- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.801
saolun kuzular alttan baktırmaya korkuyorummm yarım saattim kaldı neyse ortaya çıkar demi şimdi ne var ne yok çok tecrübesizim
alttan muayene olmadan once doktora bi sor bence saglikli bi gebelik varsa alttan muayene keseye zarar verir mi diye. bu konuda farkli seyler soyluyorlar cunku. alttan muayene olurkende kendini sikma. rahatl olursan pek bi sey hissetmiyorsun.
kuzum bana kalırsa 18 gibi bi değerle alttand a baksa bişey görmeyecek!!!!!! bana 67 de bakmadı dr bebeğin daha rahme doğru yolda demişti 1 hafta 10 gibi bi sre sonra çağırdı hiç kan testini tekrarla demedi ikinci randevuda alttan bakıp gördü keseyi
doktor önerdi zaten git bi baksınlar dedi
ya ben hala anlamıyorummm senin dr nasıl bi dr 18 değeri olan birinin alttan da baksa bişey göremeyecekki anca diyecekki rahim kalınlaşmış musait susamın daha sana tutunmaya çalışıyo ben seni yönlendirmek istemem ama sen bilirsin arkadasım...
yaa bilmiyorum ne yapıcammm yaaaa
yaa bilmiyorum ne yapıcammm yaaaa
bizi haberdar et tatlim, uzme kendini. her sey olacagina varir. guzel haberler vereceksin insallah
en çok dış gebelikten korkuyorum ben öyle bişi varsa diyee
drun neye istinaden alttan bakalım dedi ?
düşük ya değer bi sorun varsa diye senin iyiliğin için dedi
alla allaaa bilemedim ben ben adetim geçtikten 1 hafta sonra yaptırdım testi 67 çıkmıştı senin daha bu 5. gunun değil mi?
Fulyacım aslında senin dedikleirn de mantıklı geldi bana ama demekki doktordan doktora fark ediyo düşüncelerKeşke bi daha kan testi isteseydi fatmadan artş var mı bakardı en azından .
bu doktor kurumun doktoru şu ultroson sonucu bi çıksın sonra alıcam gitmek istediğim doktordan randevu
bu doktor kurumun doktoru şu ultroson sonucu bi çıksın sonra alıcam gitmek istediğim doktordan randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?