- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.781
arkadaşlar cuma günü kanamam başladı ve parça parça bişeyler geliyor. beta hcg değerim cuma günü 456 idi bugün 962 çıktı ikiye katlamış ama bu kanama neden acaba . düşükmü yapıyorum yoksa dış gebelikmi böyle bişey yaşayan varmı?
Tatlım bu kadar düşüneceğine kan testi yaptır. Çünkü ikimizde 29 da yurmurtlamıştık. Bak benimki belli olalı 3 gün oluyor. Hatta daha öncesinden testte gölge de olsa bir çizgi çıktı. Aslında erken testi önermiyorum ama seni durdukça daha çok bunalıma gireceksin. En iyisi yarın hastaneye git ve testi yap. Olmazsa idrar testi al canım. Seni çok iyi anlıyorum. Hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz. Normal dönemlerimize nazaran daha hassas ve alıngan olabiliyoruz. Eşlerin bunu anlaması imkansız. Onlar kadının içinde neler döndüğünü anlayamazlar. Ne kadar aşık olursa olsunlar bu böyle. İş daima başa düşüyor canım. Kendi kendinin doktoru ve yareni olacaksın önce....Umarım hamilesindir sen de canım. İnan çok sevineceğim bu haberine.
sudemervem hayırlı olsun ablacım.. bir kaç gün pcde sorun vardı giremedim hafta sonuda ancak girip ara ara okudum güzel haberlerinizi Rabbim insallah tez zamanda kesinliklerni gösterir ve kucagınıza almayı nasip eder ööpüyorum cokkkKızlar az önce hastaneden geldim. Değerim 18.64 ten 60 yükselmiş maşallah. Biraz olsun içim rahatladı. Fatmacım seni merak ettiğim için girdim ama hala dönmedin sanırım. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsın bebeğim.
tatlımmmmm hayırlı olsunnn ben sana demiştim ama içime dogdu hamilesin sen diye benim yanıldıgım cok nadirdir öpüyorum cokkablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin
sudemervem hayırlı olsun ablacım.. bir kaç gün pcde sorun vardı giremedim hafta sonuda ancak girip ara ara okudum güzel haberlerinizi Rabbim insallah tez zamanda kesinliklerni gösterir ve kucagınıza almayı nasip eder ööpüyorum cokkk
tatlımmmmm hayırlı olsunnn ben sana demiştim ama içime dogdu hamilesin sen diye benim yanıldıgım cok nadirdir öpüyorum cokk
Kızlar az önce hastaneden geldim. Değerim 18.64 ten 60 yükselmiş maşallah. Biraz olsun içim rahatladı. Fatmacım seni merak ettiğim için girdim ama hala dönmedin sanırım. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsın bebeğim.
ablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin
evt ablacim yvas yvas yukseliyor annesi gbi tembel ben dah doktora gitmedim yarın gidecegim bidoktora ama asil randevuyu cumartesiye aliyim diyorum bilemedim napsam
günaydın kızlar................
canim hayirli olsun. uzun zamandir giremiyodum nete. ama boyle guzel bi iletiyi gorerek gune baslamak beni mutlu etti :)
DEğerin artışta canım korkma bebeğin büyüyor :))
ben de seni merak etmiştim fatmacım haftasonu giremedim sabah erkenden damladım yineGüzel bir şekilde büyüor bebeğin :)
fatmacım aslında cumartesi bile erken doktor için bana 10 gün sonra gel dmeişti doktor keseyi görmek için. bu cuma gidicem kısmetse ve cumartesi de özele gidicem.İnsan merak etmeden de duramıyo aslında içini rahatlatmak için gidebilrsin cnm.
günaydınnn kızz napıyon bakalım
iyidir hamiş anne seni sormalı ...........
kızlar duanıza ihtiyacım var doktor sağlıksız bir gebelik olabilir dedi üstten görmedi değerlerin çok düşük dedisaat 10da alttan bakıcak ne olur dua edin
kızlar duanıza ihtiyacım var doktor sağlıksız bir gebelik olabilir dedi üstten görmedi değerlerin çok düşük dedisaat 10da alttan bakıcak ne olur dua edin
Ayy canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz
biliyodum ben sen yaptırır yaptırmaz 94 çıkmıştı bende daha 18 çok kötü oldun
biliyodum ben sen yaptırır yaptırmaz 94 çıkmıştı bende daha 18 çok kötü oldun
canim bu degerlerin artisi, artis hizi kisiye gore degisir. umut her sey unutma lutfen
Canım benim yaa sen üzülme içini ferah tut zaten sağlıksızsa değerin artmaz düşer. Doktor bi daha bi baksın bakalım ne diycekk
Fulyacım sende rahatlamışsın okuduğum kadarıyla adet olabilmende güzel bir şey. Öbürkü aylarda bebeğin süpriz gelir sana sen zevkine çalış yok yumoşmuş filan takip edince insan geriliyo.
Hepinizi öpüyorumm görüşmek üzeree
Aynur ablm fulyam didemım yelizım iremım tubisim ve adini sayamadigim tum gzel kizceler sizi seviyorum
fulyam icinde yuzun gibi trtemizmis cok sevindimo temiz rahme bi bebek gerek artik biz kocisle gun saymadik yalniz kirmizi bitti basladik .maclara ve adetim gecene kdar devam ettik sizde oyle yapin bence:-
umrim benim susam rahmimdedir ve yrin guzel bir değer gorurum sonucu alinca size yazicam
bu arada bilgisayarim bi rkadasta ben telefona kaldim gebeli tkvimi yapamiyorum aglicam ama
ayrica nedense fulim senin yazdiklrini okurken aglayacaktim nrdesye ne oluyo bana
Kızlar az önce hastaneden geldim. Değerim 18.64 ten 60 yükselmiş maşallah. Biraz olsun içim rahatladı. Fatmacım seni merak ettiğim için girdim ama hala dönmedin sanırım. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsın bebeğim.
ablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin
saolun kuzular alttan baktırmaya korkuyorummm yarım saattim kaldı neyse ortaya çıkar demi şimdi ne var ne yok çok tecrübesizim
saolun kuzular alttan baktırmaya korkuyorummm yarım saattim kaldı neyse ortaya çıkar demi şimdi ne var ne yok çok tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?