- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.521
genellik ilk çocuk. ama 2. veya 3. isteyen arkadaşlarımız da var.
kendi şahsım adına diyim daha ilk level i atlayamadık.
önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planımda2 çocuk vardı ama bakalımmm
slm cnm bende 2. cocugu düşünüyorum kızım 28 aylık 5 aydır korunmuyoruz ama olmuoyumurtlama testi aldım geçen ay yine olmadı bu ay yine kullandım bakalım hayırlısıyyla bu ay olur inş.
slm canım bende 3. bebegimi istiyorum rabbim inş gönlümüze göre verirkızlar benim gibi 2. çocuğu düşünenleriniz de var mı? genelde ilk çocuk sanırım ama benim gibileriniz varsa tecrübe edinmek isterim
En kısa zamanda ilk bebişine ve daha sonra da diğerlerine kavuşursun inşaallah canım
sen sakin ol kuzummm yiğenime dikkat ett az kaldı bende yapacağım test sabah ak koyun kara koyun inşallah yüreğine doğandır canım benimmmm
ben değilde yiğenin heyecan yaptı gelsinde oynuyak diye bakıyo bebemmmbende avutuyorum sabaha geliyo yawrum dayan gariiiii diyee
kızlar benim mesaim bitti. çıkıyorum işten.
hepinizi çok öpüyorum. herkeslere iyi akşamlar.
bende allah nasip ederse yarın aşılama oluyorum ocak 7 de sonuç çıkacak rabbim inş sesimizi duyar ve bizi mutlu eder..Rabbim isteyen herkesi annelik duygusunu tattırsın inşşş.
sevocum bu topikte bi sevo daha var bak o hamis. bi dahaki ayin hamile sevosu da sen olursun insallah bi tanem.malesef sonuç olumsuz oldu.Bu ay tekrar deniyorum.Dün gece rüyamda gördüm oğlumu çok tatlıydı
ayyy belirti konusuna hic girmeyelim bambicim. o belirtiler yok mu o belirtiler hep kandiriyo bizi. benim de batim yakin simdi sorsan 10 tane belirti sayarim. en iyisi psikolojimize kulak asmamak.bu aşılamada negatifoysa bu sefer çok farklı belirtilerim vardı ama olmadı
kızlar hepiniz eşinizle nasıl tanıştığınızı yazmışsınız bende sizi sıkmazsam anlatıyım
ben gençken çok güzel bi hatundum o zamanlar güzellik yarışmaları vardı komşumuz benden habersiz benim resmimi göndermiş gazeteye ve bana cevap geldi
yarışmaya hak kazanmışım eşimlede o dönemde aynı arkadaş ortamındaydık ama aramızda bişey yoktu onun kendi iş yeri vardı hatta bana iş teklif etmişti
neyse ben yarışma zamanı geldi annemle beraber sürekli oraya gidip geliyorum eğitim alıyoruz falan derken yarışma günü geldi çattı benim babam yoktu ben çok
küçükken kaybetmiştim o yüzden annemle ben varım sadece.yarışma günü eşim ve arkadaşlarımda benle geldiler onlar annemle dışarıda yarışmayı izliyolar ben yarışıyorum
ve sonuç olarak ben birinci seçildim tacımı kadir inanır takmıştı tabi çok büyük bi sevinç yaşandı falan ama ben bu arada 14 yaşımdayım yarışmadan sonra beni aldılar ve yemeğe falan götürdüler ama benim haberim yok eşim bana sırılsıklam ağşıkmış ama açılamıyomuş sen benim kociş o gece iç iç körkütük sarhoş ol ağla yerden yere at kendini arkadaşlar zor zapdetmişler.
derken bu iki gün sonra bana açıldı ehh bende boş değildim ona karşı.yanında işe başladım mankenlik yapmak gibi bi niyetim yoktu çünkü.ben işe başladıktan sonra aramızdaki şey dahada bi pekişti artık ikimizde birbirimizi sevdiğimizi rahat rahat söyliyebiliyoduk birbirimize.yaklaşık bir ay sonra işyerinden beraber çıktık bir yere uğramamız gerekiyodu
ve o gittiğimiz yer eyüpdeydi işimizi hallettikten sonra bana gel eyüp sultan çamisini gezelim dedi bana ordan bi baş örtüsü aldı camiye girdik ve tam çaminin içindeyken benimle evlenirmisin
dedi şaşırmıştım ama seviyodum ve hiç tereddüt etmeden evet dedim oda kolumdan tuttuğu gibi beni hocaların olduğu bir oda var oraya götürdü hocalara bizim nikahımızı kıyarmısınız dedi
yani bizim hoca nikahımız orad kıyıldı arkasından eve geldik beni annemden istedi annemde verdi zaten çok severdi eşimi şimdi tam 22 yıllık evliyiz allahım herkesi yuvasında
mutlu etsin ağzının tadını hiç bozmasın benim eşimin ne annesi nede babası vardır o sekiz yaşındayken vefat etmişler kazada tek başına kalmış ama kendini çok
geliştirmişti benim annemide hiç yalnız bırakmadı yanına aldı ben hep annemle oturdum hala yanımızda ve annemle eşim birbirlerini benden daha çok seviyolar
ama bende eşimde birbirimize hala ilk günkü gibi aşığız
allahıma hep derimki allahım kızımın karşısına babası gibi bir kısmet çıkar diye
ayyyy amma yazmışım özür dilerim kafanızı şişirdim kızlar
O benim kanayan yaramdır canım. Malesef eşim 4 yıllık bir okul yazmama izin vermedi. Çünkü o benden bir yıl önce başlamıştı ve mezun olunca ben o şehirde tek başıma iki sene daha kalacaktım. O öğretmenlik okudu ben Yerel yönetimler. Daha sonra açıköğretimden kamuyu da bitirdim ama iş işten geçti. Ona kalsa beni asla çalıştırmayacaktı. Evimin hanımı olacaktım ama bunu dinlemedim işte. Çünkü ben babam için okudum, onun için bir meslek sahibi olmalıydım. O bana hep ben okumadım, sen okudukça gidemediğim bütün okullardan mezun olacağım kızım derdi. Üç üniversite bitirdim. Şimdi de tarih okuyorum ve hala babam için((Allah yardım etti, ben mezun olduğum yıl DMS diye ilk memurluk sınavı açıldı ve iyi bir puanla kazandım. Evlendikten bir ay sonra atamam yapıldı. Babama bir faydam olamadı pek ama sağlık sigortaları olmadığı için doktora bile gidemiyorlardı şimdi çok şükür 10 yıldır benim üzerime kayıtlılar. Allahıma çok şükür bana bu imkanı verdi.
waaaawww turk filmi gibi masallah allah mutlulugunuzu daim etsin. yuvaniz hep huzurlu olsun. tabe eniste uyanikmis kapmis guzellik kralicesini. masallah yavrularin da cok tatli daha koydugun resimden hatirliyom.
bu aradaaaa sabah bi yerlerim fena sisti haberin olsun. o boyozlari gorunce. gurbette izmirli var burda konur mu resim hiccc
sen adresini ver tatlım ben yarın sana kargolarım
istediğin boyoz olsun
aynur ablacım allah daha uzun yıllar mutlu mesut bi hayat versin size.
azimli bir kadın, hayırlı bir evlat, fedakar bir anne, aşık bir kadın.
poh pohlamak için deil gerç.ekten de yazdıklarını okuyunca içimden geçirdim bunları.
benim dahaaaa 40 fırın ekmem yemem lazım
ben kamu okudum kocaelinde ve üstüne yerel yönetimler yüksek lisansı yapıyorum senin tersine yani
ayyy gözlerim doldu vallah allahım bizede o günleri gösterir inşallah bizde senin gbi mutlu mesut yıllanırız inşallah
Teşekkürler canım benim. Biliyorum içtenliğini. Hepiniz ne güzel kızlarsınız böyle maşallah. Allah huzurunuzu da sizi de hiç bozmasın. Bu arada gelen giden yok değil mi inşallah.
Maşallah canıma. Hiç peşini bırakma. Ben çok pişmanım çok. Keşke çıtamı daha yüksek tutabilseydim. Aşkın galip gelmesine izin vermeseydim:))) Yaş belli bir barajı geçince hiçbir şey olamıyorsun canım. Hiç durma koş hedefine.
Benim asıl yapmak istediğim iş yazarlık. Şu an tek idealim bu. Başarılı bir yazar olmak. Romanımı bir bitirebilsem tabi:))
kızlar anti de yok. canım nasıl şimdi merak ettim.
beni bugün hiç merak eden olmamış çok kırıldım çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?