Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

saolun kuzular alttan baktırmaya korkuyorummm yarım saattim kaldı neyse ortaya çıkar demi şimdi ne var ne yok çok tecrübesizim

alttan muayene olmadan once doktora bi sor bence saglikli bi gebelik varsa alttan muayene keseye zarar verir mi diye. bu konuda farkli seyler soyluyorlar cunku. alttan muayene olurkende kendini sikma. rahatl olursan pek bi sey hissetmiyorsun.

alttan muayene olmadan once doktora bi sor bence saglikli bi gebelik varsa alttan muayene keseye zarar verir mi diye. bu konuda farkli seyler soyluyorlar cunku. alttan muayene olurkende kendini sikma. rahatl olursan pek bi sey hissetmiyorsun.

doktor önerdi zaten git bi baksınlar dedi

yaa bilmiyorum ne yapıcammm yaaaa

doktor önerdi zaten git bi baksınlar dedi

ya ben hala anlamıyorummm senin dr nasıl bi dr 18 değeri olan birinin alttan da baksa bişey göremeyecekki anca diyecekki rahim kalınlaşmış musait susamın daha sana tutunmaya çalışıyo ben seni yönlendirmek istemem ama sen bilirsin arkadasım...

en çok dış gebelikten korkuyorum ben öyle bişi varsa diyee

Fulyacım aslında senin dedikleirn de mantıklı geldi bana ama demekki doktordan doktora fark ediyo düşünceler Keşke bi daha kan testi isteseydi fatmadan artş var mı bakardı en azından .

Fulyacım aslında senin dedikleirn de mantıklı geldi bana ama demekki doktordan doktora fark ediyo düşünceler Keşke bi daha kan testi isteseydi fatmadan artş var mı bakardı en azından .

bu doktor kurumun doktoru şu ultroson sonucu bi çıksın sonra alıcam gitmek istediğim doktordan randevu

bu doktor kurumun doktoru şu ultroson sonucu bi çıksın sonra alıcam gitmek istediğim doktordan randevu

valla rabbim yardımcın olsun bu alttan muatneyi gebeklik varken hiç onaylamıyorum yinede karar senin hemen bugun girmek zorundamısın? kan ver önce olmaz mı?

Bu arada varsa bu 5. Bebeğim olacak en küçük 7 yaşında çok istiyorum tekrar anne olmak öncekiler de erken belirtiler varmıydi unuttum 34 yaşındayım doğumda tüplerimi bağlatacaiim kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…