baktı, gülümsedi. Canım babam. Buluşmama da izin verdi. Yalnız bir şartla annem de bizimle gelecekti. Yerde kar bir metre ve biz köydeyiz. Babam kürekle kasabaya kadar yolu açtı. Annemle biz buluşma yerine gittik. Bana bakın ki buluşmak için şehir kütüphanesini seçtim:))) Annemle geldiğimi görünce mosmor oldu, utandı. Bari baban da gelseydi dedi. Bir dahakine dedim. Neyse biz annemi kütüphanede bıraktık. Hesapta bir saat sonra dönecektik. Annem ben eşimle tanışdığımda 33 yaşındaydı:) Gencecik ve çok güzeldi. Sonradan öğrendim ki kütüphaneci buna asılmış. Annem de korkmuş kızınında canı cehenneme namusum gidecek deyuuu kaçmış ordan doğru eve. Ben altı saat sonra geri geldiğimde annemin yerinde yeller esiyordu:)))
Eylül 19 da tanıştık. bir yıl sonra eylül 19 da nişanlandık. Yaklaşık 4 yıl sonra da eylül 17 de evlendik:)) 13 yıldır yıkılmadık ayaktayız be ya:))))
Hey gidi günler...
kızlar benim gibi 2. çocuğu düşünenleriniz de var mı? genelde ilk çocuk sanırım ama benim gibileriniz varsa tecrübe edinmek isterim
He bu arada ben de üniversiteyi onun okulunu kazandım ve yanına gittim. O yıllar çok güzeldi. Hem nişanlı hem sevgili hem heresten uzak ama çok masum...Elini ilk ben tuttum. İlk öptüğünde ise bir hafta onunla konuşmadım. Kendimi çok kötü hissettim. ababama ihanet etmişim gibi geldi...O zamanlar kızlar da erkekler de daha masumdu galiba...
Canım benim, ablayım tabi, istersen abla da diyebilirsin severim ablalığı dört kardeşim var:))) Adım da Aynur bu arada:))
Bak senle ortak bir noktamız, bizde de ilk atak benden gelmişti. Buluş buluş adam elimi tutmuyor. Daha küçüğüz biz ama. O 16 ben 17 :)) Dur bende anlatayım:)
Şindiii ben tabiri caizse oldukça inek ve kimsenin pek çıkmak istemediği sıkıcı tiplerdendim.Daha önce hiç sevgilim olmamıştı. En büyük hayalim kaymakam olmaktı ve harıl harıl çalışıyordum. Birgün kızkardeşim yanıma geldi ve ıkına sıkına sana birşey söyleyeceğim dedi. Epey bir uğraştan sonra söyledi. Bana çok yakışıklı ve çok çalışkan birini bulmuş. O da yalnızmış. O dönemki sevgilisinin arkadaşıydı benimki. Bizim kızla sevgilisi buluşacağı zaman eşim nöbetçilik yaparmış onlara. Neyse çok kızdım tabi. Asla olmaz dedimn. Çok ısrar etti kardeşim. En sonunda terliği kafasına fırlatıp "Çok beğendiysen sen al" diye bağırdım. Tabi çöpçatan yılmadı, bir cumartesi günü okul formasını göyip çıktı evden. Sorduk ne ayak, dedi tek ders sınavım var. Biz de inandık annemle. Yıllar sonra öğrendim ki o gün eşime benim fotoğrafımı götürmek için gitmiş okula. Bizimki meğersem üniversiteyi kazanmış, o pazartesi kayıt için Elazığa gidecekmiş. Çocuk görmüş beğenmiş, hatta aşık olmuş benim haberim yok:))
Birgün kardeşim beni öyle bir tongaya düşürdü ki, eşimin önünde tam bir saat damızlık inek gibi beni döndürdü durdu. Okula kızkardeşimi görmeye gitmiştim. Nasıl olduysa bahçede dolaşırken bilekliğim düştü. Annemin doğum günü hediyesi. Död dön aradık. Sonra başımı yukarı bir kaldırdım çocuk burnumun dibinde. Bunu mu arıyorsunuz demez mi:))) Tezgahh...Ben onun kardeşimin sözüne ettiği çocuk olduğunu bilmiyorum ama. Neyse kardşeim duruma atladı tabi, ayak üstü bizi tanıştırdı. Çok kızmıştım.
Sonra ısrarlı aramalar altı ay sürdü. Tabi pes ettim. Ama yüzünü bile haturlmıyordum. Sadece o tanışma anında on dakika görmüştüm onu. Ve üniversite için gitmişti. Dönem sonu çıktı geldi. Buluşmak istedi. benim de yeminim var, eğer biriyle çıkacaksam bunu asla babamdan gizlemeyeceğim diye. O akşam gittim babamın odasına koydum önüne mektupları ve çocuğun fotoğraflarını. Okudu baktı, gülümsedi. Canım babam. Buluşmama da izin verdi. Yalnız bir şartla annem de bizimle gelecekti. Yerde kar bir metre ve biz köydeyiz. Babam kürekle kasabaya kadar yolu açtı. Annemle biz buluşma yerine gittik. Bana bakın ki buluşmak için şehir kütüphanesini seçtim:))) Annemle geldiğimi görünce mosmor oldu, utandı. Bari baban da gelseydi dedi. Bir dahakine dedim. Neyse biz annemi kütüphanede bıraktık. Hesapta bir saat sonra dönecektik. Annem ben eşimle tanışdığımda 33 yaşındaydı:) Gencecik ve çok güzeldi. Sonradan öğrendim ki kütüphaneci buna asılmış. Annem de korkmuş kızınında canı cehenneme namusum gidecek deyuuu kaçmış ordan doğru eve. Ben altı saat sonra geri geldiğimde annemin yerinde yeller esiyordu:)))
Eylül 19 da tanıştık. bir yıl sonra eylül 19 da nişanlandık. Yaklaşık 4 yıl sonra da eylül 17 de evlendik:)) 13 yıldır yıkılmadık ayaktayız be ya:))))
Hey gidi günler...
ayyy gözlerim doldu vallah allahım bizede o günleri gösterir inşallah bizde senin gbi mutlu mesut yıllanırız inşallah
yardım edin lütfen dün adetimin ilk günüydü olmayınca akşam test yaptım 2 çizgi çıktı acile gttm değer 299 çıktı doktor dğru dzgn bişi demedi acil ya kadın doğuma gt dedi sizce durum ne?
sonuç ne kadar zamana çıkıyo acaba :44: ben salı doktora gitcem sonuç o zamana çıkar diye seviniyodum şimdi pazartesi vercez , hastalık süremde değişti 2 aydır, bitti gibime geliyo yarına kadar bitmeli bu durumda ya
Test yaptım kızlaaarrr :) Ve çift çizgi hamileyim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn :)
Öğleden önce bir test yaptım bozuk geldi bana ama yine de gölge çizgiyi gördüm. Ona güvenmeyip yarım saat sonra tekrar yaptım, ondada aynı gölge çizgi. Sanki akşamki gölgeden biraz daha belirgin gibi. Hepsi de 10 dakika içinde çıktı. Çok çok silik ama, gölge işte. Kasıklarım ağrıyor şu an ve göbeğimin altı. Yarın adet günüm. Bende son durum bu kızlar....
Canım benimkilerin araları 22 ay. İkinciye hamile kalmaya hiç hazır değildim. Birincide ne kadar mutlu olduysam ikincide o kdar yıkıldım ve hamilelik depresyonu geçirdim. Çok kötü kabus dolu günlerdi. Kendimi kaybedip karnımı yumrukluyordum, tuvalete gitmek istemiyordum karnımı görmemek için. Tabi bunların hiçbiri isteyerek olmadı. Doktorum büyük ihtimalle bebeği görünce geçer dedi. Ama ben doğumdan sonra bir gün çocuğu yanıma yaklaştıramadımSonra yanımdaki kadını emzirirken görünce ağladım ve bebeğimi istedim. Sen kendini iyice hazır hissettiğin an 2.gebeliği düşün. Eğer eminsen bir iki ay daha bekleme derim, anca hamile kalırsın canım. Ha deyince olmuyor gördük:) Şimdi küçük kızım 11 e girecek büyüğü 13 e. İyiki vermiş Rabbim ara vermeden. Şimdi zorlanacağız biraz tabi. Rahata alışmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?