Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

şekerler şu an burda kimse yok ama nette dolaşırken okuduklarımdan kafama takıldı. yarın cevaplarınızı belliyo olucammm.
şimdi benim doktorum demişti ki: ADETİN 3. GÜNÜ GEL TEST YAPALIM. e benim de dün akşamüstünden beri lekelenmem var. bazı topiklerde lekelenmenin başladığı gün adetin ilk günüdür diye yazıyo. öyleyse benim yarın veya en geç cumartesi doktora gitmem lazımm :18::18::18: bazıları demişki şakır şakır kanama başlayınca ilk gün sayılır.
bilemedim şimdi kafam karıştııı :18::18::18:

Canım ben geçen ayki adetimde ilkgün leke tarzı oldu. Bitki çayları yapıp içtim Ertesi gün adet söküldü. Ama doktorum birinci gün olarak lekenmenin başladığı günü baz aldı canım. Ayrıca diyelim gece yarısından bir saat önce adet oldun, o günü birinci gün sayıyorlar.Bize kalsa o gün temiz olduğumuz için saymaya ertesi günden başlarız ama doktorlar öyle demiyor.

Hem sen adet işini de nerden çıkardın. Gerçi doktora her halükarda gitmende fayda var. Daha önce adetlerin bir hafta erken geldiği oluyor muydu? Eğer olmuyorsa, seni korkutmak istemem canım ama düşük yapacak bile olabilirsin. Bir an önce randevunu al ve doktora git. Kontrollerde adetin yaklaşık ne zaman geleceği belli oluyor. nşallah yarın bu lekenlenme durur da bir kaç güne hamile olduğun müjdesini verirsin canım. İyi uykular.

günaydın kuzularım hala kırmızı görmedim heyecan hat safhada gidip baktırcam kandan kafam rahat edicek varsa yada yoksa ona göre bi yol haritası çizicemmm:18::18::18:

günaydın kuzularım hala kırmızı görmedim heyecan hat safhada gidip baktırcam kandan kafam rahat edicek varsa yada yoksa ona göre bi yol haritası çizicemmm:18::18::18:

hadi koş koşkoşşşşş kan verr bugün de senin için nefesler tutulsunnn :))

yaa yoksa diyede baya tırsıyorum şuan bi toz bulutu içinde yaşıyorum ama ya yoksa nasıl olacağım bilmiyorum

ya canım ama bu kadar gecikmesi sence normal mi? Git bence kafan rahatlasın böyle bekledikçe içten içe daha çok ümitlenirsin.Hem varsa da kendine daha çok dikkat edersin artık ilk 3 ay çok önemli biliyosun.

ya canım ama bu kadar gecikmesi sence normal mi? Git bence kafan rahatlasın böyle bekledikçe içten içe daha çok ümitlenirsin.Hem varsa da kendine daha çok dikkat edersin artık ilk 3 ay çok önemli biliyosun.

valla son 6 aydır 30 günde son 2 aydırda 28 günde bir oluyordum yani 28e göre gelmesi gerekirdi çokta bi belirtisi yok zaten kafam rahatlasın diye gidicem

valla son 6 aydır 30 günde son 2 aydırda 28 günde bir oluyordum yani 28e göre gelmesi gerekirdi çokta bi belirtisi yok zaten kafam rahatlasın diye gidicem

git canım git bak ben birazdan pazara gidicem gelicem geldiğimde seni burda görmeyeyim Kan vermeye gitmiş ol e mi

git canım git bak ben birazdan pazara gidicem gelicem geldiğimde seni burda görmeyeyim Kan vermeye gitmiş ol e mi

öğle tatilinde gidicem canım 7 kadın bi ofiste çalışıyoruz en büyüğü 51 en küçüğü 36 yaşında gitme diye tutturdular gelecek hafta git diye bilmiyorum sinir oldum

yaa yoksa diyede baya tırsıyorum şuan bi toz bulutu içinde yaşıyorum ama ya yoksa nasıl olacağım bilmiyorum

öğle tatilinde gidicem canım 7 kadın bi ofiste çalışıyoruz en büyüğü 51 en küçüğü 36 yaşında gitme diye tutturdular gelecek hafta git diye bilmiyorum sinir oldum

canım sabah test yapmayacak mıydın sen , bu arada onlar kim oluyoya git biran önce öğren diye negel oluyolar anlamadım şimdi .............

geçen gün adetim gecikince ben de anneme söylemiştim o da 1 hafta geçmeden belli olmaz demişti. yani işte eski nesil öyle düşünüyor sen onlara bakma git bi an öncee.

günaydın kızlar.................

günaydın iremcikkk sen napıyonn

getirtmesin beni oraya o karılar beklemen hata ya nasıl dayanıyosun en azından in iki dk o ucuz idrar testlerinden yap çıkar tatlım benm adetime iki gün kala o 5 tl lik testlerde çıktı

getirtmesin beni oraya o karılar beklemen hata ya nasıl dayanıyosun en azından in iki dk o ucuz idrar testlerinden yap çıkar tatlım benm adetime iki gün kala o 5 tl lik testlerde çıktı

idrar testinde yok canım daha dün akşam baktım hala tek kalın sağlan çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…