Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Geçmiş olsun canım. Allah bebeğini sana bağışlasın. Lekelenme mi, kanama mı başına gelen. Kırmızı kanı görmeden korkma derler.Sen parça geliyor diyorsun ki bu daha sakıncalı. Birkaç gün uzan dinlen. Beklemekten başka yapacak hiçbir şeyimiz yok. Tab duadan başka tatlım. İnşallah bu zor günleri atlatırsın.

ben köyde yaşıyorum , öğretmenim.. burdaki sağlık ocağında kaç defa gebelik testi yaptırdım artık oraya gidip negatif sonucu almak istemiyorum Malum küçük yer. Adet tarihim geçsin idrarda silik de olsa çizgi göreyim öyle yaptıracağım kan testi.Yoksa yaptırmayacam şimdilik...

adet tarihim geçsin diyorum idrar testi için Adetimi 16 kasımda ilaçla olmuştum 13 aralıkta 3-4 gün süren lekelenmeler olmuştu. Bugün 13ü

bekliyorum işte sudemerve
demek sen de 29 unda yumurtladın hatırlamamışım

Son düzenleme:
sudemervem hayırlı olsun ablacım.. bir kaç gün pcde sorun vardı giremedim hafta sonuda ancak girip ara ara okudum güzel haberlerinizi Rabbim insallah tez zamanda kesinliklerni gösterir ve kucagınıza almayı nasip eder ööpüyorum cokkk
ablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin
tatlımmmmm hayırlı olsunnn ben sana demiştim ama içime dogdu hamilesin sen diye benim yanıldıgım cok nadirdir öpüyorum cokk

saol çilekcim çok teşekkür ederim darısı başına inşallah

DEğerin artışta canım korkma bebeğin büyüyor :))

ablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin

ben de seni merak etmiştim fatmacım haftasonu giremedim sabah erkenden damladım yine Güzel bir şekilde büyüor bebeğin :)

evt ablacim yvas yvas yukseliyor annesi gbi tembel ben dah doktora gitmedim yarın gidecegim bidoktora ama asil randevuyu cumartesiye aliyim diyorum bilemedim napsam

fatmacım aslında cumartesi bile erken doktor için bana 10 gün sonra gel dmeişti doktor keseyi görmek için. bu cuma gidicem kısmetse ve cumartesi de özele gidicem.İnsan merak etmeden de duramıyo aslında içini rahatlatmak için gidebilrsin cnm.

günaydın kızlar................

günaydınnn kızz napıyon bakalım

iyidir hamiş anne seni sormalı ...........

kızlar duanıza ihtiyacım var doktor sağlıksız bir gebelik olabilir dedi üstten görmedi değerlerin çok düşük dedi saat 10da alttan bakıcak ne olur dua edin

kızlar duanıza ihtiyacım var doktor sağlıksız bir gebelik olabilir dedi üstten görmedi değerlerin çok düşük dedi saat 10da alttan bakıcak ne olur dua edin

Ayy canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz

canim bu degerlerin artisi, artis hizi kisiye gore degisir. umut her sey unutma lutfen

Canım benim yaa sen üzülme içini ferah tut zaten sağlıksızsa değerin artmaz düşer. Doktor bi daha bi baksın bakalım ne diycekk

saolun kuzular alttan baktırmaya korkuyorummm yarım saattim kaldı neyse ortaya çıkar demi şimdi ne var ne yok çok tecrübesizim

inşallah kuzucummmm

bitanemm ağlama hamiiş duygusallığı vurmuş seni üzülüp harap etme kendini susamımızı üzme çok şükür temiz çıktım ben artık bebişin paşa gönlü bilir ne zaman geleceğini bizim kapımız açık

ablammm ne güzle yükseliyor değerinnnn

kuzum korma ben 6 gunde 67 yi görmüştüm sakin ol rabbime emanet et kendini

günaydın kızlar................

günaydın yawrummmmm

günayyydınnn canımmmm

saolun kuzular alttan baktırmaya korkuyorummm yarım saattim kaldı neyse ortaya çıkar demi şimdi ne var ne yok çok tecrübesizim

bebeğim dualarımız seninlede dr eden hemen alttan muayne etmek istiyo bence yaptırma benim değerim 67 iken bile şimdi bir şey göremeyiz demişti dr bakmamıştı bile 10 gun sonraya çağırmıştı alttan baktırmak pekte sağlıklı değil sahsi fikrim

kuzum bana kalırsa 18 gibi bi değerle alttand a baksa bişey görmeyecek!!!!!! bana 67 de bakmadı dr bebeğin daha rahme doğru yolda demişti 1 hafta 10 gibi bi sre sonra çağırdı hiç kan testini tekrarla demedi ikinci randevuda alttan bakıp gördü keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…